Звездни компромати - Януари'22

• 345 817
  • 3 467
  •   1
Отговори
# 555
Разнообразие трябва. Защо да се хващаш с еднакъв типаж. Новото е винаги по-интересно.

# 556
Теди Кацарова стяга сватба с тоз левент от Чехия:
Скрит текст:
Eлен Колева и британския актьор Дъг Рао, с когото си общуват за космоенергетика, и галено се наричат eдин друг ''идиоти'':
Скрит текст:
Мария Бакалова:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 18:23 от Карла_Карла

# 557
Готини са.

# 558
Браво, дано и бебе имат скоро, ако искат Simple Smile

# 559
  • софия
Тоз чешки левент със странна глава е излязъл. Като извънземен.

# 560
Дано да и се получи този път на Теди ,но не са никак хубава двойка

Салма Sweat Smile

# 561
И дветв не ми харесват, но Игатова ми е откровено антипатична. Яна има хубаво тяло и в лице  е хубава , но ми прилича на пекинез.

# 562
  • софия
Оххх, Селма, Селма, като за нишов фЮм за възрастни е с тези... изкуствени очи.

# 563
Сигурно ли е, че са правени?
И мойте са горе долу същите, но след едни определени години и килограми.

# 564
Оххх, Селма, Селма, като за нишов фЮм за възрастни е с тези... изкуствени очи.
Естествени са.

# 565
Не знам нейни ли са, ама все за царица Костадинка се сещам, като я видя Салмата Joy

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 20:18 от rummi_pl

# 566
  • софия
Не мисля, че са естествени. Преди си беше съвсем нормална. При натрупване на кг те не се фокусират само там, фигурата е съвсем различна.

# 567
Не мисля, че са естествени. Преди си беше съвсем нормална. При натрупване на кг те не се фокусират само там, фигурата е съвсем различна.
Винаги е имала огромен бюст. Като прибавиш и добавените килограми с годините и готово. Вие нейни филми не сте ли гледали? Тя има доста голи сцени.  Във Фрида беше млада и пак си беше същата в бюста.

Скрит текст:

# 568
Точно на тия две снимки си личат протезите.

# 569
Онзи Салийски и после програмиста дето я предаде на Рачков, Стилян ли беше, също са готини мъже и Петко, който е много чаровен и харизматичен, после вече… Митко на ме си ми е симпатичен и се стига до Нойзито … демек всеки следващ по- зле. То няма нужда мъжът да е някой извънземен красавец, аз харесвам даже по- грозновати, но трябва да има харизма, мъжко излъчване, а не кат гол охлюФ, че и дървен философ за капак😅😅😅🤪

Общи условия

Активация на акаунт