Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 164 570
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 1 725
  • София, Дружба 2
И моята рецепта я няма в горение, само веднъж я писах и повече нямам намерение да си губя времето да им пиша. Въпреки, че съм на косъм от това да взема да пратя една рецепта от сорта на: "тесто, колбас, кашкавал и фурна". Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 726
Доста сложни рецепти за пици имате .... моята е следната :
Стъпка 1 : Отивам в Лидл
Стъпка 2 : Купувам замразена пица
Стъпка 3 : Слагам я в печката и за 5 минути е готова ( да уточня - Пече се на 10° в предварително загрята фурна )

Не искам обаче да споделям рецептата си на Горение,  защото кой знае  - ще взема да "убия" конкуренцията и ще спечеля Голямата награда - Среща с Кирязов 😂😂😂

# 1 727
Доста сложни рецепти за пици имате .... моята е следната :
Стъпка 1 : Отивам в Лидл
Стъпка 2 : Купувам замразена пица
Стъпка 3 : Слагам я в печката и за 5 минути е готова ( да уточня - Пече се на 10° в предварително загрята фурна )

Не искам обаче да споделям рецептата си на Горение,  защото кой знае  - ще взема да "убия" конкуренцията и ще спечеля Голямата награда - Среща с Кирязов 😂😂😂
Вероятно ще реши, че с теб е наложително да се срещне! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 728
  • Ямбол
От какъв номер звънят Хайникен? Днес имам пропуснато обаждане от 024340858 🤔

# 1 729
  • ЛОВЕЧ
Да,това е номера

# 1 730
И мъжът ми има пропуснато от този номер и не може да се върне обаждане. Тази колонка стана историческа.

# 1 731
  • Ямбол
Да,това е номера
Благодаря! Дали ще се обадят отново, или аз трябва да ги търся?

# 1 732
На Била кога да играя, нищо нямам досега Cry

# 1 733
Не съм сигурна, че Билата имат час. Обикновено играя между 2 и 3 или 5 и 6 ч посред нощите. Майка ми се пробва с кафето сутрин, мъжът ми като се присети и не откриваме закономерност за момента. 3-4 дни нищо не ми пусна. Вчера ми даде протеиново барче и бурканче майонеза на Маги. Днес пак нищо.

ПС: Най-накрая си взех олиото на Икаров от ДМ скаутите, наистина много готино беше опаковано, ако с всички пробни продукти така процедират евала!

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 22:48 от pgeober

# 1 734
Аз пробвах в различни часове и кръгла 0. Не, че някога пазарувам в била Simple Smile но заради някоя печалба можеше да се замъкна.

# 1 735
  • Sofia
Някой има ли код за отстъпка за Glovo

# 1 736
Подарявам код за EMAG 10лв от имен ден до утре е. Ако някой го иска на лични. Кода е подарен /писах на лични/.

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 17:52 от an.ilieva

# 1 737
  • ЛОВЕЧ
Да,това е номера
Благодаря! Дали ще се обадят отново, или аз трябва да ги търся?
На мен ми бяха звънели предната неделя и чак в петък след това ме потърсиха,а вие не можете да върнете обаждане

# 1 738
Някой има ли код за отстъпка за Glovo
Ако е нова регистрация мога да ти пратя.

# 1 739
И тази рецепта е включена за награда:
Лавашка
Съставки
Лаваш и каквото си решиш. Аз я правя с доматен сос, моцарела и песто.
Подготовка
Намазваме кавала с воматен сос, нарязваме моцарела и намазваме върху нея песто. Просто и вкусно.
Че е просто, просто е - въпросът е - там ли е мястото?

Общи условия

Активация на акаунт