Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 164 149
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 1 920
  • София
От Кикоман във Фейсбук.
Липсват ли ти вече подаръците, игрите и изненадите?
Не се притеснявай 😎, погрижили сме се - идват съвсем скоро! 💫🎁✨
Просто не забравяй да си тук и в четвъртък!

# 1 921
Престиж правят ли проблем за името на продукта в касовата бележка? Днес взех пастички, на тях си пише Престиж, взех и едни вафли-торти, на тях пише само "Хипер торта 200гр какао мл". И туй го видях чак след като вече бях направила регистрацията. Би ме било яд, ако спечеля да ме дисквалифицират заради това. Направих снимка на касовата бележка заедно с кутиите, дано това да е достатъчно.
играта е с всички продукти на Престиж, в т.ч. и Хипер. Така че не би трябвало да има проблем.

# 1 922
  • София
Тези от Розали се излагат, уж вчера щяха да обявят, а до момента нищо.
EDIT: Поправям се, публикувани са печелившите: Книга печелят:

Д-р Любомира Гаджелова, slanchiceto, Вероника Павлова, Elifanta, Магси, marinadimi83,milenkyyy,Анелия Терзиева,Miss_charm, denyil, si76, Kalina_Malina, amber2020, pigeon, Лиди, Mitonela, ,Ники, Анета Илиева, Биляна, Десислава Василева, Виолета Кисьова, Катя Вълчева, Невенка Тонева, Деница Искърова, Любка Петрова, mariana_jel, NataliaStoyanov, Auris, Yoana Vasileva, Васето, Симона Иванова, Tedora, Sweet, marin40, Петя Тончева, Лилия Рангелова, Malechkaaa, Тони, Цвети Цветанова.

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 13:49 от Miss_charm

# 1 923
Някой игра ли в тази игра https://iqosbulgaria.com/artforair/game/
На ММ му се падна от моментни награди торбичка и вече минаха 10дни и не пращат. Вярно ,че не съм за една торбичка, ама им писах на мейл, даже му звъняха и го разпитвали откъде се е паднала и как е разбрал,чее спечелил. А то като спечелиш веднага ти дава форма да си пишеш къде искаш да я получиш!

# 1 924

Д-р Любомира Гаджелова, slanchiceto, Вероника Павлова, Elifanta, Магси, marinadimi83,milenkyyy,Анелия Терзиева,Miss_charm, denyil, si76, Kalina_Malina, amber2020, pigeon, Лиди, Mitonela, ,Ники, Анета Илиева, Биляна, Десислава Василева, Виолета Кисьова, Катя Вълчева, Невенка Тонева, Деница Искърова, Любка Петрова, mariana_jel, NataliaStoyanov, Auris, Yoana Vasileva, Васето, Симона Иванова, Tedora, Sweet, marin40, Петя Тончева, Лилия Рангелова, Malechkaaa, Тони, Цвети Цветанова.

Може ли линк? Никога не мога да открия нищо в Розали, а видях че ме има и мен в коментара ти.

# 1 925
  • Плевен

Видях се като име, но не съм сигурна, че съм аз. Къде са обявени, как се получава наградата?

# 1 926
  • София

Може ли линк? Никога не мога да открия нищо в Розали, а видях че ме има и мен в коментара ти.
Честито ! https://koleda.rozali.com/koleda.php

# 1 927
  • Пловдив
mistbo,
аз играх и ми се падна моментна награда торбичка. Попълних си данните във формата и си получих наградата. Не помня след колко време дойде, но със сигурност бяха повече от 10 дни.

# 1 928
На ММ му се падна от моментни награди торбичка и вече минаха 10дни и не пращат. Вярно ,че не съм за една торбичка, ама им писах на мейл, даже му звъняха и го разпитвали откъде се е паднала и как е разбрал,чее спечелил. А то като спечелиш веднага ти дава форма да си пишеш къде искаш да я получиш!

Може би отне между 2-3 седмици докато се свържат с мен да поискат офис на спийди.Момичето на телефона беше мн любезно и не ме е разпитвала откъде и как съм спечелила.

# 1 929
Мерси Чарм, не знам пращат ли съобщение, аз нямам нищо от тях, можех да пропусна без да искам. Дано ми се падне хубава книжка.
Била за пореден ден нищо. Май ще спра да се занимавам накрая.

# 1 930

Може би отне между 2-3 седмици докато се свържат с мен да поискат офис на спийди.Момичето на телефона беше мн любезно и не ме е разпитвала откъде и как съм спечелила.
[/quote

Аз направо писах тогава до офис на спиди мисля, щото можеше да се посочи, много е странно. Значи може би ще си я получим. И как е торбичката може ли снимка

# 1 931
Здравейте, от Purina дали се свързаха с някой от печелившите? Мама е с легло, но никой не ни е търсил все още..

# 1 932
  • София
Пиши йм
Скрит текст:
Мерси Чарм, не знам пращат ли съобщение, аз нямам нищо от тях, можех да пропусна без да искам. Дано ми се падне хубава книжка.
Била за пореден ден нищо. Май ще спра да се занимавам накрая.

# 1 933
Ето я торбичката от Iqos. Днес я получих. Харесва ми.

# 1 934
  • Пловдив
Здравейте, от Purina дали се свързаха с някой от печелившите? Мама е с легло, но никой не ни е търсил все още..
Току-що Тип-ТОП ми донесоха леглото от Purina. Но аз го получих, като бонус от тях, за това, че съм им обърнала внимание на повтарящи се имена в списъка с печеливши. В благодарствения имейл ми поискаха адрес за доставка, за да ми подарят легло за котки /извън списъка с печеливши/. И днес дойде:
Скрит текст:
Много е голямо и пухкаво Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт