Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 163 953
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 1 935
  • Варна
От играта на Нестле за ПС игри и слушалки някой получи ли е-мейл или обаждане?
Миналата седмица, като излязоха победителите и питах тук, още никой нямаше. Обадих се на телефона на Нестле и ме увериха, че ще предадат на колегите си и те ще се свържат с мен при нужда... оттогава нищо... чудя се пак да им звъня ли, да пиша на е-мейла ли?!

# 1 936
Някой знае ли още колко ваучера са останали в играта на милка дали си заслужава да се пробвам за последно.

# 1 937
Ето я торбичката от Iqos. Днес я получих. Харесва ми.

Кой куриер я достави?

# 1 938
  • Пловдив
От играта на Нестле за ПС игри и слушалки някой получи ли е-мейл или обаждане?
Миналата седмица, като излязоха победителите и питах тук, още никой нямаше. Обадих се на телефона на Нестле и ме увериха, че ще предадат на колегите си и те ще се свържат с мен при нужда... оттогава нищо... чудя се пак да им звъня ли, да пиша на е-мейла ли?!
Нищо не съм получила и аз, нито са звъняли...
Някой знае ли още колко ваучера са останали в играта на милка дали си заслужава да се пробвам за последно.
Пресметнах ги набързо-остават 22 куфара и 36 ваучера.

# 1 939
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

Чакай първо аз да целна един и тогава се пробвай 😁😁😁
Взела съм пак бисквити , но пазя бележката за довечера.Само тогава не съм регистрирала.Стискайте палци!

# 1 940
Ето я торбичката от Iqos. Днес я получих. Харесва ми.

Кой куриер я достави?
Взех я от офис на Спиди.

# 1 941
  • София
Днес ми дойдоха люляците, в събота ще ги посадим на вилата. Интересно ми е какъв цвят са.
Получих си и чанта - Furla, спечелена от инстаграм, много се бяха постарали, дойде си в хубав плик, калъф и с календарче. А аз имах съмнения преди това дали подаряват оригинални. Радвам се, че има и коректни игри в инстаграм и се подаряват и такива подаръци.

# 1 942
И нашите дойдоха днес, в неделя ще садим. Май пишеше цикламово-лилави.

# 1 943
Чашата ми от Престиж се оказана счупена и не я приех. Взех номера на подателя от куриера, обадих се и ще ми изпратят нова чашка. Опитах се да се свържа с ГФК панела, защото нищо не получих от тях (някакво устройство за баркодовете, защото приложението не става за моя телефон), но никой не вдига на дадените телефони, вкл. по напред в темата

# 1 944
  • София
Чашата ми от Престиж се оказана счупена и не я приех. Взех номера на подателя от куриера, обадих се и ще ми изпратят нова чашка. Опитах се да се свържа с ГФК панела, защото нищо не получих от тях (някакво устройство за баркодовете, защото приложението не става за моя телефон), но никой не вдига на дадените телефони, вкл. по напред в темата
На мен все още не са ми звъняли за адрес за доставка. Дали имате имейл, на който мога да се свържа с тях, за да си подам данните?

# 1 945
  • Пловдив
Miss_charm, ето този тел. + 359 62 61 41 41 са дали Престиж за връзка по повод участие в промоцията. Пробвай да се свържеш с тях.

# 1 946
  • София
От Розали съм с книга 🌹
Благодаря на Сикрет за предоставената награда от Била 😊❤️

# 1 947
  • София
Miss_charm, ето този тел. + 359 62 61 41 41 са дали Престиж за връзка по повод участие в промоцията. Пробвай да се свържеш с тях.
От миналата седмица йм звъня на този номер, но никой не отговаря

# 1 948
На мен ми звъняха от този номер 089 965 0565.

# 1 949
От миналата седмица йм звъня на този номер, но никой не отговаря

Вземи телефон от нечия пратка, на чаша, одеало...

Общи условия

Активация на акаунт