Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 165 771
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 225
Била съм резерва на Хуавей и имам мейл от 30.12 за раница. То и аз едвам го видях, срокът за данните е до утре!

# 226
От Куинс майка ми беше спечелила ваучер. Много са коректни и бързи. Обадиха ѝ се ден след изтеглянето, а на другия ден ваучерът беше вече изпратен. Браво, така се прави! Решила съм занапред и аз да участвам в игрите на Куинс.

# 227
Мото чашите ги чакам от 5,12,2021....

# 228
Някакви новини за ваучера за Озон от играта на Маги. Много време мина още нямам нищо.

# 229
За много години, да е много успешна за всички в темата!
Имах доста участия и в Мотто и в Куинс, но нищо. Вчера регистрирах и в Милка и там нищо, а за куфар играх. Чакам София Мел и Анна триада, те кога ли ще теглят, а и Хайнекен.

# 230
1:0 за Милка мрън Мрън много искам ваучера.

# 231
  • София
Късметлии от форума Simple Smile Честито!
Изтеглени са късметлиите, които печелят La Nuit Trésor Nude от Lancôme. Честито на:

boroboro
MarieSt
rudi
Кампари
Rosita263
Подскок-скок

Молим всички печеливши да ни изпратят до 07.01.2022 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com следните данни:

- потребителско име и имейл на регистрация във форума
- три имена
- адрес за доставка (личен адрес или офис на СПИДИ)
- актуален телефон
Молим в тема на имейла си да напишете Lancôme.

Благодарим на всички потребители за участието!
Честита 2022 година! Бъдете здрави!

# 232
# 233
Здравейте и ЧНГ! Бъдете здрави и късмет!
Искам да попитам има ли някой, спечелил в играта на Лакрима или Фреско  и свързаха ли се с вас? В месинджър още не са отговорили.

# 234
  • В страната на бурите
И аз чакам, но нищо! Ще пробвам да им пиша днес.
Някакви новини за ваучера за Озон от играта на Маги. Много време мина още нямам нищо.

# 235
  • Тук и там
Искам да попитам има ли някой, спечелил в играта на Лакрима или Фреско  и свързаха ли се с вас? В месинджър още не са отговорили.

Да, в неделя. Странно, но явно тогава са имали време. За Фреско става въпрос.

# 236
  • Сливен

Аз съм печеливша,от играта на Лакрима във Фейсбук,в Петък ми отговориха.Част от отговорът беше:"Ще се свържем с вас до 10 работни дни за да ви изпратим подаръка! " и трябваше да изпратя данни и адрес за доставка.

# 237
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Ей, много обичам да печеля откъдето най-малко очаквам, печеля от форума, а се надявах на Милката и Мото, но там ме няма.

# 238
Може ли някой, спечелил Парогенератор от играта на Персил да ми каже с гаранция ли са?
  Нямам документ за гаранция.

# 239
  • при късмета
Наградите електроуреди обичайно са купени на една фактура, затова не изпращат на всеки по отделно. Ако ви потрябва, звъните на организатора и ви пращат копие на фактурата, от нея така или иначе е важна само датата, за да се знае до кога е гаранцията. Имайте предвид, че важи датата на покупката от организатора, а не датата на получаване, може и с повече от месец да се разминават, зависи от продължителността на играта.
Имах такъв случай, да ми потрябва гаранцията с телевизора от детелина, така се развиха нещата. Ако толкова се притеснявате, поискайте го сега

Общи условия

Активация на акаунт