Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 165 777
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 240
игра за майки с бебета
https://babycrema.bg/c/bg/semeyno-vreme/dete-na-baby-crema-2022/
Pабелязала съм че игри които се теглят в понеделник или първия рабоен ден от седмицата никога не печеля нещо като отмъщение на понеделника че го мразя,за щастие не останаха игри за днес че ми писна да се ядосвам Simple Smile

# 241
  • Бургас

Печеливши от Parfium.bg
Честито на късметлиите!🍀

# 242
  • София
Изтеглени са печелившите от форумната игра с рецептите!

# 243
Честито на печелившите в Президент! Със здраве да си ползвате наградите!

В Уоман.бг не ми зарежда печелившите.
Чакам само София Мел. А дано имам късмет там Simple Smile

# 244
Имам мейл от Спортал. Печеля подаръчен комплект за пица - уреди за рязане и сервиране предоставени от София Мел.
За гаранция на парогенератора питах, когато ми звъняха за данни. Дамата нищо не знаеше, каза че ще има в кашона евентуално (нямаше).

# 245
  • София
Имайте предвид, че важи датата на покупката от организатора, а не датата на получаване, може и с повече от месец да се разминават, зависи от продължителността на играта.
Тостерите на Нутела са закупени лятото на 2020 г. Реално имаме само половин година гаранция.

# 246
  • при късмета
Имайте предвид, че важи датата на покупката от организатора, а не датата на получаване, може и с повече от месец да се разминават, зависи от продължителността на играта.
Тостерите на Нутела са закупени лятото на 2020 г. Реално имаме само половин година гаранция.
Обичайната гаранция не ел. уреди е 2 години, не една. А тези на лидл и кауфланд са даже с 3 мисля. Ако разбира се не е изрично посочено друго, за обичайната  говоря

# 247
Обичайната гаранция не ел. уреди е 2 години, не една. А тези на лидл и кауфланд са даже с 3 мисля. Ако разбира се не е изрично посочено друго, за обичайната  говоря
Именно, че са 2 години обикновено, остава още около половин година. Все пак сега сме 2022 и от лятото на 2020 остава половин година.

# 248
  • София
...
За гаранция на парогенератора питах, когато ми звъняха за данни. Дамата нищо не знаеше, каза че ще има в кашона евентуално (нямаше).
Благодаря!

# 249
Тя скоро мина играта на Нутела, но наистина остатъчната гаранция е 6 м, ако предположим, че стандартната са 2 г.

# 250
Може ли някой да ми каже как се свързват с печелившите от Jameson whiskey.

# 251
Може ли някой да ми каже как се свързват с печелившите от Jameson whiskey.
Може ли линк към играта на уискито?

# 252
Куинс не са раздали 4 ваучера. Играта им беше много странна. Както миналата година хората с няколко участия не спечелиха,  докато някои с по 1 и печелиха. Също така имаха и странен начин на теглене,  не от цялата седмица , а само от 2-3 дни.

( Моля не ме нападайте отново , пиша това което мисля )

# 253
Аз ще споделя опита си от 2020 и от 2021-ва:
2020 - три участия от три профила, в различни седмици. И трите пъти печалба от първия път.
2021 - много участия от три профила. Не знам колко много, да речем около 20. Имам две печалби в различни седмици. Пак съм доволна и харесвам соковете. Особено банан и червен портокал.

# 254
Аз имам въпрос - има ли спечелили тук чаши от My Motto, които да са спечелили и кафе машина? Аз спечелих чаши, но в списъка с машините има номер като моя, но нямам смс. Възможно е да е съвпадение (няма да ми е за първи път), но се надявам на това, че вече имат данните ми за доставка. Получихте ли смс за машината?

Общи условия

Активация на акаунт