Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 165 796
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 255
Пробвах се в Милка бисквитките, ама тц. Няма късмет. Участвам в Милка кауфланд, дано поне там има, че мм ми наду главата за лаптоп 🤣 Пуснах и в играта на Кф с кб, да видим дали ще ни огрее с някой ваучер.
С Горение никакво развитие няма май? Бях им писала в ИГ кога ще обявят печеливши и за другите седмици, пратиха ми работното време и телефона на центъра за обслужване на клиенти и до там. Много несериозни.

# 256
  • София
Милка ме мразят, за пореден път от тяхна игра нищо. Кога теглят София Мел?

# 257
Уж днес, ама...

# 258
Чакаме и Престиж май...

# 259
Не се вълнувайте за Gorenje, отсега ми е ясно, че победител ще бъде някоя пица я Маргарита, я някоя с гъби и шунка...

# 260
  • Бургас
Аз имам въпрос - има ли спечелили тук чаши от My Motto, които да са спечелили и кафе машина? Аз спечелих чаши, но в списъка с машините има номер като моя, но нямам смс. Възможно е да е съвпадение (няма да ми е за първи път), но се надявам на това, че вече имат данните ми за доставка. Получихте ли смс за машината?

Да ,аз спечелих чаши,но не са пристигнали още и получих смс за машината днес.

# 261
Не се вълнувайте за Gorenje, отсега ми е ясно, че победител ще бъде някоя пица я Маргарита, я някоя с гъби и шунка...
Аз също не съм с мастър шеф рецепта, но това не пречи да се надявам. Все пак ги правим в домашни условия за семейството. Не е казано, че трябва да е с някакви уау съставки. И с една проста шунка може да се направи вкусна пица. Не мисля, че гледат само сложността на рецептата и 800 продукта достойни за топ пицария.

# 262
В куинс за втора година участвам и то  всяка седмица с няколко опита. И нито веднъж не ме изтеглиха. Вярно, че е до късмет, но при толкова награди един път да не ми нацелят номера. Минавам на капи сокове 😃 От толкова куинс вкъщи никой не го иска вече.

# 263
На woman bg каква беше играта? Има име като на мъжа ми, но за награда от ноември. Кога са ги теглили и как се свързват с печелившите? Дори не помня дали съм участвала там…

# 264
В Куинс бях с 1 участие всяка седмица общо 7 за ваучер и 1за хладилник. Нямам награда 🤷🤦

# 265
Скрит текст:
Аз също не съм с мастър шеф рецепта, но това не пречи да се надявам. Все пак ги правим в домашни условия за семейството. Не е казано, че трябва да е с някакви уау съставки. И с една проста шунка може да се направи вкусна пица. Не мисля, че гледат само сложността на рецептата и 800 продукта достойни за топ пицария.

Кампанията беше промотирана с това да се споделят авторски рецепти и хората с отношение към кулинарията останахме с впечатление, че ще бъдат оценени оригиналните рецепти. Един вид мастър шеф конкурс за пица. Стана тук на въпрос, че оригинални рецепти не бяга публикувани, уви. Точно такава заявка дадоха, че ще гледат оригиналност.

# 266
  • София
Изтеглени са печелившите от форумната игра с рецептите!

Честито на спечелилите! Flowers Hibiscus
Странно предчувствие имах, че точно потребителката zvanche ще е сред печелившите! Може би заради  рецептата за Paris–Brest, на която млякото влезе в необходимите продукти, след като питах авторката не е ли логично да има такова, след като има в описанието на рецептата, а тя ми отговори, че всичко е наред така си е рецептата. Малко след това млякото се появи при продуктите. Освен това в тестото има 2 пъти написано захар!!! Невъзможно е в еклерово тесто да има такова количество захар. Всеки може да провери подобна рецепта в интернет например и ще види, че захарта е 1 ч.л.. Администраторите ми писаха на лични да спра да пиша, защото темата не била дискусионна. Писах им, че рецептата не е вярна - никаква реакция! Също написах, че няма да се учудя, ако потребители като нея спечелят. В никакъв случай не твърдя, че всички са такива.
Ето я въпросната рецепта:

1/2 час след пускането на рецептата е направена редакция (когато се добави млякото в продуктите)
Рецептата е на 35 стр. и  можете да я видите, аз не мога да я копирам!

Да не казвам, че след това имаше дублираща се рецепта от други потребители и коментирах, че е такава - пак тихомълком всичко се потули.

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 21:34 от Vanja77

# 267
Сладурчета, какво става с домакинските панели? Някои от вас бяха споменали,че вече няма да са хартиени и че са им звъняли да започнат да попълват в приложението. Чудя се дали да им звънна, защото с мен никой не се е свързал

# 268
  • София
Аз участвах 5 поредни седмици в Куинс и вчера ме изтеглиха.С един профил,с по 1 бележка,но обикновено,ако ме изтеглят-винаги е накрая.Детето много харесва сока им,иначе нямаше да инвестирам😁
В Милка нито в Лидъл,нито в другата им игра ме огря.Едва ли ще пробвам с бисквитите.
Вчера ми беше ден-Куинс+ваучер 20 лв.за такси+футболна топка за детето( от ФБ).
Очаквам София мел и Престиж.
Относно играта с пицата,там е пълен хаос-даже не ми публикуваха рецептата,а Кирязов е пълен шемет(живеем до Пицарията му),не очаквайте да избере рецепта,която ще е забележителна.
Относно форумните игри,обикновено не се занимавам с другите,администраторите със сигурност четат и ако са коректни,ще вземат мерки,едва ли ще трогнат от писания.
Късмет в днешния ден на всички 🍀

# 269
На woman bg каква беше играта? Има име като на мъжа ми, но за награда от ноември. Кога са ги теглили и как се свързват с печелившите? Дори не помня дали съм участвала там…

Ето правилата: https://woman.bg/masterhacks/doc/terms

Общи условия

Активация на акаунт