Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 163 429
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 75
Изтеглен е печелившият от играта на Ева и Фешън дейс за часовник.

Стискам палци на всички ни за предстоящите тегления от вече приключилите игри.
Дано през новата година има много и все интересни игри с мечтани награди!

# 76
Здравейте .за много години пожелавам на всички здраве и сбъднати мечти .

# 77
Дано през Новата година да печелим повече награди. Bowtie
Аз съм доволна от миналата. Много приятни емоции са, като спечелиш.
Декември само ми беше слаб- с пакетче джинджифилови сладки и една еко торбичка, но пък си подарих изгодно телефон, телевизор и таблет Relaxed
Чакам като повечето София мел, Престиж, Хайникен, Куинс , последното теглене на Стела и на томболата в Woman.bg “Masterhack – един съвет от мен”, на 4.01.

# 78
За много години! Живи, здрави и благословени бъдете Вие и Вашите семейства!

# 79
Пак има разминаване с продължителността на игра. На снимката пише, че е до края на януари, а в правилата пише - 28.02 🤷♀

# 80
  • София
За много години! Да се сбъднат желанията ви тази година!
Аз участвам с покупка само в Милка и може би в София Мел, ако неспечелилите предния път участват и сега. По едно участие.

# 81
  • София
Според мен играта на Глисс  е до края на февруари, както пише в правилата. Тегленето на наградите ще е на 2 март.

# 82
# 83
Пак има разминаване с продължителността на игра. На снимката пише, че е до края на януари, а в правилата пише - 28.02 🤷♀

Играта е за няколко магазина, може в Лили да е само до 31 януари и след това да не важат бележки от там. В правилата пише, че ще могат да се печелят награди и на място в магазините, но няма указано кога и къде ще има кутии....

# 84
  • Сливен
От много празници,не остава време човек да пише..Чудя се какво да взема от ЕМАГ,с тези 20лв ваучер,от играта им..Гледам перилните препарати,но ме е страх,да не се разлеят по пътя. Grinning На някой случвало ли му се?
Скрит текст:
П.С- разменям мицеларната вода,от ЕкоПартнърс,ако има желаещи.

Ето и част от наградите,от миналата година:
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:

# 85
  • София
От много празници,не остава време човек да пише..Чудя се какво да взема от ЕМАГ,с тези 20лв ваучер,от играта им..Гледам перилните препарати,но ме е страх,да не се разлеят по пътя. Grinning На някой случвало ли му се?
Скрит текст:
П.С- разменям мицеларната вода,от ЕкоПартнърс,ако има желаещи.

Ето и част от наградите,от миналата година:
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:

Аз няколко пъти съм поръчвала гелове и омекотители. Не съм имала проблем. Поръчвай смело. Опаковат ги добре.

# 86
Страхотни награди ,моите не са много като количество ,но са  желани .най ме е яд за оптигрила от кола .  включвах  се и в игри за фраер но ... Купих си го накрая
Не съм чела правилата на глис ,само видях каталога на Лили и го споделих .може би ще купя една боя ,да съм в играта Joy

# 87

От утре в Кауфланд

# 88
  • Сливен
Благодаря за отговора.Ако пуснат и безплатна доставка до 9ти,ще е супер.За да мога да използвам цялата сума. Grinning

# 89
Аз от миналата година най-много си харесвам газовото барбекю и айпада; от по-малките - хартията от Цева (имам да получавам още една пратка) и ваучерите от Куинс.
Силно съм впечатлена от дебелата тоалетна хартия на Цева от последната пратка - не съм попадала на друга такава на пазара, а съм купувала доста марки (особено покрай игрите).

Забравих да споделя любимата ми награда от Инстаграм - комплект пастелни моливи Фабер Кастел. Simple Smile

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 19:42 от pppqqq

Общи условия

Активация на акаунт