Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 165 700
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 90
  • София
2021г.беше щедра към мен на награди,въпреки че не спечелих желания Оптигрил или Хлебопекарна.
Играя и съм в темата от края на май '21г.
Ще споделя част от подаръците,които съм печелила,защото за повечето игри научавах от тук🍀

Добавям и тези,които не съм снимала:
-ваучер за Била и ФФ;ваучер Озон;400лв.за почивка от ФБ;книги;колонка Sony;худи КК;билети за кино и театър;вино,уиски,бири;дифузер Девин;акумулатор за кола;чашки,торбички,тефтери;козметика за лице и тяло;безжични слушалки Хуавей;тениски за ММ;възглавница;

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 14:53 от emli

# 91
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз си мечтая за робот.....
В игрите миналата година много малко неща уцелих....Тази ще видим.Само пари продължавам по улиците да си намирам Grinning От миналата седмица май през ден...10 лева , 5 лева , 20 лева , 2 лева.Днес пак десетачка си намерих.Не се оплаквам - хваля се!

# 92
Много хубави награди споделяте. Аз съм доста скромна, но и играя по-малко. Най-голямата ми награда е хлебопекарна от София мел.
Чакам Стела и Анна и това е, другаде не участвам.
Дописвам: взех и един билет за мултикукър 😀

# 93
Поздравления за страхотните награди!
2021 г най голямата ми награда беше ваучер за гуми на стойност 800 лв, спечелих 100 лв от София Мел, ММ 100 лв от Радио Витоша,ваучер 50 лв от HM, ваучер 50 лв от Инстаграм и други дребни козметичну награди. Ааа голяма изненада беше за мен като ММ спечели от Инстаграм от Теа Минкова коледен комплект за коса на Moroccanoil.

# 94
Ей така кат напрайте!... После що играх в почти всички възможни игри последния месец! Joy
Аз съм отскоро сред вас. Края на октомври започнах да ви чета, заради хлебопекарната, която бях спечелила от анкетата на София мел, та да се информирам кога ги пращат и така ви намерих случайно, изобщо не знаех, че има такива теми. Та откак съм сред вас, ми се паднаха два комплекта чаши на Стела, които дойдоха, ваучер на Киндер Пингуи, чаши на мото и прахосмукачка робот от първото теглене на София мел, които все още чакам. Със София мел имам стара история, преди две или три години май станаха, спечелих и кухнески робот. Та те са ми късметлийска фирма. Преди сто години пък съм печелила готварска печка Беко от магазин ДМ и игра на Цилит, също и една голяма крава на Милка. Та това са печалбите през живота ми.
Много се надявам и тия дни да се отбележа с още нещичко.

# 95
Отваряте ли календара на 8888? При мен стои на Декември

# 96
Някой спечели ли телевизор от календарите на Метро? Blush

# 97
  • Разпиляна във въображението
Честита Нова Година! Дано новата донесе късмет на всички!

Поизоставих игрите, но мисля "нова година - нов късмет!" Simple Smile

# 98
А някой спечелил от Фереро Роше?

# 99
  • София
Честита нова година! Да здрава, щастлива и късметлийска!

Игра с награда билети за „Клифърд, голямото червено куче“ - https://novini.rozali.com/zvezdi-na-pricel/otkriite-sezona-na-po … erveno-kuche.html

# 100
Tesserum възобновяват тегленето на месечна награда:

# 101
  • Пловдив
И аз съм доволна тази година - не мога да се оплача, въпреки че така и не си спечелих нов телефон или фотоепилатор Joy И кухненски робот искам, но се надявам от София Мел да ме зарадват Joy
Чакам си бокалите от Стела и бонбоните от форума.
Наградите по ред са ми
Скрит текст:
БГ мама - суперхрана
Фейсбук - кашон Chio chips
Инстаграм - бандана Tedi
Милка - шоколад и магнитче
BSI24 - ваучер 50 лв (очила INVU)
Coca-cola и МЕТРО - еър фрайър
Фейсбук - кутия Lunchbox
Кока-Кола app - ваучер 100 лв (слушалки Razer)
БГ мама - сосове Hellmann's
БГ мама - почистващи препарати ACE
БГ мама - изненади TEDI
Nimm - ваучер 99 лв за Озон.бг и тениска със собствен дизайн
м-н Атлантис и Кока Кола - парти грил и чанти
Green master - 45 таблетки вит.С. + цинк + ехинацея и шипка
Кока-Кола app - 2 бр. худи
м-н Атлантис и Кока-Кола - минихладилник
СофияМел - стек брашно
ЕКО Партнърс - 6 месечен абонамент за Storytel
Chio Chips - настолна игра
Queens - 50 лв ваучер
Stella Artois - 4 бокала
БГ мама - протеинови бонбони

# 102
Моята година не беше много силна от към награди.Може би защото започна с абсурдния коледен половер на Нутела Joy ,ако не броим тежкия ковид който изкарах си беше готина година.
Ще се радвам споделите и  да се посмеем на най-абсурдните награди,които сте печелили тази година.

# 103
Отваряте ли календара на 8888? При мен стои на Декември
Той не беше ли до 31.12, сега пробвах и при мен е така

# 104
Аз вече гледам да не участвам за абсурдни награди и нямам такива тази година. Ако не броим тениската с яйчници, но тя си е добра тениска - нося я, като правя упражнения. Flowers Cherry Blossom Flowers Cherry Blossom

А най-безполезната ми награда изобщо все още е онова закривеното пластмасово нещо от Орео (дънкер ли беше?). Имах няколко и не знам къде изчезнаха.

Общи условия

Активация на акаунт