Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 165 703
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 105
Не е безполезно нещото  Stuck Out Tongue
Моето дете се беше маскирал като пират (за хелуин)и това му беше куката ….
Аз пък миналата година не играх за пуловер ,а тази реших че го искам ,а те не ме теглят .
Най разочароваща награда ми е бельото от превръзките ,но козметиката беше хубава .

# 106
Разочароваха ме от Хайнекен, коледното дръвче ми дойде от най-последните, изпочупено и изсъхнало. Дори и не го украсих, само му метнах две вериги лампички, то се ронеше само от докосването.

# 107
  • Пловдив
Най-разочарована останах от една игра на Фино във Фб - казаха, че съм спечелила подарък изненада - пратиха ми руло торбички и една домакинска гъба Joy Мъж ми още ме взима на подбив като кажа, че отивам до офис на куриер, за да си взема награда (в гореспоменатия случай, специално го взех с мен, че не знаех, дали ще мога да замъкна до нас "изненадата"Joy)

# 108
  • София
Равносметката за изминалата година

Нека 2022 ни донесе здраве и желани награди. Определено се замислям вече къде играя,нищо не е на всяка цена 🤪
Бъдете здрави и добри.

# 109
Аз спечелих Айпад и на 23.12 беше при мен.
А някой спечелил от Фереро Роше?

# 110
Моя мъж спечели 80г. Нескафе и му го пратиха.Доставката беше 3 пъти по-скъпа от кафето.Пак той спечели чаша за вода…….от ний-тънките пак с доставка.Само я видях и я хвърлих.(Имам голям белег от такава чаша)Ако е нелепа наградата той ще я спечели.За мен тази година приключва добре :
Сак от Жатецки,раница от
Милкис,дръвче от Хайнекен,ваучери от Куйнс,мултикукър и най-хубавото е няколко пъти спечелих билети за театър и концерти.

# 111
Аз от сравнително скоро съм в темата и игрите като цяло. Не съм водила списък на наградите, но участвам само за такива, които биха ми влезли в употреба, никакви бръмбъзлъци и боклучки. Много съм доволна от наградите- Оптигрил от КК и чакам робот от София Мел. Другите са по-малки- детска книжка, суичер, 50лв от Т-маркет, билети за Музейко с продукти олимпус, кутия от кауфланд Слънчице, дрешки от Пепко за детето. Сигурно има и още някоя, не са много, но от всичко съм много доволна. Дано и тази година имам късмет.

# 112
  • София
Много готини колажи. Аз до средата на годината си пишех всяка награда в таблица, но после не ми оставаше време. Така погледнато изглежда страхотно! Може да си правим месечни отчети в снимки, който иска. 😊

# 113
Покрай вас и аз си броих наградите. 26-7 някъде,но повечето са дребни неща.
Скрит текст:
Не са поред:
-суитчър на КК
-сапуни от Криспа
-бонбонки от Ментос
-100 лв от Савекс
-карти за игра Клевър бук
-вентилатор от Ровус
-плажно олио Клоран
-чорапи
-комплект Нивеа
-комплект Дав
-книги
-Емечо
-Тео шампоани и маша за къдрици
-гривна
-престилка и буркан от Бабината питка
-раница Пес патрул
-ваучери за Лидл 80 лв
-плажна чанта Биогая
-тениска Либрес
-настолна игра от Куинс
-шоколад с магнитче от Милка
-ваучер за Тефал от КК
-бутилка за вода
-звездна карта
-сок Флорина
-долнище
Май това са ми. Повечето снимки съм ги изтрила. Иначе по-голямата част от наградите са ми от ИГ.
Нищо не чакам.

# 114
  • гр. Кюстендил
За много години! Бъдете здрави най-вече и другото само ще дойде при вас!
Еех, възхищавам ви се направо 😍 страхотни награди! Предни години и моят списък като че беше дълъг и интересен, ама тая година тотално е без коментар 😀 2 Суичера на мен и ММ и Mi watch от КК; гризалка от Plasmon, която не получих Sad , ваучер от Лидл за 20 лв от анкетите, 2 плажни кърпи от радио Веселина в ИГ.. и това е моят скромен списък, а играх в много игри, но уви, нямала съм късмет Simple Smile а пък ММ има стек брашно от София мел

# 115
  • Сливен
Повечето награди които печеля,ги подарявам-много пъти съм го казвала.Къде на семейството,къде на приятели и познати.Имам още спечелени неща,но незнайно защо,не съм ги снимала.Ако сте видели бялата блуза на КК,на моите снимки,за Коледа я подарих, на една племенница.Така й "заспа" ,че не е истина-сякаш беше направена за нея.Още повече се зарадвах,като видях как хубаво й стои.Аз май съм от този тип играчи-"да се включа за спорта". Grinning

# 116
От тук има ли печеливши https://iqosbulgaria.com/artforair/game/

# 117
  • Сливен

В правилата го пише:

# 118
  • Под Слънцето
Пише. Ама някой трябва да чете.
Гледам ви списъците и се чудя хлебоперната Горение от коя игра беше..

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 00:33 от TopsyG

# 119
Сега спечелих торбичка
https://woman.bg/masterhacks/winners
Тук има някакви спечелили,другите награди още не са ги изтеглили.

Общи условия

Активация на акаунт