Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 165 709
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 120
Много готина идейка да си записвам наградите, действа мотивиращо. Чакам 6 награди от миналата година.Иначе  най-голямата ми награда от 2021г. беше 7 дневна all Inclusive почивка в бутиков хотел за двама. Дано и 2022г. е късметлийска за много хора! ❤️

# 121
Пише. Ама някой трябва да чете.
Гледам ви списъците и се чудя хлебоперната Горение от коя игра беше..
Не е ли на куинс играта?
https://www.spechelinagradi.com/2021/04/specheli-hlebopekarna-gorenje.html?m=1

# 122
  • Под Слънцето
А, мерси! Все си мислех, че от Куинс спечелих мултикукъра. Явно той пък е бил от някъде другаде.
Имам си списък кво печеля и кога трябва да кацне. После трия като дойде.
Сега и да се пробвам да пиша какво съм придобила през миналата година, ще ми е трудно, щото не помня всичко.

# 123
Честита Нова година!
И аз отскоро се присъединих към групата. Пожелавам ви здраве, много щастие и успех в игрите.
Ето и моите успехи, които са за темата:
1. 3 ваучера за Тефал от КК по 40 лв.
2. Продуктов комплект  Gillette King
3. Ваучер 50 лв. за магазин Естил
4. Шезлонг от Бриколаж
5. Продуктов комплект Ехо, Савекс иТео
6. Gift карта 500 лв. от Метро и P&G
7. Ваучер 150 лв.  от Метро и Maggie
8. Колонка Sony от КК
9. Две худита от КК
10. Худи от Chupa Chups
11. Два продуктови пакета от Zewa
12. Ваучер 30 лв. Orange от КК
13. Ваучер 50 лв. Ozone от Blue Point
Може и да пропускам нещо.
Надявам се на поне толкова и тази година.
Най-абсурдната награда ми беше на Kikkoman. Голям смях настана като отворихме кутията. Бях изтеглена и за 100 лв. от Settle, но искаха всички лични данни, с които разполагах и ме достраша.
В момента не чакам нищо, надявам се на игри с хубави награди!
Спорна година на всички!

# 124
Мойте награди за 2021 са 50 лева ваучер от темаркет електрически скутер от Морени кафемашина от Милка бутут слушалки от chupa за момента за тез награди се сещам може и нещо да пропускам но не се сещам в момента ще се включа в милка за ваучера чакам също и queens и престиж.

# 125
Здравейте,
Отскоро съм тук и Ви чета коментарите спрямо игрите и подаръците, които сте получили, за сметка на мен Вие имате късмет! Продължавайте все така!
Искам да попитам някой играе ли за Мултикукъра на Кока кола е приложението чрез регистрация на кодовете от капачките?

# 126
Аз освен да снимам крема ла Рош от форума
Друго нищо, нищичко Simple Smile
Но от днес играя за екшън камера
Моля, минете на диета и оставете малко късмет за мен Hug

# 127
Емаг са ми заредили профила с ваучер 10 лв за имения ми ден, който отмина. Малко са за това, което искам, но пък за пръв път го правят. Всяка година ме пропускат.

# 128
  • Под Слънцето
Рових си вчера аз из постовете и открих, че мултикукъра е от кутия в  К. и покупка на КК.
Много рядко печеля от кутии. Особено в кварталните магазини. Сега съм се включила в няколко такива локални на Флорина, Белвита и на Аро . А преди няколко години в една кутия на фафли Ная в К. моите кб бяха единствените 2 , които дрънчаха на дъното. И се случи баш тогава минавах покрай информация , а рег. търговски представител на Престиж тъкмо отваряше кашона. Спрях се да наблюдавам какво ще се случи. Захвана се девойката да звъни на номерата от кб, а аз вдигнах на няколко крачки от нея и се приближих . Смяхме се много. После я изчаках да донесе 2 раници от колата. А едната раница веднага я подарих на едно момиченце, което ревеше за нещо и майка му го дърпаше за ръката.

# 129
В Кока кола кои кодове участват - само от бутилки 500ml ли?

# 130
В Кока кола кои кодове участват - само от бутилки 500ml ли?
Не И от 1.5л

# 131
  • София
ЧНГ на всички! Много здраве, късмет и разбирателство на всички ви. Една игра с регистрация. https://handsy.bg/tombola-kusmetliiska-nova-2022-godina/?fbclid= … 7OApUPz4sUkGaHe2s

# 132
имаше една игра на изи кредит с награда автомобил, при отваряне на линка с играта изписва, че промоцията е изтекла...та дали някой от тук ще се похвали с нова кола
а за ваучерите за озон от маги - ни вест, ни кост от нестле

# 133
Честита нова година от мен! Много здраве и късмет занапред пожелавам на всички!

Май само с кошницата от Fino мога да се похваля през 2021-ва, показвах я тук. Не съм  се включвала в много от игрите.
Сега ще участвам за мултикукъра  и слушалките от Кока Кола, но никъде не намирам дати за теглене, нито брой на наградите. Искам го този мултикукър, но ако е само един... да не се надявам. 🤨

# 134
Тази година кой куриер разнася наградите на Стела? За машината за пуканки ме интересува.

Общи условия

Активация на акаунт