Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 165 837
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 270
Vanja77,
Игрите тук се теглят на лотариен принцип, не виждам, какво толкова задълбавате.
А за дублирането, нима не могат две потребителки да направят една и съща съща рецепта от нета?

# 271
  • Сливен
А колко рецепти има само с линк. Някой бяха, само с качена снимка. Писах в темата, "въпроси към модератори", ама като гледам не всички некоректни коментари са махнати. Даже 1 рецепта я имаше, хем при десертите, хем при "бисквити". А колко рецепти, без или със снимка, написани на 2 реда. А други - с толкова дълги обяснения, снимки и ги няма сред спечелилите.

За да не е Спам-днес чакам наградата от Jagermeister.

# 272
Questar, ами моята рецепта си е авторска и оригинална по свое му. Това, че няма рукола, пармезан, сьомга и черен хайвер (образно казано) не я прави по-малко оригинална. Просто я правя с продукти, които винаги има в хладилника и консумираме вкъщи, тези "изгъзените" рецепти не са ни по вкуса. Така, че не е редно да се игнорират и такива "прости" рецепти. Но както и да е, да не спорим, те организаторите ще си го решат.

За протокола не ме огря за хладилник от Куинс с 2 участия, дано пуснат пак в някоя игра.

# 273
  • Варна
Благодаря за темата и късметлийска година на всички!

Много ми харесаха колажите от снимки с наградите ви, за съжаление, не съм се сетила да снимам... Честно казано, даже и не помня какво съм спечелила през годината. Най-много се зарадвах на Емечо и на оптигрила от КК, като че ли.

Тази година улучих паричката от баницата, надявам се на много и хубави печалби Simple Smile

# 274
На мен кулинарната игра на Президент ми беше много приятна и с голямо желание споделях собствени рецепти и всички те бяха с участието на масло. Също видях и други интересни и вдъхновяващи рецепти. Но все пак тегленето е на лотариен принцип, не е конкурс, важно е участието, а не смисълът, който се влага. Точно поради тази причина аз пък съм разочарована от Gorenje, защото там не е томбола, а се оценява уж креативност...
В никакъв случай, Малечка90, не критикувам твоята пица, т.к. не знам за какво става въпрос. Моето разочарование е от болшинството рецепти, публикувани през седмица 1 - копи пейст на обичайните пици.
Та мисълта ми е, едно е да не те изтеглят в томбола, ама съвсем друго е да не бъде оценена нечия креативност, в която са вложени познания и мисъл.

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 09:08 от Questar

# 275
Днес по някое време чакаме и Хайнекен.

# 276
Аз пак да питам,има ли активна игра на дамски превръзки?

# 277
Сладурчета, какво става с домакинските панели? Някои от вас бяха споменали,че вече няма да са хартиени и че са им звъняли да започнат да попълват в приложението. Чудя се дали да им звънна, защото с мен никой не се е свързал
Звъннете им. Аз получих мейл с активационен линк, но обяснявах по-назад, че при мен има проблем и чакам да се свържат отново с мен. Казаха, че цял януари с това ще се занимават и ще прозвънят всички.

# 278
И аз като Мереленда, но сме в контакт вече. Явно има проблем при прехвърлянето на айфон - дава навалидна връзка и не мога да продължа

Снощи ми обясниха как да го направя, но изобщо не ме пуска да вляза през айфона. Днес продължавам - да видим.

# 279
  • sofia
Някой успява ли да се свърже с телефона на панела, аз никога не мога?

# 280
Преди - да, но сега - не.
Пробвайте на този номер: 024912035

# 281
Благодаря за споделнето за печелившите от играта на Президент. Чета и пиша в темата с удоволствие, винаги има приятна компания във ваше лице. И доста се зарадвах като видях, че печеля пасатор. Участвах само с една рецепта в цялата игра, защото ми е любима. И има защо 🌟
Вчера пристигнаха и очилата ми от инстаграм играта на Теа Минкова и sky optic. Изключително красиви и в мой стил. ❤
Да ви бъде успешна годината, приятелчета!

# 282
Аз пак да питам,има ли активна игра на дамски превръзки?

Няма нищо в момента. Всички се изсипаха да правят игри преди Коледа и сега са притихнали.

# 283
От Лили Дрогерие дали изтеглиха за превръзките - сауна за лице?

# 284
Добро утро Simple Smile
Днес би трябвало да публикуват печелившите от София мел.....
Да попитам, има ли активна игра с тоалетна хартия?

Общи условия

Активация на акаунт