Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 165 900
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 330
Забравила съм всичко аз. Помня едни слушалки на Милка в началото на годината и после есента, че ядохме много шоколади пак от Милка (някаква кутия голяма беше с много продукти- дали не беше 2020). Това са ми най-големите награди от Милка.
Обикновено започвам годината с книжка от Розали. Миналата година имах. Тази година за първи път не съм се включила в играта.
А, и 100 лв от София Мел се сетих. Наистина вече не помня, какво съм спечелила. Преди много години си отбелязвах ей така, в един файл, че ми беше готино и си се радвах сама. Вече от години не записвам нищо.
Но миналата година беше много, много слабо.

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 18:17 от Merelenda

# 331
# 332
  • Варна
Преди малко ми се обадиха от Нутела, че печеля пуловер, явно още звънят Simple Smile С една бележка участвах.

# 333
  • София
Моля за помощ не намирам УНП номер на бележката от ДМ. Постоянно изсписва грешен УНП. Кое трябва да се попълни при искане за УНП при регистрация?Справих се

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 19:24 от Miss_charm

# 334
  • София
Някой участвал ли е в играта на Саяна във Фейсбук?

# 335
Аз участвах, даже съм забравила....
Има ли печеливши някъде?

# 336
Аз участвах, даже съм забравила....
Има ли печеливши някъде?
Аз също участвах!

# 337
  • София
А във Виденов изтеглиха ли победителите, не се виждат вече правилата, играта беше до края на декември. Предполагам, че не печеля, щом никой не ме е потърсил, ама все пак. Grinning

# 338
  • София
За много години! Тази година, спечелих доста малки наградки.. по-късно ще ги споделя .. но загубих майка ми през септември. На 25г. останах кръгъл сирак, за това, през тази година не искам нищо да ми дава господ. Просто не искам да ми прибира никого. Мама се радваше най-много, когато печелех.. от както почина, спечелих само Емечо.. и току що за новата година, се видях в списъка на софия мел с тетрадка. Успешна година на всички!

# 339
Съжалявам, Симона ❤️
Няма по-ценно от това, близките да са до нас. Дано мама ти носи късмет и ти помага, където и да е ❤️

# 340
Чакайте малко-никой не кара никого на сила да си изброява/снима наградите. 😁 Това,че ние сме го направили,не значи,че е задължително. Аз съм ги снимала,за да споделя тук,защото много често се иска реална снимка от тези,които още чакат същата награда. Други ги снимам,защото искам да ги тагна в ИГ. Не виждам нищо лошо,че сме ги написали,нито пък,че някой не ги е написал и не води статистика. Просто подминавайте постовете. 😊

# 341
Gorenje продължават да затъват. Преди малко написали пица победител за седмица 2, обаче рецептите ще ги качат утре, а за пицата-победител нито рецепта, нито автор, нищичко... Все пак ще се радвам някой оттук да е победител, поне да знаем, че няма нечестност, в каквато подозирам този конкурс.
Скрит текст:

# 342
  • София
Печеля тетрадка за рецепти от София мел. Бях с едно участие още от предишното теглене.

# 343
Gorenje продължават да затъват. Преди малко написали пица победител за седмица 2, обаче рецептите ще ги качат утре, а за пицата-победител нито рецепта, нито автор, нищичко... Все пак ще се радвам някой оттук да е победител, поне да знаем, че няма нечестност, в каквато подозирам този конкурс.
Скрит текст:
Някой фен на Берое 😀
Мъж ще да е пак печеливш.

# 344
Сигурно пицата Беройка отгоре обилно е поръсена с рукола и на цвят го докарва Беройка. Тръпна в очакване да разбера повече за тази пица. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт