Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 163 613
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 2 160
Аз не съм играла в никяква игра с чанти и пак имам такива имейли.

# 2 161
Не е от осмиците, изобщо не съм регистрирана там, а разбира се и аз ги получавам. Някоя агенция провеждаща игри е продала лични данни. Със сигурност не са ги дали безплатно. Това, че изобщо нямат право да го правят е съвсем друг въпрос, защото както е видно трудно ще се разбере коя точно

Аз си мисля, че е тази с чантите, последно там се записах и почнаха да пристигат числата.
Само там съм играла само с моя мейл Wink

В игра с чанти не съм участвала, но и моя мейл е пълен с такъв спам.

# 2 162
  • у нас
Не е от осмиците, изобщо не съм регистрирана там, а разбира се и аз ги получавам. Някоя агенция провеждаща игри е продала лични данни. Със сигурност не са ги дали безплатно. Това, че изобщо нямат право да го правят е съвсем друг въпрос, защото както е видно трудно ще се разбере коя точно

Аз си мисля, че е тази с чантите, последно там се записах и почнаха да пристигат числата.
Само там съм играла само с моя мейл Wink
Не съм играла за чантите, по-скоро си мисля, че е от някоя декемврийска игра.

# 2 163
  • при късмета
За чанта и аз не съм играла. Изобщо не е задължително да е от настояща или скорошна игра. Агенциите имат данни от доста време назад

# 2 164
Ако говорите за играта на IQOS, майка ми и сестра ми спечелиха торбички още ноември и не получават такъв спам. Аз също съм регистрирана, нямам такива имейли с цифри. Подозирам, че е от някоя игра с покупка, в която не сме участвали. Като цяло получавам често фишинг имейли откакто почнах да участвам в игри преди години.

# 2 165
  • София
От някоя игра, в която масово сме играли е, щом така наведнъж ни заляха почти всички.

# 2 166
  • София
Спечелете аранжировка "Вечна роза за вечна любов" 🌹 и зарадвайте любимия за Свети Валентин!
Как?
До 11.02.2022 г. отбележете в коментар под публикацията на Цветарницата, в страницата на Фейсбук, с кого бихте желали да споделите Празника на влюбените!
На 12.02.2022 г. с лотариен софтуер ще зарадваме един от коментиралите със специалната аранжировка за Свети Валентин на Цветарницата - онлайн поръчка и доставка на цветя!

https://www.facebook.com/tsvetarnitsata/photos/a.245105156162251 … 4842119095849070/

# 2 167
  • София
В абв пощата имам страшно много такъв спам, а изключително рядко я ползвам за игри. В игрите участвам с gmail и нямам никакъв спам.

# 2 168
Не сме само ние, в една фейсбукска група също много народ се оплакваше от имейлите с цифри и другите фишинги, които са с разни печалби за хиляди, та подозирам, че инфото е изтекло от по-голямо място.

# 2 169
Относно имейлите с цифрите, ако е от игра със сигурност не е скорошна. Синът ми от около 3 год, не ползва един имейл, но тъй като е рег. в НАП, редовно го проверявам. Той е пълен с такива имейли. Даже сега като се замисля, с този имейл май не е играл игри, но не съм съвсем сигурна.

# 2 170
На наградите от Виза  плаща ли се данък?

# 2 171
При мен е същото с този странен спам, но ми заливат служебния мейл, с който не съм се регистрирала никъде от повече от 2 години. От някъде, където отдавна сме участвали са изтекли.

# 2 172
О, то това също е масова заплаха.
И моята поща е пълна с награди, наследства, имам мейли от поне 4 банки и тези с цифрите. Аз съм откачила този мейл от всички профили в социални мрежи, но стои. Не бях го проверявала от доста време и днес погледнах покрай вас.

# 2 173
  • Русе
Аз си мислех, че е от регистрацията в Истаграм..получавам такива мейли на двете пощи, с които имаме регистрация там.

# 2 174
  • Б
В играта на Gorenie  с рецепта за пица участвате ли? Аз се опитвам да кача рецепта , но винаги накрая излиза едно съобщение. Има ли някакво ограничение в броя на думите или нещо друго? 

Общи условия

Активация на акаунт