Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 163 678
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 2 130
  • Под Слънцето
О,да. Ежедневно ми отнема много време да трия какъв ли не спам от всички пощи.
Сутринта ме черпиха с протеиново барче и едва го открих на последната неработеща каса в Билата. Бях като на експедиция - изследвах къде са го заврели. Нивеата му вдигнали цената. В Елитис е на половин от тази в Билла. Исках да взема пудинг на промоция, но естествено на рафта имаше празно място с етикета му. Само салама се открива лесно.
След малко ще ида до Спиди да си взема бисквитите и да пусна тото, че си намерих 5 лв на пътеката.

# 2 131
И аз получавам от тия мейли с цифрите. Много са досадни. Била и днес не иска да ме почерпи, мрън.

# 2 132
Две седмици вече не мога да си взема ваучер 5лв от Била. Казаха, че ще се обадят по телефона, когато е в магазина.
...някои касиерки са такива киселячки, че ми се отщява да им влизам в магазина. 😖

# 2 133
Може ли някой да снима продуктовия пакет от Престиж

# 2 134
Може ли някой да снима продуктовия пакет от Престиж

Все ще се изяде, със или без снимки😀, моят го оставих за понеделник, малко диета.

# 2 135
  • Sofia
Тези спам мейли не трябва изобщо да ги отваряте,има такива,които прикачат вируси,които се активират дори само при отваряне

# 2 136
С аз имам мейл със заплаха и изнудване за Троянския кон.
Не им се връзвам изобщо,понеже редовно имам такива неща в пощата си.
Напоследък са,че съм спечелила 13 хиляди биткойнта,40 хиляди долара.... Получавам и странни мейли с разни цифри и кодове,някои от тях ми идваха и на смс-и. Адресирани до мен и още няколко получателя. Според имейлите на другите получатели и аз си мисля,че ни взимат данните от игрите.
Тия имейли с цифрите и аз ги получавам точно след регистрация в някаква игра беше, но не мога да си спомня коя. Цъкам на фишинг и блок сендер и чакам да секнат.

# 2 137
  • Бургас
Някой ако се сети,коя е играта да пише!

Никъде не играя в момента.
Имам КБ от Кауфланд,които чакат да се регистрират.Имам и пакет брашно на София мел с някакъв код,който даже не знам за какво се играе.
Нещо съм попаднала в ,,игрова дупка,, :–№

# 2 138
Днес съм с прясно мляко от билла.
И искам да питам, ваучерите които се дават за храна от работодателя, той ли ги плаща или държавата?( може да ми е тъп въпроса, но хич не съм наясно)

# 2 139
Работодателите естествено!
Държавата им слага лимит, защото върху сумата на ваучерите няма осигуряване, което означава, че ако няма лимит ще се спекулира и цялата заплата ще ти я дават във вид на ваучери.

# 2 140
И аз постоянно получавам от тези имейли с цифрите! Disappointed Страшно досадни са и колкото и да натискам “фишинг”, те продължават да прииждат. Игрите, за които съм се регистрирала не са много, нямам идея как съм го прихванала тоя спам. Кауфланд, Нивеа, за други сега не се сещам, но все са уж несъмнителни сайтове. 😟

# 2 141
Някой ако се сети,коя е играта да пише!

Никъде не играя в момента.
Имам КБ от Кауфланд,които чакат да се регистрират.Имам и пакет брашно на София мел с някакъв код,който даже не знам за какво се играе.
Нещо съм попаднала в ,,игрова дупка,, :–№

ako няма да ползваш кода за София мел, може ли да ми го снимаш

# 2 142
  • Тук и там
И аз постоянно получавам от тези имейли с цифрите! Disappointed Страшно досадни са и колкото и да натискам “фишинг”, те продължават да прииждат. Игрите, за които съм се регистрирала не са много, нямам идея как съм го прихванала тоя спам. Кауфланд, Нивеа, за други сега не се сещам, но все са уж несъмнителни сайтове. 😟

Блокирайте ги от настройки. Все си мисля, че от осмиците, защото има камара получатели, но не мога да съм 100 % сигурна.

# 2 143
  • при късмета
Не е от осмиците, изобщо не съм регистрирана там, а разбира се и аз ги получавам. Някоя агенция провеждаща игри е продала лични данни. Със сигурност не са ги дали безплатно. Това, че изобщо нямат право да го правят е съвсем друг въпрос, защото както е видно трудно ще се разбере коя точно

# 2 144

Общи условия

Активация на акаунт