? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 568 657
  • 14 736
  •   1
Отговори
# 120
Чудех се дали да не минем на тв и интернет към Виваком,но щом се бавят при проблем понеже ''имат много абонати'' си оставаме на старият доказан с години интернет доставчик.При него се дразня,че нямам някои канали,които преди предлагаха.

За три години аз проблем, за който да трябва да идва техник не съм имала. Случвало се е понякога да забие сървърът им и като се обадя оправят нещата дистанционно. Толкова.

# 121
  • Mediterraneo
Само дето аз не искам да гледам тв на телефон или лаптоп, а на телевизора. И да става само чрез приложение, тип Нетфликс, както е при А1.

Аз гледам през приложение на Булсатком, инсталирано на смарт бокс тв( понеже телевизорите ни не са смарт, иначе директно на тв сваляш). Имам си абонамент, плащам си, вече повече от 2 години нямам сателитна чиния.

# 122
  • под тепетата
Трябва ли сертификат за влизане в Практикер?

# 123
  • пустинята Гоби
Принципно да, дефакто според зависи.

# 124
  • Далечният изток
Трябва ли сертификат за влизане в Практикер?
Имат изнесен щанд за клиенти без сертификати.

# 125
  • София
Откакто Виваком купиха Нет 1 всяка седмица имаме прекъсвания за по няколко часа. Преди я се случи веднъж в месеца я не.

# 126
Откакто Виваком купиха Нет 1 всяка седмица имаме прекъсвания за по няколко часа. Преди я се случи веднъж в месеца я не.

Може би сменят старата мрежа с нова оптическа и когато са готови с поредната отсечка спират за да я свържат. Иначе няма логика в редовно спиране. При нас няма такова нещо, но мрежата е изградена.

# 127
  • София
Ми не, мрежата на Нет 1 също е по оптика, а и те си казват, че причината е технически проблем и работят по отстраняването му.

# 128
И аз съм много недоволна от нет 1 откакто е виваком. Преди няколко седмици в понеделник или вторник в 15 часа спира интернета. Рестартирахме, изчакахме и звъннахме. Отговорът беше, че вероятно утре ще го оправят. Минаха над 24 часа, все още нямахме Интернет. Звъннахме и казаха, че сме били записани да дойдат в петък Flushed малко след това го пуснаха, но какви са тези срокове...

# 129
За телевизията на Виваком - и аз имах злополучен опит с тях. "Счупена" картина и звук, които така и не успяха да оправят. Сега съм на Булсатком и в общи линии съм доволна. Случва се да имам проблем през 2-3 месеца, но действат бързо по отстраняването му.

# 130
Кога прибирате елхата?

# 131
  • sf
Кога прибирате елхата?
Когато спре да ме мързи 😆

# 132
Когато решим. Wink
Тази година я сложих на 5.12. Държа я месец, но ми харесва и сигурно ще я подържа до 15.01.

# 133
Рекорда ми е на 1-ви сутринта Joy
Тази година на втори я махнах.

# 134
Помолиха ме да потърся клиенти за новосформирано студио за софтуерни разработки. Имате ли идея как това да стане по-лесно. Момчетата имат отделни предишни проекти и сайт.

Общи условия

Активация на акаунт