? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 550 884
  • 14 736
  •   1
Отговори
# 14 505
Често чета по темите за обаждане оо телефона на ЛЛ, а за мен това е в сферата на фантастиката 😃

# 14 506
Аз водя детето на преглед при педиатъра, тя го преглежда, пуска кръвни с електр.направление, отивам в лабораторията и казвам ЕГН на детето. Това преди месец.

# 14 507
По принцип би трябвало да могат да пускат направления и неприсъствено за пациента - помня, че по времето на предишната ковид вълна нашата лл ги пускаше направо по телефона, особено за тестове и изследвания. На практика вероятно малко са навити да се простят с потребителската такса.

# 14 508
В едно заведение пих чай от цели стръкове лайка в пакетче  и му забравих името. Сега се опитвам да намеря такъв чай и не успявам. Може ли малко помощ да го открия.

# 14 509
  • Deutschland/HE
Не е за 2.90, при една евентуална проверка глобата е голяма. По време на Ковид имаше направление за ПСР или бърз тест, без да трябва да ходиш, но сега за другите неща не е разрешено.

# 14 510
  • София
В едно заведение пих чай от цели стръкове лайка в пакетче  и му забравих името. Сега се опитвам да намеря такъв чай и не успявам. Може ли малко помощ да го открия.
Този е със стръкчета, но не знам дали си пила същия. Филтърът е във формата на пирамидка.

# 14 511
  • софия
Не е за 2.90, при една евентуална проверка глобата е голяма. По време на Ковид имаше направление за ПСР или бърз тест, без да трябва да ходиш, но сега за другите неща не е разрешено.
Точно. Трябва да подпишеш нещо.
Нашата лекарка е изключително стриктна по отношение на документацията. Никога не съм плащала потребителска такса.

# 14 512
Не беше в пирамидки лайката  а в обикновените квадратни пакетчета, но и този ще го пробвам.

# 14 513
zari65, най-добре е лайката да бъде само цвят. А не цели стръкове. Но на индустриално производство, като се има предвид, че лайка се прибира с комбайн или косачка.... много не може да се разчита.
Скрит текст:

# 14 514
Този сос дали го има и в България?
https://www.tesco.com/groceries/en-GB/products/283818527

# 14 515
  • София
Май съм го виждала във Фантастико.
Но периферно, докато разглеждам брошури с прИмоции или като минавам покрай стелажите.

# 14 516
Clo, затова ми хареса как са подредени стръкчетата, защото е ясно какво има вътре.

# 14 517
Поредната недомислица- Ел. направление, но трябва да отидеш до ЛЛ, за да се разпишеш.
И моя нещо такова спомена ама само веднъж. Следващите пъти само казваше : добре, ще го издам.

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 21:55 от PeacockLove

# 14 518
  • София
Звънче, същото.
Да не отварям дума за "улеснението" наречено "тримесечна рецепта", ама ако не кацнеш в аптеката на същата дата като предния месец, +/- 1-2 дни, от аптеката я изтриват и пак наново ходене до ЛЛ, чакане и губене на време.
С тримесечна рецепта саме връщали само ако отида по-рано, но не и по-късно и никога не са ми трили рецептите.

# 14 519
  • Сф
Чили има, ама сладко чили май не. Иначе ги има във Фантастико, Била. Дали да не видиш в Хит верига, там има по- различни сосове по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт