? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 560 615
  • 14 736
  •   1
Отговори
# 8 640
А аз търся дамски точно до коляното. Не да покриват дупето, не до средата на бедрото, а точно до коляното. Ако покриват малко от капачката, ще е идеално.
https://kensol.eu/shop/%d0%bf%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%be%d0%bd-456-22/

# 8 641
Откъде да си купя поставка за чаша за кола, която се закрепва за парното? Не ми се поръчва, защото е нещо дребно и евтино.
Практикер.

# 8 642
Когато режа дънкови панталони винаги правя 3-4 бода с игла от двете страни на крачола и така няма разшиване.
За протектора- когато е с гумена подложка, той предпазва от евентуалните акари, които са вътре в матрака и така противодейства на алергените.

# 8 643
Къде в Пловдив мога да направя снимка на зъби най- бързо и изгодно?
Досега не ми се в налагало, но зъболекаря има съмнение за два скрити кариеса между зъби?
Благодаря!

# 8 644
Къде в Пловдив мога да направя снимка на зъби най- бързо и изгодно?
Досега не ми се в налагало, но зъболекаря има съмнение за два скрити кариеса между зъби?
Благодаря!
Рентгенов кабинет д-р Панайотов. Ул. Генерал Данаил Николаев 1. Като се влиза от бул. Руски е първата къща в ляво, зад кафето.

# 8 645
Мобилният интернет пакет chat на A1 МБ към всички възможни чатове ли влиза? Т.е. messanger, Viber, WhatsApp?

# 8 646
  • София-Младост
Мобилният интернет пакет chat на A1 МБ към всички възможни чатове ли влиза? Т.е. messanger, Viber, WhatsApp?
Само за тези три важи.

# 8 647
Не мога да си спомня дали съм ви питала, извинявам се, ако съм.
Някой друг на Йетел, освен мен, има ли проблеми с мобилния интернет вечер след 23ч? Почти всяка вечер еязко пада скоростта, а ако остана след 1 през нощта, интернетът просто спира. Бях ги питала в офис на какво се дължи - вдигнаха ми рамене, нещо от моя телефон сигурно било.

# 8 648
Аз имам същия проблем, не съм обръщала внимание на часа, но по това време е някъде и при мен.

# 8 649
На фланелката на една тийнейджърка пишеше:

"Girls can do anything"

Какво означава в превод?

# 8 650
Дефчо, ма тъй точно си го преписал, я виж гугъл транслейт ко вика.
После виж и за attention whore bouquet

# 8 651
  • sf
"Момичетата могат да правят всичко"

# 8 652
Превеждам думите,но не мога да ги сглобя в изречение със смисъл.

# 8 653
Гугъл превежда и цели изречения Simple Smile

# 8 654
Превеждам думите,но не мога да ги сглобя в изречение със смисъл.

То не е идиом някакъв, че да се търси друг, по-дълбок или преносен смисъл. Съвсем буквално (дословно) се превежда.

Общи условия

Активация на акаунт