? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 561 203
  • 14 736
  •   4
Отговори
# 8 025
При Транзакция с трета страна Google няма да има по-нататъшно участие в нея, след като предаде данните за Начина на плащане и други подробности на тази Трета страна. Потвърждавате и приемате, че тази транзакция е единствено между вас и Третата страна, а не с Google или някое от свързаните с Google дружества. Трябва да се свързвате директно с Третата страна или с доставчика на Начина ви на плащане (напр. издателя на картата ви за плащане) относно всички проблеми с Транзакции с трета страна, включително възстановявания на суми и оспорвани[/u]

от тук - общите правила за БГ
https://payments.google.com/payments/apis-secure/get_legal_docum … yertos&ldr=BG
https://support.google.com/googlepay/answer/9039712?hl=bg&ref_topic=11505165

Опитай се да разбереш кой е търговеца, третата страна към която плащаш абонамента, и пиши и на него...

# 8 026
  • София-Младост
V.I.P.
До сега да съм се обадила в банката и да са блокирали картата. А после си търси варианти да се отписваш от Гугъл адс. Винаги можеш да кажеш, че картата е загубена и да направят нова.

# 8 027
  • София
Скрит текст:
Не искат тестове, страх ме е просто да не забележат,че кашля твърде много и да направят проблем,защото ако наистина е Корона ще ни се провали цялата екскурзия,а парите изобщо не са малко...
Сериозно ли?! Да не забележат, че кашля твърде много! Или той вече е с Корона, какво ви интересуват другите, важното е парите да не изгубите......

Аз искам да попитам при ваксиниране на дете срещу Ковид и двамата родители ли трябва да присъстват или някакво съгласие подписват?
Аз същото си мислех до преди пет дена,когато пътувах във влак и се разкашлях. Тогава един навъсен старчок дойде при мен и ми каза да си сложа маска. Разбира се,че го "отбичих". Пълно е с психари и побърканяци. Yum
Вие явно не четете. Човекът не се притеснява от закашляне, а е с кашлица и хрема т.е. реално си е болен. Никой не е длъжен да се разболява от каквото и да е (не говоря само за ковид) заради безотговорни хора. Така сме си проваляли почивка, защото някой не иска да си седи болен у тях и заразява нас. Пълно е с безотговорни хора!!!! Да му омръзне на човек.

# 8 028
Благодаря на всички, които се включиха. Малко се ошашках отначало, докато тръгна от някъде.
Най-вероятно е опит за измама от друг човек през моя профил. Смених паролите вече, декативирах въпросния акаунт. Задействам и банката вече. Най-много, ако не ми върнат сумите, да се размина с това, което е "трябвало" да се плати. Благодаря! Flowers Hibiscus

# 8 029
Ама да не забравиш да си сложиш 2 факторна автентикация

# 8 030
Ама да не забравиш да си сложиш 2 факторна автентикация
Тя е сложена от 2015та...ще видим тази сега как ще приключи.

# 8 031
Някой друг, освен мен, има ли затруднения да си маркира картата на Кауфланд на каса? Слагам си телефона точно там, където свети - не ще да прочете кода. Касиерките вечно го наместват и тогава прочита.

# 8 032
От чисто икономическа гледна точка няма никакъв смисъл от тези карти и в Кауфланд,и в Билла и другите,но това като го казах преди,ме обявиха за конспиратор...

# 8 033
За моето портмоне има смисъл.

# 8 034
Ама промоциите в Кауфланд си вървяха и без карти...

# 8 035
Момичета и момчета,моля да подкрепите Павел,съпругът на Мид ,харесвайте,споделяйте страницата ,който има възможност моля да се включи с дарение.Който има търговски обект ,в който може да поставим кутия нека ни пише на страницата.Всяка помощ е от полза в момента !
https://www.facebook.com/%D0%97%D0%B0%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D … fan&ref=notif

# 8 036
Моля да ми препоръчате спешно адвокат наследствено право за София.
Благодаря!

# 8 037
  • София
Моля да ми препоръчате спешно адвокат наследствено право за София.
Благодаря!
Всеки адвокат по гражданско право.

# 8 038
Ама не мога да разбера защо всеки път като я маркирам, се закучва.
Тия скенери са направени да разчитат нещо на 5-10 сантиметра от тях, а хората масово си залепят телефоните за тях. Че и като са по ъгъл и съвсем става една...

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 00:11 от Не се сърди, човече

# 8 039
Ми колко далеч да го държа, бре?
Отначало ми викаха, че скенерът е вертикален - ок, държах телефона вертикално - не става. После ми казаха да го държа хоризонтално, защото скенерът 'гледа' надолу - пак не става. Пък касиерката като пипне телефона - веднага разчита. Не мога да разбера, честно.

Общи условия

Активация на акаунт