? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 561 203
  • 14 736
  •   3
Отговори
# 8 115
  • Fairbanks, Alaska
А съобщенията с какъв статус са? Ако изпратиш на човек, който те е блокирал?
Само една чавка се появява на съобщението в този случай. Има още един начин да разбереш, че си блокиран във Вайбър-обикновено под името на потребителя пише и кога последно е бил на линия, ако не го е направил така, че никога да не се вижда. Ако видиш, че това липсва безпричинно, много вероятно е да си блокиран.

# 8 116
не помня в коя тема го пуснаха Simple Smile снимано в София май.

Аз я постнах. До хотел Хемус е.

# 8 117
  • Пловдив
Някой пазарувал ли е от Гастроном.бг? Ок ли е като доставка и стоки?

# 8 118
Въпрос като за dummies (аз в случая), чета таксите на Изи пей, и това което разбрах е, че:
1.Откриване на сметка при тях е безплатно, зареждането на микросметка с банков превод е без такси от тях (в случая при мен и без такса от банката), т.е. напълно безплатно.
2. Получаването на пари на каса на Изи Пей е по такса според тарифата им.

Казуса е следният, касата която ми е близо е с мееееега некомпетентни служители, и след няколко опита да пратя пари и сторниране на операцията, вдигнах ръце и се отказах от упражнението. Искам да си открия акаунт/сметка да я захраня с превод (за  да е безплатно) и да наредя пари на получател (за което съм наясно, че ще имам такса), просто нямам време и нерви да обикалям за офиси и обучени служители.
Има ли някои акаунт там, и опит с услугите им? Правилно ли съм им разчела таксите и условията?

# 8 119
Изи пей имат ли по принцип ПОС терминали? Че ми се наложи плащане в малък град и се оказа, че нямат?
Добре, че имам Револют, теглих с тях.

# 8 120
Нямат. И аз съм искала да плащам с карта там, ама не може.

# 8 121
Тъпо.
От години не съм ги ползвала, но сега нямаше друг вариант.

# 8 122
Ако е за плащане на някаква сметка, в сайта на ипей можеш да платиш с карта, без да имаш регистрация. Отнема малко ровене, докато намериш доставчика , и взима някакви стотинки такса.

# 8 123
Не, за нотариални документи беше. Взеха такси, естествено.

# 8 124
Не ти ли дадоха банкова сметка да преведеш от револют направо?

# 8 125
  • Буркина Фасо
Искам да си открия акаунт/сметка да я захраня с превод (за  да е безплатно) и да наредя пари на получател (за което съм наясно, че ще имам такса), просто нямам време и нерви да обикалям за офиси и обучени служители.
Има ли някои акаунт там, и опит с услугите им? Правилно ли съм им разчела таксите и условията?
как ще я захраниш безплатно ?
стана ми интересно.

# 8 126
Искам да си открия акаунт/сметка да я захраня с превод (за  да е безплатно) и да наредя пари на получател (за което съм наясно, че ще имам такса), просто нямам време и нерви да обикалям за офиси и обучени служители.
как ще я захраниш безплатно ?
стана ми интересно.

Според тарифите им с банков превод е без такса, а аз от моята банка нямам такса = на безплатно.
Направих аз вече регистрация, ще стане ясно скоро, чакам одобрение на акаунта.

# 8 127
И сега аз с един въпрос - днес ММ като беше на пазар си купи някакви шорти/бермуди. Харесали му, че били от много тънка материя и джобовете били с цип да не му изпадат телефон или ключове, както става със старите домашни такива. Премери ги и ми ги даде за пране и аз ги изпрах без да махна етикета. Като ги извадих етикет нямаше - беше останала само найлоновата корда, на която е бил етикетът. И което е странното, в пералнята нямаше нито цял (смачкан и надъвкан) етикет, нито топченца хартия (ако сте прали носни кърпички например). Нямаше НИЩО, идеално чиста пералня. Та знаете ли дали Лидл не използва някакви еко разградими етикети и въпросният етикет се е разтворил напълно при прането? Нямам друго обяснение (гледах и филтъра).

# 8 128
Има ли някой, взел си количка от детските в Шел? Нашата се оказа ,че не завива. При вас как е?

# 8 129
Само една чавка се появява на съобщението в този случай.
Втората чавка може да се изключи глобално без да блокираш никого.

Изи пей имат ли по принцип ПОС терминали? Че ми се наложи плащане в малък град и се оказа, че нямат?
Добре, че имам Револют, теглих с тях.
Нямат, защото идеята на касите им е да работят с пари в брой и да взимат таксите за това. Всичко останало може да се прави с карта през сайта им. За битови сметки и плащания към държавата може без регистрация, за всички други би трябвало да ти дадат IBAN и тогава може директно от твоята банка, без Изи пей.
За таксите им при плащане с карта има един списък с изключения спрямо типа карта и банката издател. На мен например плащането на сметки ми е въобще без такса.

Общи условия

Активация на акаунт