? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 561 121
  • 14 736
  •   1
Отговори
# 8 235
От ДСК Смарт ли става преместването,?
 В ДСК има срочен депозит, лихви почти няма, но ме устройва да държа парите си в него.

# 8 236
Да
Ето тук
Скрит текст:

# 8 237
  • софия
Искам да скрия една доста голяма разнищена дупка върху дреха, около 4*6 см е, не става със зашиване. Къде в района на кьошетата, Руски паметник, евентуално в района на Попа мога да намеря апликации за ютия и подлепващо?
Не е съвсем в някой от споменатите, но на "Дякон Игнатий" (малко след Комсед) има кинкалерия с доста богат асортимент.

# 8 238
  • София
Тук има каквото се сетиш
  http://vili-bg.net/content/7-nashite-magazini

# 8 239
От ДСК Смарт ли става преместването,?
 В ДСК има срочен депозит, лихви почти няма, но ме устройва да държа парите си в него.
Не е необходимо да активираш ДСК Смарт. Пробвай меню преводи, превод между мои сметки.
Иначе смарт на телефона си е удобство, но не е задължително за това, което искаш да направиш.

# 8 240
  • София
Някой беше питал за количките на Shell. Завиват малко трудно т.е. не правят някакъв рязък завой. (дано обясних правилно)

# 8 241
Как да тълкувам потребителска такса за ЛЛ или специалист в размер на  1% от МРЗ ? Каква е актуалната сума в момента,  която се дължи при посещение при лекар?

# 8 242
Два лева и деветдесет стотинки.

# 8 243
  • sofia
На Графа има магазин на Pfaff, има всякакви такива неща.
Този магазин го няма вече не знам колко години...май повече от 5.

# 8 244
Как да тълкувам потребителска такса за ЛЛ или специалист в размер на  1% от МРЗ ? Каква е актуалната сума в момента,  която се дължи при посещение при лекар?
Когато това беше прието, МРЗ беше 290 лв. От тогава таксата беше "замразена". По-късно приеха 1 лв. за пенсионери.

# 8 245
  • София
Въпрос за билетите за градски транспорт в София - имаше новини, че ще отпадат талоните с 10 билета , картите за 1 линия и  др. Не мога да намеря официална информация, това прие ли се? На сайта на ЦГМ стои старата тарифа от 2016. И какво става с билетите, останалите от талона /на хартия/, а имам и останали билети в ел. карта за метрото?

# 8 246
  • София
За сега това с билетите и картите са само намерения. Не е уточнено от кога ще ги сменят. Ползвай си наличните спокойно.

# 8 247
  • На брега на реката
Относно  въпроса за ДСК, прехвърляте си парите в "Спестовна компонента" и те не са видими в основната сметка!
Лесно и бързо могат да се спестяват там , а и да се върнат също.
Отваряте спестовна компонента и има бутони Спести / Изтегли.
Много е удобно!

# 8 248
За ГТ мисля, че промените се предвижда да влязат в сила от нова година. Дали ще стане - не знам.

# 8 249
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
имате ли проблем с плащането в градския транспорт с карта?
до вчера всичко беше наред, вчера на второто пътуване за деня ми изкара "картата ви е блокирана за плащане в СГМ. обърнете се към издателя на картата."
 от банката казват, че няма забрана, потвърдено в два офиса и на горещия телефон, а не мога да платя. Sad

Общи условия

Активация на акаунт