? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 561 110
  • 14 736
  •   3
Отговори
# 8 265
  • София
Не, че рекламирам Пощенска. Но докато ходех на работа имах контакти с 15 банки - ел. банкиране и др. подобни. Пощенска е цвете пред другите. Постоянни проблеми имахме, а ДСК беше по-по-най-отвратителна.

# 8 266
Ами и аз уж правя всичко това и уж се затварят, но вече сложени във фризера водата изтича 😡
Затова и тук питам, че с този тип пликчета изобщо не се разбираме нещо

Слагаш ги леко прегънати във фризера. Ползвам само такива от години, това с обръщането ще го пробвам сега Grinning

# 8 267
Аз пък нямам никакви ядове с нищо в ДСК.

# 8 268
Аз пък нямам никакви ядове с нищо в ДСК.

Принципно и аз, само с таксите им Joy

# 8 269
Тези неща не ги гледам, обаче не ми е направило впечатление да са някакви колосални, щях да забележа. Но и другите банки имат такси, така че щом всичко в тази ми е удобно, няма от какво да се оплаквам.
Но виждам, че сте добре запознати. Кажете, моля, в коя банка е най-добре да си отворя валутна сметка в €?

# 8 270
Сметка или депозит?

# 8 271
# 8 272
За това не знам, съжалявам.

# 8 273
Кажете, моля, в коя банка е най-добре да си отворя валутна сметка в €?
Револют

# 8 274
Хм, там имам сметка, може и да ми свърши работа. Мерси!

# 8 275
Кажете, моля, в коя банка е най-добре да си отворя валутна сметка в €?
Револют

Как са гарантирани вложените средства?
Освен от банката на Литва..

# 8 276
# 8 277
Освен от чужда банка, ми беше питането...

# 8 278
Няма практика суми в банкова сметка да се гарантират двойно. Grinning Такова понятие като гаранция на гаранцията няма. Разбирам какво ... каква е идеята, но гаранцията в Литва има същата тежест както и гаранцията в България. Затова водещ трябва да е разходът за поддръжка. А там Литва печели по всички показатели.
Лично аз имам три офшорни сметки

# 8 279
  • София
Скрит текст:
Няма практика суми в банкова сметка да се гарантират двойно. Grinning Такова понятие като гаранция на гаранцията няма. Разбирам какво ... каква е идеята, но гаранцията в Литва има същата тежест както и гаранцията в България. Затова водещ трябва да е разходът за поддръжка. А там Литва печели по всички показатели.
Лично аз имам три офшорни сметки
Може ли да споделиш подробности. Може и ЛС. Интересуват ме условия и начин на откриване на сметките.

Общи условия

Активация на акаунт