? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 551 338
  • 14 736
  •   1
Отговори
# 14 370
Здравейте, изследванията на чернодробни ензими и липиден профил поемат ли се от здравната каса?

Да, ЛЛ, или гастроентеролог може да ги пусне.

# 14 371
  • Бургас
Климатикът ни е хубав, съобразен с квадратурата на стаята. Лятото охлаждаше чудесно, но защо сега, през зимата не затопля хубаво? Стои се в стаята спокойно, но не е така топличко, че да се съблека по къс ръкав. Сложила съм го на 29 градуса, а навън може и 0° да е.
Какво да направя?

# 14 372
  • Далечният изток
Първото - филтърът да се изчисти.

# 14 373
Кой е моделът?

# 14 374
Имам следния тъп въпрос. Пласта под банковата ми карта, който е като найлоново покритие се обели почти цялото . Гледам, че на него има тъмна лента и едно холограмни. Чудя се само декоративни ли са или касаят функционалността на картата. Чудя се дали да не го отлепя цялото, но рискувам...

# 14 375
  • Бургас
AIDA, ми то от края на юли месец го имаме. Казаха, че в годината по веднъж се чисти.
Тета, Фуджицу дженерал е, но не мога да кажа кой модел. Документът от покупката е наврян в една огромна кутия с документи, дето трудно ще го намеря.

# 14 376
  • София
Веднъж годишно се прави профилактика, но филтрите се почистват всеки месец.

# 14 377
  • Буркина Фасо
Имам следния тъп въпрос. Пласта под банковата ми карта, който е като найлоново покритие се обели почти цялото . Гледам, че на него има тъмна лента и едно холограмни. Чудя се само декоративни ли са или касаят функционалността на картата. Чудя се дали да не го отлепя цялото, но рискувам...
отиваш в банката. там най-добре ще ти отговорят.

# 14 378
  • Далечният изток
AIDA, ми то от края на юли месец го имаме. Казаха, че в годината по веднъж се чисти.
Тета, Фуджицу дженерал е, но не мога да кажа кой модел. Документът от покупката е наврян в една огромна кутия с документи, дето трудно ще го намеря.
Веднага ги изчисти и ще видиш разликата.

# 14 379
  • Бургас
На сега ще пробвам да го стигна. Мъжът ми получи инсулт и толкова много ми липсва помощта му! Дори поне съветите му!

# 14 380
Ябълкова, питай и в темата за климатиците.
На мен ми се струва че не е от филтрите. Или не е оразмерен правилно за стаята, или друго....ама 29 пък да е хладно...

https://m.bg-mamma.com/?topic=1476690

Темата, Васил Василев който пише там,  ми е помагал, отзивчив е Simple Smile

# 14 381
Баш от филтрите ще е .Спри го,отвори капака на вътрешното тяло,извади ги внимателно,изтупай ги,измий ги под душа,изчакай да поизсъхнат,върни ги обратно,и веднага ще усетиш разликата.

# 14 382
Може. Да пробва. Ако няма промяна...тук ще помогнат Simple Smile
https://m.bg-mamma.com/?topic=1476690

# 14 383
  • Бургас
Малеее, колко прах имаше! Дебели слоеве прах на двата филтъра! Изтупах ги хубаво, ама ще пуша една и влизам да се къпя, че се опраших цялата 😄 Чакам да се стопли сега.
Благодаря ви много за помощта! 🤗

# 14 384
  • София
Измиий ги и подсуши.

Общи условия

Активация на акаунт