? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 551 211
  • 14 736
  •   1
Отговори
# 14 385
  • Бургас
Ама те много хубаво се изтупаха! Даже с прахосмукачката малко ги смукнах накрая. Но благодаря за съвета! Другия месец ще ги почистя пак и ще ги измия.

# 14 386
  • София
Както и midnight е написала, измий ги и ги подсуши. Не е достатъчно само изтупване на праха.

# 14 387
  • Бургас
Добре, сега ще ги измия. Трябва ли да са идеално подсушени или не е фатално, ако има малко влага, някоя капка?

# 14 388
Фатално е. Сухи.

# 14 389
  • София
Трябва да са сухи. Измий ги, изтръскай водата и подсуши хубаво с памучна или хавлиена кърпа, каквато имаш.

# 14 390
  • Бургас
Ми вече е топличко 🥰 Благодаря ви много! 😊 Толкова е хубаво някой да ти помогне като имаш необходимост! ❤️

# 14 391
Изобщо не ги тупам. Мия ги с топла вода, отвътре навън, да падне праха, оставям ги да изсъхнат и ги поставям. Всеки месец.
И сложи на трета степен вентилатора/fun.

# 14 392
Надявам се да има вегетарианци в темата. Кои сирена не бяха подходящи? Става дума за вегетарианци, които по принцип употребяват млечни продукти, но в някои видове сирена се съдържаше нещо... дори не му помня името, което се извлича от стомасите на животни и съответно тези сирена не са подходящи.

# 14 393
Да не бъркаш соево сирене, което може да има следи от казеин (млечен протеин). Не намирам нищо общо с вегетарианци обаче. По скоро от вегани би се избягвало.

Не говоря горе за хора с хранителни алергии и непоносимости.

# 14 394
   Намерих аз, не че много ми помогна информацията... За животинско сирище става въпрос. Оказа се, че не е в определени видове (примерно за пармезана знаех, че по принцип с такова се прави), а просто трябва да се чете по етикетите. Може да е с такова сиренето, може да не е. Според рецептата на производителя.

# 14 395
Clotilde, търси тогава сирена и кашкавали, произведени с химозинова мая, без добавен сирищен ензим. Това би трябвало да ти помогне вече.

# 14 396
  • София
От коледните базари - кой най си заслужава времетоп - предполагам е тарапана - но се надявам между празниците да е спокойно...или то са до днес?

Коя предплатена мобилна услуга за разг-ри е най-добра - т.е. да е валидна поне 6мес (без зареждане), различна от А1.

# 14 397
  • Deutschland/HE
За предплатена услуга най-добре са Виваком. Картата ти е активна 10 месеца, без да я зареждаш, но може само да приемаш обаждания, ако не си заредил ваучер.

# 14 398
  • София
За предплатена услуга най-добре са Виваком. Картата ти е активна 10 месеца, без да я зареждаш, но може само да приемаш обаждания, ако не си заредил ваучер.
страхотно, направо отивам за една, докато не са ги резнали...
В Емаг, например таксуват А1 (т.е. не се ползват безпл. минути от плана...)
Преди месец се прецаках да звънна по една обява в агенция за имоти, за оглед , но така и не намерих време да се уговоря...
- поне 10 пъти ми звъняха след това от 5 различни телефони (а номера от който звънях не го ползвам никъде...) и не знам дали ще спрат сега?

# 14 399
Здравейте, как мога да скрия бушони от старите на стената в коридора?
Стар панелен блок, но нямат кутия да ги покрие, а са много грозни.

Общи условия

Активация на акаунт