? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 550 922
  • 14 736
  •   1
Отговори
# 14 475
И на мен са ми давали 2 направления в един ден, даже не по мое желание. За кардиолог и за мамография. Върнах ги и двете, защото ползвам ДЗО. Просто ЛЛ ми е много съвестен, следи си пациентите. И не знаеше, че имам карта.

# 14 476
И в един ден не може да даде две направления. Случая не е такъв, но може на друг да му е от полза.
Може би ако единият лекар следва да даде направление за другия. Иначе не би трябвало да е проблем. На мен ми се е случвало когато искам за детето за УНГ примерно. Първо ме пращат на педиатър, а педиатърът на УНГ.

# 14 477
Аз бих отишла в новата година за направление при ЛЛ. Не на 29-30.12.

# 14 478
  • София
Пускам бТВ ..нов бг филм... И се спомена стОла на народната библиотека...
Има/ли е такова нещо?

# 14 479
Здравейте! Може ли да ми кажете на коя програма мога да изпера пердета от органза?
Скрит текст:

# 14 480
  • Бургас
За пердета винаги програма Sensitive

# 14 481
  • Deutschland/HE
Или Fein/Seide, това е за коприна програмата.

# 14 482
  • София
До Метро Божурище трябва ли винетка?
Ако се ориентирам правилно по тази карта до пролеша чак може да се стигне.
https://btvnovinite.bg/amp/bulgaria/tova-sa-otsechkite-koito-pra … i-ot-vinetka.html
Пп. До Богров също

# 14 483
На мен са ми давали за двама различни специалисти  и то нямащи нищо общо в един ден ( след направен профилактичен преглед )и то не инцидентно , а няколко пъти .

Хм, странно тогава защо моята ЛЛ е постъпила така. Извика ме в друг ден да ми даде другото направление.

# 14 484
От прочетеното и в други теми оставам с впечатлението, че все лл прави каквото сам реши. Тези дни потребителка писа, че нейният лл не давал направления през декември, понеже през декември не можело...

# 14 485
  • София
От прочетеното и в други теми оставам с впечатлението, че все лл прави каквото сам реши. Тези дни потребителка писа, че нейният лл не давал направления през декември, понеже през декември не можело...
Освен месечен лимит, имат и годишен.
Ако ги е свършил/а, няма как да даде, защото после ще трябва да ги плати тя/той.

# 14 486
На мен са ми давали за двама различни специалисти  и то нямащи нищо общо в един ден ( след направен профилактичен преглед )и то не инцидентно , а няколко пъти .

Хм, странно тогава защо моята ЛЛ е постъпила така. Извика ме в друг ден да ми даде другото направление.
Взе ли ти и двата пъти потребителска такса? Ако отговорът е да, може това да е причината.

# 14 487
Къде мога да намеря дъска за редене на пъзели с дръжки?

# 14 488
  • София
Взе ли ти и двата пъти потребителска такса? Ако отговорът е да, може това да е причината.
Най-вероятната причина.
Преди години ЛЛ ме изпрати с направление при УНГ. Освен проблема, за който отидох при него се опитах да попитам и за друг, който тогава не беше значителен. Директно ми заяви, че с едно направление лекува само едно, ако искам повече ще трябва ново направление. Ясно е, че при него повече не съм ходила, но за съжаление за незначителния към този момент проблем, по-късно се наложи по-сложно лечение.

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 12:50 от Mrs Jan

# 14 489

Разбира се. За 3-те лева ли е цялата работа?

Общи условия

Активация на акаунт