Парфюмни размисли и страсти - 268 януари 2022

• 65 160
  • 682
  •   1
Отговори
# 210
Lataffa Ana Abiydeyh (бялата) е опит за пресъздаване на Sospiro Erba Pura. Не знам до колко е успешен, но аз не харесвам и оригинала. Lataffa-та е по-разводнена негова версия, блудкава, сладникава... никаква.
Ana Abiydeyh Rouge е dupe на Baccarat Rouge 540. С всичките ми претенции към арабските парфюми, смея да кажа - доста прилично копие. Това знам за тях.

# 211
Lataffa Ana Abiydeyh (бялата) е опит за пресъздаване на Sospiro Erba Pura. Не знам до колко е успешен, но аз не харесвам и оригинала. Lataffa-та е по-разводнена негова версия, блудкава, сладникава... никаква.
Ana Abiydeyh Rouge е dupe на Baccarat Rouge 540. С всичките ми претенции към арабските парфюми, смея да кажа - доста прилично копие. Това знам за тях.

Благодаря ви Азалия Simple Smile за споделената информация.

# 212
  • Germany
Поръчах го. А си бях обещала януари никакви парфюми 🤣🤣
Страхотна новина! Ще чакам да споделите как го намирате! Много радост да ви носи!

Днес цял ден се мотах по парфюмериите, голяма суша, почти нищо ново няма, което да се пробва, накрая се напръсках с Гарденията на Гучи, да не съм капо Grinning След това отидох в бутика на Кико, и милото момиче консултант ме попита с какъв парфюм съм, че много й харесвал. Така че не се притеснявайте, не е опасен.

Разсмях се на щанда на Ланком, едно около пет-шестгодишно момченце се беше залепило на тестерите на Трезор ла нюи, докато майка му пробваше декоративна козметика. Така вдъхновено миришеше всички, охкаше , приклякаше и въздишаше театрално и примираше от кеф Joy, че нямаше как да не оценя бъдещия парфюман Heart Eyes
По този повод да споделя, че предстои ново издание от линията, с разкошна пирамида - черна череша, бадемово мляко, турска роза дамасцена и жасмин. Много моя пирамида, и разкошен, червен флакон, готова съм да го поръчам на сляпо, само да се появи някъде Heart

# 213
Един въпрос към феновете на Керастаз - серия Генезис наистина ли се припокрива като аромат с Нилските градини на Хермес? И съответно Curl Manifesto с Манифесто на YSL? A случайно да има парфюмен аналог на Densifique?
Не ми действат добре Керастаз, но си ги купувам от време на време, защото ароматите им са страхотни Heart Eyes
Благодаря

# 214
Здравейте,
Може ли да помоля за мнение за Dolce gabbana The one edT,
https://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/The-One-Eau-de … ilette-46273.html
Имала съм парфюмната версия преди години, и го харесвах, но ми беше и малко тежък за ежедневно ползване.
Тоалетната вода по-свежа негова версия ли е?

# 215
Аромата на албиция/мимоза/ранно лято ми е страст,  Love Mimosa е прекрасен, но ултра силен и зашеметяващ аромат и човек е разумно да пръсне във въздуха (е, не съвсем разумно предвид цената на Amoauge-ите Grinning и да мине през облака, а тази Mimosa е много по-нежна, упойваща и си представям, че излезна ли лятото с нея, пчелите ще ме накацат Grinning Много е красива и влиза в уишлиста ми за пролетта и май-май ще измести приказния En Passant защото ми харесва линейния, едноцветен аромат на мимозата

Колоните на Le Couvent са чудни, мога да ги нося всичките в горещото лято като боди мист.

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 18:21 от Al Georgieva

# 216
Коя е основната нотка, която се усеща на Gucci Flora Gorgeous Gardenia? Аз досега нищо на Гучи не съм харесвала. Преди години ми бяха подарили Gucci by Gucci и не си го носих с кой знае какво удоволствие. Миналата година се опитвах да харесам Gucci Bloom, но не ми се получи. Също както стана D&G - нищо тяхно не ми харесва. Има ли тази гардения уау ефект и по-различна ли е от другите Гучита. Тъкмо си бях казала, че ще кротувам 1-2 месеца, но ако наистина е прекрасна, ще се пречупя. Grinning Има ли мъжкарееща нотка или задушлив ефект? На кой парфюм наподобява?

# 217
Фиона, най - добре я пробвай.
Колкото ми харесва на детето, толкова на мен не ми стои. Днес сутринта се напръсках, на моята кожа вади една леко гумена нотка и усещам основно бял мускус, цветята съвсем леко. На дъщеря ми стои прекрасно, гардения е силно казано, но е нежен букет от мускус и бели цветя. Тя е с по - хладна кожа от моята.

# 218
Здравейте! Кой парфюм бихте ми препоръчали Montale-Roses Musk, Montale-Intense Cafe или Mancera-Roses Vanille?

# 219
Първият не го познaвaм мaй,последните двa много си приличaт ,но все пaк глaс зa Мaнсерaтa

# 220
Здравейте! Кой парфюм бихте ми препоръчали Montale-Roses Musk, Montale-Intense Cafe или Mancera-Roses Vanille?
Точно тези препоръчвам само след проба.
И аз по темата с Монталите. Заредих се с мостри от всички, които препоръчахте в темата. До момента - wild pearls твърдо не; intense cafe - на първо четене не, нооо после уаууууу -  драйдаунът е същия като любимия ми арабски, на който не намирам аналог; oudmazing - на първо четене ми хареса доста, но още не съм разносила активно. Ще споделям подробно; имам още доста за тест и разносване.

# 221
Добро утро Парфюмни!

https://www.fragrantica.com/news/Tom-Ford-Private-Rose-Garden-15992.html

Красота!!!:heart_eyes:

# 222
Този Прада същият ли е като Прада Амбър?
https://get.bg/prada-edp-parfjumna-voda-za-zheni-70-ml-metal-edition-bez-opakovka

# 223
  • Пловдив
Дойдоха вчера двете минита за мм на Живанши, джентълмен...ами не съм уау. Незнам още за трайност, но за сега си ми остава любимец в/у мм ми Монт блан експлорър Simple Smile

# 224
+1 глас за Монтбланк Експлорър.❤😍

Общи условия

Активация на акаунт