Парфюмни размисли и страсти - 268 януари 2022

• 64 745
  • 682
  •   1
Отговори
# 345
Да напиша за Orange Bitters Jo Malone. Поръчах от Скарлет и пристигна. Аромата за мен е подправков, пиперест. Цитрус е съвсем и за много малко в началото. За моя нос има нещо общо с Лютите чушки Артизан, но него съм носила отдавна.  Много е интересен, добре композиран и макар да не съм го изпробвала навън както трябва мисля ще е доста траен за колон. Дощя ми се да пробвам още неща от марката , много натурално ми звучи този. Първо поръчах и после прочетох , че бил лимитка и прочие. Няма кутия. За мен е нещо дето ме посъбуди щото бях доста парфюмно заспала.

# 346
Здравейте, искам да си взема нов парфюм. За сега съм харесала Chanel chance tendre, miss dior и mon guerlain. Според вас кой е  най-траен и кой да избера? Или да ми предложите друг подобен на тези. Благодаря!

# 347
  • София
Червената обувка за мен е поувяхнала, прашна роза Grinning с него се доубедих, че роза в парфюм трудно харесвам.

Успелите да се сдобият с After Sunset и Princess Rose de Mai няма ли да напишат малко повече за тях, да видим какво сме изпуснали Grinning За залеза четох, че доста се усеща пачулито, което не ме грабва...

# 348
Здравейте, искам да си взема нов парфюм. За сега съм харесала Chanel chance tendre, miss dior и mon guerlain. Според вас кой е  най-траен и кой да избера? Или да ми предложите друг подобен на тези. Благодаря!

На мен от изброените само Chance eau tendre ми допада - и edt, и edp. Не е особено траен, около 3-4 часа, но е голяма красота. Miss Dior ми е безличен, а Герлена е траен, но трябва да харесвате лавандула.

# 349
  • София
Mon Guerlain при мен е доста траен, от 2 пръсвания го усещам цял ден. Лично аз почти не долавям лавандула, не бих го нарекла в никакъв случай лавандулов аромат, а хубава, издържана, несладкарска ванилия, много ми е любим за есен-зима Heartbeat

# 350
Колко различни са ни възприятията 😃 Аз ванилия не усещам грам, за сметка на това лавандулата може да ме удуши във всички негови версии.

# 351
  • Бургас
Здравейте, искам да си взема нов парфюм. За сега съм харесала Chanel chance tendre, miss dior и mon guerlain. Според вас кой е  най-траен и кой да избера? Или да ми предложите друг подобен на тези. Благодаря!
За новото издание на Мис Диор ли иде реч? Ако е той го харесвам най- малко от другите два и бих предпочела един от тях двата.Ако имате възможност вземете и двата/ Мон и Тендър/ Мон е определено по- траен от Тендър.Всъщност Мон едп е един от най- трайните ми парфюми и за мен също не е лавандулов.

# 352
Първият ми парфюм за Новата година(надявам се да не е и последния).Любов от първо помирисване.Благодаря на мили съфорумки за описанията.А ревюто на Денси го прочетох на 1 дъх.Тествах го и не се замислих за покупката.Чуден аромат за предстоящата пролет.

# 353
Да напиша за Orange Bitters Jo Malone. Поръчах от Скарлет и пристигна. Аромата за мен е подправков, пиперест. Цитрус е съвсем и за много малко в началото. За моя нос има нещо общо с Лютите чушки Артизан, но него съм носила отдавна.  Много е интересен, добре композиран и макар да не съм го изпробвала навън както трябва мисля ще е доста траен за колон. Дощя ми се да пробвам още неща от марката , много натурално ми звучи този. Първо поръчах и после прочетох , че бил лимитка и прочие. Няма кутия. За мен е нещо дето ме посъбуди щото бях доста парфюмно заспала.
Честит ! Много ми допада и на мен, чист, мил и спокоен го усещам. Хармоничен.  Траен е при мен, просто не е много интензивен, стои си близо до кожата. Иначе макар да е лимитка,  често влиза в коледните серии на марката, миналата  или по - миналата година ако не се лъжа, пак го бяха пуснали.

# 354
Червената обувка за мен е поувяхнала, прашна роза Grinning с него се доубедих, че роза в парфюм трудно харесвам.

Успелите да се сдобият с After Sunset и Princess Rose de Mai няма ли да напишат малко повече за тях, да видим какво сме изпуснали Grinning За залеза четох, че доста се усеща пачулито, което не ме грабва...
Аз съм го описвала на Великден, когато го купих.

"Христос воскресе! Бъдете здрави, весели, щастливи! Живейте свободно и мечтайте! Моята нова Принцеса на Килиън е I Don't Need A Prince By My Side To Be A Princess - Rose de Mai By Kilian. Видях я случайно в Делириум, напръсках се и я купих веднага първо в 30 мл., както купувам винаги парфюми, но после смених, защото е много хубава, а е лимитка. Хванах и голямо намаление. Тя има разлики с първата Принцеса. Добавена е роза и е по-свежа, по-пролетна и малко по-лека. Много женствен парфюм, не мога да спра да го нося. Не е толкова ванилово бонбонен, колкото първата, а матча придава характерната лека горчивина. Аз обожавам напитки с матча и силно се радвам, че в този парфюм се усеща. Флаконът е напълно златно огледален и не може да се снима по никакъв начин. https://www.fragrantica.com/perfume/By-Kilian/I-Don-t-Need-A-Pri … de-Mai-57939.html"

# 355
За много години момичета и момчета ! Бъдете здрави вие и семействата ви и се наслаждавайте на парфюмните удоволствия!

Принципно не бързах да придобивам нещо конкретно ,но си заплюх някои аромати на Aerin и ми се иска да издиря на добра цена..
Днес съм с една нова придобивка

https://www.fragrantica.com/perfume/Estee-Lauder/Desert-Eden-69709.html
Роза с амбър,сандалово дърво и ликьор от череши с усещане и за сливи ,а розата изплува след първия час и лека по-лека става по- изчистена..

# 356
  • Germany
И аз съм писала преди време тук за After Sunset. За мен изобщо не е безопасен и се оценява от носене, защото е с ужасно нечистоплътен мускус по мое виждане. Въпреки добрата му цена, пробата е задължителна.

# 357
Хайде с мен в градината с туберози ❤️
Само да споделя, че в момента редувам три парфюма: Carnal Flower, Love Tuberose и Compliment и ми е много хубаво сутрин като пръсна "следващия"; и трите са много красиви, и трите са тубероза, но малките разлики между тях ги правят още по-красиви

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 17:30 от Al Georgieva

# 358
Здравейте, искам да си взема нов парфюм. За сега съм харесала Chanel chance tendre, miss dior и mon guerlain. Според вас кой е  най-траен и кой да избера? Или да ми предложите друг подобен на тези. Благодаря!
За новото издание на Мис Диор ли иде реч? Ако е той го харесвам най- малко от другите два и бих предпочела един от тях двата.Ако имате възможност вземете и двата/ Мон и Тендър/ Мон е определено по- траен от Тендър.Всъщност Мон едп е един от най- трайните ми парфюми и за мен също не е лавандулов.

Да, за него става въпрос. Съпругът ми го хареса най-много. Както miss dior blooming Simple Smile

# 359
Да напиша за Orange Bitters Jo Malone. Поръчах от Скарлет и пристигна. Аромата за мен е подправков, пиперест. Цитрус е съвсем и за много малко в началото. За моя нос има нещо общо с Лютите чушки Артизан, но него съм носила отдавна.  Много е интересен, добре композиран и макар да не съм го изпробвала навън както трябва мисля ще е доста траен за колон. Дощя ми се да пробвам още неща от марката , много натурално ми звучи този. Първо поръчах и после прочетох , че бил лимитка и прочие. Няма кутия. За мен е нещо дето ме посъбуди щото бях доста парфюмно заспала.
Честит ! Много ми допада и на мен, чист, мил и спокоен го усещам. Хармоничен.  Траен е при мен, просто не е много интензивен, стои си близо до кожата. Иначе макар да е лимитка,  често влиза в коледните серии на марката, миналата  или по - миналата година ако не се лъжа, пак го бяха пуснали.
BoMarina, честит Оringe Biters! И аз го харесах, за моя собствена изненада! Бях се примирила, че никога няма да харесам аромат с цитруси. Със здраве да се носите и в прекрасни отношения! Heart

Общи условия

Активация на акаунт