Парфюмни размисли и страсти - 268 януари 2022

• 64 725
  • 682
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, аз пак да попитам някой мнения за Archives 69 Etat Libre d'Orange??

# 361
  • София
Явно не бива да страдам за After Sunset, по-скоро ми се щеше да се добера до една Принцеска, звучи по-подходяща за моите вкусове, стига да не е натрапчива розата Simple Smile

# 362
Magda Dimitrova благодаря!  Flowers Tulip Моят го взех още декември  и единствено  съжалявам, че с него не си взех и Starlit Mandarin & Honey Jo Malone. Иначе и аз се изненадах от себе си, че пак съм харесала цитрус:smile:

# 363
Момичета , свещите на jo malone от Скарлет в каква опаковка идват? Поръчала съм за подарък и ако не е опакована добре ще я върна...

# 364
  • Sofia
От две седмици нося почти само After sunset.  Тревисто-дъждовната нота ми носи удоволствие и усещане за лекота и чистота.

# 365
  • Бургас
Момичета , свещите на jo malone от Скарлет в каква опаковка идват? Поръчала съм за подарък и ако не е опакована добре ще я върна...
Няколко пъти споменахме и в двете теми, че продуктите на  Jo Malone са без опаковки. Имат такива фирмени, еднакви за всички продукти, които само в бутиците на марката слагат при закупуване. Ако не е от там продукта идва без или по изключение с такава.

# 366
  • The Evergreen State
Цитат
обувката не знам как мирише. не се сещам да съм я душила.

Пффф това ако някой незапознат влезе и ни прочете какви ги пишем в тая тема ще се почеше по главата с нашите писания Satisfied

Парфюм за деня Chanel Gabrielle Essence. Мммм прекрасен Nature DizzyFlowers Sunflower.

# 367
В картонена опаковка е. Някой писа вече и при мен капачето  беше с предпазно фолио. Аз поръчах Orange Bitters и съм силно впечатлена и доволна, освен от аромата и от това, че много добре ароматизира стаята.

# 368
Здравейте! Чета ви отдавна и толкова много се уча от вас. Благодарение на вашия опит натрупах доста парфюми. Преди това купувах по един и едва след като го изразходя се насочвах към следващ. Вашите мнения са много ценни за мен, имайки в предвид, че повечето парфюми купувам на сляпо. И единствено и само на вас почти нямам греда. На всичко отгоре зарибих и една колежка.
    Не съм писала досега, нямам вашата компетентност и дълбочина на познанията в парфюмната област. Престраших се, тъй като имам въпрос: искам да поръчам Еликсира на Ермес, но четох във “Фрагрантика” /от вас научих за нея/,че отскоро е реформулиран, дори течността била по-светъл цвят. В официалния сайт също е променена снимката на парфюма. Та, насочила съм се към Емаг /с доставчик Емаг/ и имам нужда от вашата помощ. Просто ако е реформулиран поне да поръчам по-малко като количество. Иначе се целя все във стотички. Благодаря ви предварително! Не можете да си представите колко близки ви чувствам, макар и да не пиша тук.

# 369
Здравейте! Интересуват ме мнението и впечатленията ви от Jamim Sambec & Marigold и Dark Amber & Ginger Lili на Jo Malone.
Много ще ми помогнате, да се ориентирам. Впечатления имам, но са колебливи и хаотични. Ароматите ми харесват, но си задавам и въпроси. А това не е типично, за моите влюбвания от първо вдишване. Освен това, открих, че ми е по-важно, ароматът, да ми харесва след час, два, отколкото в първите минути или час. Благодаря ви! Heart

# 370
  • София
Здравейте! Интересуват ме мнението и впечатленията ви от Jamim Sambec & Marigold и Dark Amber & Ginger Lili на Jo Malone.
... ми е по-важно, ароматът, да ми харесва след час, два, отколкото в първите минути или час. Благодаря ви! Heart
Здравей! Имам миниатюрки /по 9 мл./ от ароматите и няма да си взема пълноразмерен флакон. / От интенз серията други са ми любимци./ Личното ми предпочитание нека не е фактор за Вас и не означава, че ароматите са лоши.
Жасмин Самбак и Мериголд започва въздушно и веднага се появява жасминът. В други композиции съм го усещала доста задушлив и за мен неприятен, но за почитателите на жасмин е страхотна, нежна монокомпозиция, като сладостта е подсилена само от мед, без да се усеща.
Тъмната Амбра и Джинджифиловата Лилия при мен започва със солена амбра, следва лек полъх на розов пипер и пристъпват цветята, които набират скорост в сладостта си и тотално заличават водно-соленото начало.
Като цяло първият аромат е по-плътен и тежък, вторият остава повече ефирно-цветен.
В момента тествам на кожа и двата, като пиша впечатления от този тест. На блотер пръснати са ми ... невзрачни.
След час ще допълня развитието.

След 40 минути:
Всеобщото мнение за ароматите на Jo Malone е - каквото е написано, това е мирисано Simple Smile
Развитие след първите 5 минути няма. Както стартираха и се развиха в първите 5 минути, така и си останаха уханията, като бавно и плавно се окръглиха и се прибраха много близо и интимно до кожа. Вече утихват и потвърждават думите на мнозина, че тази трайност за тази цена е прекомерен лукс. За да се преодолее ценовия шок при одеколон, е нужно много страст и любов.
Ще си обичам наличните шишета, ще се "обличам" понякога в семпъл и сдържан лукс, и ще продължа да бъда разюздан експериментатор. Обичам Jo Malone Simple Smile

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 21:17 от vodica

# 371
vodica, МНОГО БЛАГОДАРЯ! Heart

За красивото продължение HeartHeartHeart
Усмихнах се и се размечтах.

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 21:55 от Magda Dimitrova

# 372
Как мислите Black Opium от жънещите комплименти от мъжете ли е или по-скоро не?
Четох и за Daisy, но ми е трудно да повярвам че се харесва чак толкова.

# 373
  • при морето
Аз съм с този разкош и се разтапям
https://www.fragrantica.com/perfume/Pantheon-Roma/Pantheon-M-Extrait-66469.html

# 374
  • Sofia
Ох, вижте какво идва през Февруари Sparkling Heart

https://www.fragrantica.com/news/Chloé-Nomade-Naturelle-Eau … Parfum-16007.html

Keynotes: Mirabelle liqueur, Freesia, Oakmoss, Egyptian Jasmine, Dates, Sandalwood, Vanilla

Общи условия

Активация на акаунт