Парфюмни размисли и страсти - 268 януари 2022

• 64 701
  • 682
  •   1
Отговори
# 495
Аз си поръчах мини от мейкъп:
https://www.fragrantica.com/perfume/Les-Senteurs-Gourmandes/Cafe-Tonka-43194.html
Страхотно и натуралистично кафе. Трайността е прилична за тази цена.
Имам и белия Муск, който открих преди години в Гринуич, но сега поръчах също от мейкъп:
https://www.fragrantica.com/perfume/Les-Senteurs-Gourmandes/Musc-Blanc-43178.html
Напомня ми на  белия муск на The body shop, но този и по- мек и гушлив.
Този нов Ла Бел е много интересен, дано дойде и тук, много бих искала да го пробвам.

# 496
Видях това  в една група,
все още не намирам официална информация за този парфюм,
какво ще кажете Simple Smile

Ооо🥰
Ще кажа, че нямам търпение и пак ще се дават пари.Благодаря , сега има за какво да се вълнувам.😆

# 497
  • Mostly in my mind
Да почива в мир!

# 498
Светла му памет на Мюглер.
Днес ще се напръскам с Womanity!
Велик парфюм Heart

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 13:51 от Al Georgieva

# 499
  • София
Тъжна е новината за Тиери Мюглер, но това е живота. За мен, той много даде на модата в парфюмерийния бизнес, създаде нови течения и легендарни парфюми, и ако не ме лъже паметта, от него започват откровените и плътни гурмета. И досега въздишам по почти всички версии на А-мен - чушката, кожата, малца и тн...  Purple Heart
В негова памет днес си сложих първата синя мъжка звезда  - A*Men. Нека и звездата на Мюглер свети сега на едно по-добро място. Nature Star

# 500
Да почива в мир Mugler, много интересен и впечатляващ дизайнер, както за облекло, така и за аромати.
От няколко дни съм със смокиновия Angel Eau Croisière 2020, явно в негова чест.

Определено като парфюмен дизайнер се открояваше с оригиналност и стил.

# 501
https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Mirror-Mirror-Collect … luptes-11231.html

Днес ще имам повод, макар и тъжен,  да си припомня посочената антика, оригинален тестер според изискванията за опаковка, купуван за без пари от времето, когато в Гет.бг имаше наличности. Доскоро това беше единствения ми уд, на чиято почти накъртваща гъсто-медена основа се разгръщат розата и уда, без да е много строг, без да е много опушен. Значителната прилика на Боа Доре https://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Bois-Dore-44864.html с Огледалото беше причината да не залитна по VCA - творението.
Скрит текст:

В допълнение мога да кажа, че го придобих преди уд-вълна'та. Не само аромата, но и бутилката си заслужава внимание - от златните орнаменти на гърба  през  прецизния фин дозатор до тежката капачка 2в1- прозрачна твърда пластмаса в метал (не съм попадала в скоро време на такова качествено изпълнение). Радвам се,че го познавам!

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 14:48 от Никой като Някой

# 502
Не стартира добре годината за лицата, свързани с парфюми... Уважих кончината на Мюглер с поръчка на Круизния Angel в негова памет. Той е творец, който ще остави плътна ароматна следа с неповторимите си произведения. Вече е един от своите Ангели. 🌠Светъл да е пътят му.

# 503
Тези два мъжки аромата на Мюглер са страхотни - Oriental Express и Mugler Cologne, но за мен остават ненадминати дамските му аромати Angel, Womanity и разбира се Пришълеца; всеки един от трите е разтърсвал парфюмния свят при излизането си и навсякъде ухаеше на новия аромат - офиси, банки, нощни клубове, улици и входове....

# 504
Ще купувам на сляпо Black Opimium за подарък - може ли да ми помогнете - кой е най-свежия от всичките варианти?

# 505
Ще купувам на сляпо Black Opimium за подарък - може ли да ми помогнете - кой е най-свежия от всичките варианти?
О, свеж е последното нещо, което може да се каже, за този парфюм и подвидовете му.

# 506

Neon е най-така... свеж не точно, ама флорален да кажем.Оттам малко свежест Simple Smile

# 507

Neon е най-така... свеж не точно, ама флорален да кажем.Оттам малко свежест Simple Smile

Благодаря!

# 508
Днес пристигна това Bentley за младежа и той просто е очарован. В този ред на мисли като сме подкарали с парфюми на автомобилни марки, препоръчайте ми друг аромат подходящ за неговата възраст(21г.) може би Ламборджини или Ягуар не знам към какво точно да се ориентирам. През март има повод и искам да го зарадвам. Преди време му подарих този на Ferrari ,което също много харесва.
Благодаря предварително на отзовалите се!

# 509
Не е автомобилна марка, но мисля, че един Azzaro Chrome ще му дойде добре.

Общи условия

Активация на акаунт