Изпитани сайтове за парфюми - януари 2022

• 100 508
  • 989
  •   1
Отговори
# 600
Ударих новото Illusione в Дъглас. С допълнителните 10% се получи добра цена. Май е до днес вкл. тази промоция. Byredo също излизат добре с нея.

# 601
свършило е Illusione-то, а това е много хубаво

# 602
# 603
Моят отказан Сънсет се появи в Скарлет. Една бройка 30 мл.

# 604
Има ли действащ код за Скарлет ?
  SB25 не сработи

# 605
  • София
Tuali, може ли да те помоля за отзив за Tonka Solaire Ботега Венета в съседната тема, като го опознаеш и най-вече за сравнение с първообраза Illusione, който на мен лично много ми допада. Hug Няма почти никакво инфо за него все още, четох, че тонка не се усещала и че много прилича на първообраза... И между другото, честит хепиенд на сагата със Спиди. Simple Smile
Да не съм съвсем офф топик - съвет: отваряйте си пакетите от Висша Козметика, ако поръчвате със Спиди и най-вече имайте предвид, че ВК явно включват опция преглед, но Спиди може да не ви информират за това - питайте изрично дали има такава опция и я ползвайте, защото после се създават много разправии по веригата, ако получите изтекъл продукт.

# 606
Каква е добра цена на Ани на Нишан? Joy Пръснах преди малко от мостра и съм в еуфория Heart

# 607
  • by the sea
Каква е добра цена на Ани на Нишан? Joy Пръснах преди малко от мостра и съм в еуфория Heart
най-изгодно съм го виждала (и го взех) предното лято в makeup 50мл  152 лв
но мисля, че това беше безпрецедентна цена.

tuali и аз се записвам да чакам мнение , понеже обожавам другото  Illusione  Innocent

# 608

В Нотино.

# 609
50 мл - 229 лв. без код.  100мл. мисля беше 320 лв. без код - parfumi-shop

Тези пичове със мострите от Полша - perfumeriaquality - вече са  ми ги изпратили. Засега съм впечатлен от организацията.

Последна редакция: пн, 17 яну 2022, 17:50 от Milen™

# 610
в Notino на спешъл цена Диор крем

# 611
  • Бургас
Скарлет са ми изпратили двете поръчки. Вярвам, че няма да има забавяне. Всъщност имам 5-6 поръчки и нито една не се е бавила повече от приемливо то. Идвали са за 2 до 4 дни

# 612
Във връзка с времето за доставка - имам питане за Елинор. На сайта им са посочени дати за след 2-3 седмици след датата на поръчка и се чудя това наистина ли е така? Досега не съм пазарувала от тях. Благодаря

# 613
  • София
Да, така е, защото тези продукти не са налични българския им склад.

# 614
Във връзка с времето за доставка - имам питане за Елинор. На сайта им са посочени дати за след 2-3 седмици след датата на поръчка и се чудя това наистина ли е така? Досега не съм пазарувала от тях. Благодаря

По принцип е така да, както са написали по-нагоре - уж не са налични.
Ама последният път като си поръчах един комплект преди Коледа пишеше доставка някой си януари, а дойде на следващият ден 😄
Най-добре да се обадите да питате по телефона😁

Общи условия

Активация на акаунт