Изпитани сайтове за парфюми - януари 2022

• 100 504
  • 989
  •   1
Отговори
# 615
notino.bg - код BG5ONLINEPROMO - 5 % на продукти, които не са на промоция или разпродажба. Важи до 23.01.2022г.

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 07:17 от Milen™

# 616
# 617
# 618
Отново 6+ за Нотино.Отново много бързи,дойде перфектно опаковано кашонче.Препоръчвам!❤

# 619
Следя за мъжки аромат на оферта, но като не ги познавам, мисията ми е невъзможна.
Не ми се хвърля и на сляпо, че като е аромат под 50 лв нещо все не се харесва, предпочита малко по така Simple Smile) ама те май и възприятията ни се измениха след ковида. Аз повечето аромати или не ги усещам или съм им свикнала ?!
Миме, блазни с офертата на Бушерона, както и на Ели саб. Страхотни оферти и с кода на Милен и БД просто са неустоими, но все пак търся мъжки, че аз си имам доста Sad

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 13:07 от @_ni

# 620
# 621
В Скарлет днес и утре има определени неща на промоция две на цената на едно.

# 622
Получих си парфюмите от Скарлет и двата са Супер! Ще ги нося със удоволствие!

# 623
И аз поръчах един Жълт хибискус, че ми бяха интересни Малоуните, но ни вест, ни кост от Скарлет.

# 624
  • София
Следя за мъжки аромат на оферта, но като не ги познавам, мисията ми е невъзможна.
Не ми се хвърля и на сляпо, че като е аромат под 50 лв нещо все не се харесва, предпочита малко по така Simple Smile)
Може би, не е лоша идея да споделите в парфюмната тема за това, към какъв стил сте се насочили, да избистрим варинати и после да се върнем тук за оферти. Simple Smile

# 625
  • София
Получих си поръчката от PLUS ZERO CONCEPT STORE, направена в неделя. Имат намаление на някои аромати. Отдавна исках CARNER BARCELONA BOTAFUMEIRO и само там имаше налични желаните от мен 50 мл.
Точно това е ароматът на сладък тамян, който търсих месеци наред. Абсолютен разкош! Heart Eyes Revolving Hearts

Направих поръчка и от сайта, който сподели Klodilia - https://www.beautinow.de/. И още една от https://nicheperfumes.net/en/. Изпратени са и двете и от двата сайта. Ще пиша, след като пристигнат. Simple Smile

# 626
Получих Orange Bitter JM и Kilian Sunset.
Първия е само шише, няма кутийка- май ще иде за мъжката част. Аз не усещам каквото трябва явно. Не става и за подарък без кутия, затова го нафъщях за проба.
Втория остава за подарък вероятно, не съм го отворила.
А, да, и бижуто- странна работа е този медальон...Който го е получил, как бихте го носили?

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 11:58 от Анонимен

# 627
Топ оферта за феновете на Cedrat Boise - 60 ml. за 76,50 лв. и кодът от Милен хваща. Simple Smile

https://www.notino.bg/mancera/cedrat-boise-parfjumna-voda-uniseks/p-547241/

# 628
Доста от ароматите на JoMalone, отново са налични в Скарлет. Някои повече, друго по 1-2 бройки!

# 629
  • София
Аз не виждам нищо по-различно от ароматите на Jo Malone, които имаше и вчера... може би са ги разграбили бързо.

Общи условия

Активация на акаунт