Изпитани сайтове за парфюми - януари 2022

• 101 108
  • 989
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Благодаря за темата, Радика! Линкът към Венера в първия пост е неактивен, знам че е късно за редакция, но за следващата тема.

Аз ровя в Мейкъп да си ползвам отстъпката за РД, но нищо не си харесвам 😃. Искам нещо супер изгодно от тях, хаха.

# 91
  • Пловдив
И аз нищо не мога да си избера за отстъпката РД от Мейкъп☺

# 92
И аз поръчах 10 мл. от новата Бомба, благодаря!

# 93
Честита нова година! Успешна и ароматна! 🍀
Започвам да се оглеждам за нещо новичко пролетно 🙂

# 94
Днес получих пробите от сайта на Мемо, поръчани на 28.12. Много са бързи.
Имам си ароматна занимавка за цялата седмица. ❤

Поръчах и 10мл от новата Орхидеена Бомба. Благодаря на Астравера. 🌹Вредих се, преди да изчезнат дребосъците. 😅

# 95
Честита Нова година, бъдете здрави и щастливи! Flowers Evergreen Tree
Радика, благодаря за чудесно оформената тема! Flowers Rose
Не планирам нищо ново, освен един ирис, който ще взема по някое време през годината, но ако се появи нещо неустоимо ще му мисля.

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 19:43 от silver pearl

# 96
  • Варна
Благодаря на Астравера.

# 97
Честина Нова година! Бъдете здрави и много щастливи! Благодаря и за новата тема - страхотно оформление! Heart Eyes

За новата година планувам да подновя PDM - Delina, с която се разделих преди няколко месеца, както и да се сдобия с MFK - Amyris Femme EDP. Хвърлила съм око и на Armani Privé - Rouge Malachite, но за последния ще чакам някоя добра оферта като например -30 % в Дъглас.

# 98
  • До сърцето...
Благодаря за темата, Радика! Линкът към Венера в първия пост е неактивен, знам че е късно за редакция, но за следващата тема.

Да, линкът към този сайт винаги прави проблеми, посочен е правилно, но има проблем с http / https .... fragrances.bg/
В поста е втория вариант (https), но това си е стар бъг.
Благодаря все пак, не знам как "работя" с този линк, ще го мисля.

# 99
Благодаря за темата, Радика❤🌷
За много години, на всички желая нови чакани придобивки и парфюмни находки.
Аз май нямам неотложни парфюмни планове, придобих всичко, което в момента желая.
Имам един-два каприза, но те могат да чакат и ще ги взема само на сериозна оферта.

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 07:07 от Анонимен

# 100
Цени без аналог в parfimo.bg:

# 101
# 102
Нероли Соваж беше на 60 евро за 50 мл в архивите на skins,може би преди месец време.

# 103
# 104
  • Sofia
Много са ми странни подобни цени на Крийд. Някой сравнявал ли е с парфюм, купен от официален сайт или физически магазин в чужбина? Магнитни ли са капачките, номерът отдолу гравиран ли е върху шишето, или е просто изписан, самата куитя достатъчно релефна ли е, както и логото на бутилката?
Мъжът ми от години ползва единствено тази марка парфюм и цените са доста различни.

Общи условия

Активация на акаунт