Изпитани сайтове за парфюми - януари 2022

• 101 120
  • 989
  •   1
Отговори
# 105
И мен в Дерилириум това ме дразни. Гледах, гледах, така и не разбрах количествата и се отказах да гадая.

Всъщност при мен в Нотино от пет продукта в любими два са с етикет “разпродажба” и с по-ниска цена в сравнение с вчера. Другите три са си на същата цена. Така че имат плюс от мен.

Здравейте, някой скоро поръчвал ли е от scarlet. bg? Какви са тези нереални цени, озадачена съм...

Скарлет Бюти е аутлет на Делириум. Нещата са оригинални, но някои съфорумки се оплакаха от продукти с изтекъл или изтичащ срок на годност.
    Много благодаря!

# 106
За любителите на арабските парфюми в Елинор са намалени с 20%.

# 107
Много са ми странни подобни цени на Крийд. Някой сравнявал ли е с парфюм, купен от официален сайт или физически магазин в чужбина? Магнитни ли са капачките, номерът отдолу гравиран ли е върху шишето, или е просто изписан, самата куитя достатъчно релефна ли е, както и логото на бутилката?
Мъжът ми от години ползва единствено тази марка парфюм и цените са доста различни.
Не иска да започне тази година добре и това си е. Simple Smile

Shantal , моля да ми посочите, кой от Крий-довете, който мъжът ви ползва от години има магнитна капачка, защото възбудихте страшно любопитството ми?

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 17:22 от Milen™

# 108
Много са ми странни подобни цени на Крийд. Някой сравнявал ли е с парфюм, купен от официален сайт или физически магазин в чужбина? Магнитни ли са капачките, номерът отдолу гравиран ли е върху шишето, или е просто изписан, самата куитя достатъчно релефна ли е, както и логото на бутилката?
Мъжът ми от години ползва единствено тази марка парфюм и цените са доста различни.
Не иска да започне тази годин добре и това си е. Simple Smile

Shantal , моля да ми посмочите, кой от Крий-довете, който мъжът ви ползва от години има магнитна капачка, защото възбудихте страшно любопитството ми?
Ти пък много лесно се възбуждаш Heart
Струват ми се добри тези цени плюс код WELCOME10, а и никой няма да се кахъри относно автентичността на ароматите. По шишетата ми се струват 50 тици, тъй като по спомен 30 ката скандал нямаше крачета върху капачката, но мога и да бъркам.

# 109
Делириум да си оправят сайта! Това е все едно цената да не напишат, недопустимо е. Човек като ще дава пари трябва да знае за какво ги дава.
Ще им звънна после, ако не забравя.

# 110

Ти пък много лесно се възбуждаш Heart
.
...дай Боже всеки му 😁

Аз започнах годината с рекламация към Нотино и ще кажа как е приключила след поне 32 дни. Засега съм с разход 7,50 за обратната пратка към тях

# 111
В Делириум има номер на продукт и при търсене по този номер в интернет могат да се установят милилитрите на продуктите в сета. Относно сета, който ме интересуваше отправих  и запитване по мейла. От сайта посочиха същите милилитри, съответстващи на установените при търсенето по номер.

# 112
И според Вас това нормално ли е? Защо всички други търговци могат точно и ясно да си посочат предлаганото количество, само те не?
Както и да е, мен лично такива практики могат само да ме отблъснат. Казват ти някаква цена, но не е ясно какво точно ти предлагат насреща.
Намалението иначе не е лошо, но и асортиментът им е беден и ще пропусна.

# 113
Разбира се, че не е нормално ...Просто споделих личен опит, в случай, че е полезно за някой...

# 114
Според мен сета на JPG в Делириум е 50мл , но все пак го има и на по-добра цена в немски сайт

# 115
Според мен сета на JPG в Делириум е 50мл , но все пак го има и на по-добра цена в немски сайт

...но не е наличен...

# 116
  • BG-DE
Във Флакони съдържанието на комлектите се отбелязва по-долу в отделно меню Set-Inhalt.

# 117
# 118
  • Sofia
С право си се възбудил/а. Преди бяха с магнитни капачки, но очевидно не съм ги поглеждала от много време- вече не са.
Това са последните, които купихме:

# 119
С право си се възбудил/а. Преди бяха с магнитни капачки, но очевидно не съм ги поглеждала от много време- вече не са.  Това са последните, които купихме:
Скрит текст:

Засега съм все още в мъжки род, тоест възбудил е правилно.

Колкото и снимки да ми покажете на колекцията си, моля ви не се излагайте!Този бранд никога не са правили парфюми с магнитна капачка. По -добре прочетете по темата!

И това, че сте ги купили на много по-висока цена, не означва, че тези които показваме тук са фалшиви. Следете темата, четете по-често и ще разберете защо.

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 18:05 от Milen™

Общи условия

Активация на акаунт