Изпитани сайтове за парфюми - януари 2022

• 101 126
  • 989
  •   1
Отговори
# 120
Аз съм неприятно изненадана от Скарлет. Поръчах парфюм + нощния серум на Есте. Днес реших да звънна и да попитам преди да са ми изпратили поръчката има ли как да се установи дали серумът е в срок на годност, понеже не желая да се занимавам с връщане на продукт, ако не е. Дамата ми обясни, че изтича тази година, но не се знаело кога, понеже били различни партиди на производство от 2019 г., съответно няма как да ми гарантира кога изтича годността и затова цените на козметиката били такива в сайта. След това обясни, че такъв тип продукти не се връщали, което е пълна глупост, ако е запечатан с целофан и няма пряк досег до кожата, в какъвто и смисъл са им Общите условия на сайта.

# 121
  • Пловдив
Аз съм неприятно изненадана от Скарлет. Поръчах парфюм + нощния серум на Есте. Днес реших да звънна и да попитам преди да са ми изпратили поръчката има ли как да се установи дали серумът е в срок на годност, понеже не желая да се занимавам с връщане на продукт, ако не е. Дамата ми обясни, че изтича тази година, но не се знаело кога, понеже били различни партиди на производство от 2019 г., съответно няма как да ми гарантира кога изтича годността и затова цените на козметиката били такива в сайта. След това обясни, че такъв тип продукти не се връщали, което е пълна глупост, ако е запечатан с целофан и няма пряк досег до кожата, в какъвто и смисъл са им Общите условия на сайта.

Козметиката на Есте е опакована само в кутии, няма целофан.

# 122
Ще проверя датата на производство при преглед на пратката при куриера, щом няма целофан. Просто обръщам внимание да сте бдителни и да проверявате пратките, особено от Скарлет, преди да се вземе от куриера.

# 123
  • София
Да похваля parfumi-shop.net, поръчах Mugler Aura Б.О. и на следващия ден беше при мен!
Цената беше е най-добра там и с аромата няма забележки! Simple Smile
От Notino поръчах JPG La Belle Le Parfum 30 ml - всичко е точно!

# 124
  • Sofia
Milen, попитах, нищо лошо не виждам, в което. Просто ми е странно, че някакви сайтове имат възможност да предлагат оригинални продукти на цени с 50% по- ниски от тези на производителя.

# 125
Като говорим за La Belle , ако не е за подарък, най-изгодно излиза 100 мл в нотино.

# 126
Milen, попитах, нищо лошо не виждам, в което. Просто ми е странно, че някакви сайтове имат възможност да предлагат оригинални продукти на цени с 50% по- ниски от тези на производителя.

Винаги съществува такава възможност. Нали не вярваме, че в магазини и сайтовете на производителите нещо се продава без надценка? Много чуждестранни сайтове продават ниш на ниски цени, с огромни отстъпки, странно как за тях няма коментари и съмнения. Хм.
Никой от тези парфюми не струва реално и една пета от исканата му цена. Всичко е маркетинг, брандиране и пр.
Ако имахме достъп до реалната цена едва ли бихме им дали исканото, но това е друга тема.

Благодарение на прекрасната съфорумка, която беше споделила линк и аз поръчах малко бебче от новата Бомба. Нямам търпение да пристигне и благодаря Kissing Heart

# 127
  • Sofia
…Много чуждестранни сайтове продават ниш на ниски цени, с огромни отстъпки, странно как за тях няма коментари и съмнения. Хм….

Може ли линк към такъв сайт или сайтове?
Големи маркетинг специалисти и голяма пазарна ниша ще се окаже, че имаме в България.

# 128

Аз започнах годината с рекламация към Нотино и ще кажа как е приключила след поне 32 дни. Засега съм с разход 7,50 за обратната пратка към тях
Моля те открехни малко вратата, съмнения в качеството на аромата ли имаш? Не задавам въпроса случайно.

# 129
Дефект на пулверизатора.

Честита Нова година 🍾
Имам питане към притежаващите Stéphane Humbert Lucas, бихте ли определили спрейването като по-различно от масовите? Не мога да преценя дали имам дефект и да правя рекламация или е характерно за бранда много пестеливо пръскане с малка мъгла, чувам и звук при натискане. Не е като на запушен Монтал или с въздух, но имам съмнения дали е ок.
Благодаря на отзовалите се.

# 130
  • при морето
В кои сайтове все още има валидни кодове за намаление,за сега само в Парфюми-шоп установявам 10% с код WELCOME.В Delirium и Notino вече не важат!
Някой има ли търпение да ги изброи?

# 131
В Eлинор хваща mid15 .

# 132
Скрит текст:
Цитат на: Shantal link=topic=1398936.msg44083745#msg44083745 date=1641322 443
…Много чуждестранни сайтове продават ниш на ниски цени, с огромни отстъпки, странно как за тях няма коментари и съмнения. Хм….
Може ли линк към такъв сайт или сайтове?
Големи маркетинг специалисти и голяма пазарна ниша ще се окаже, че имаме в България.
Ах, г-жо Shantal , ах тази възбуда, не спирате! Заради Вас г-жо Shantal , целият клас ще повтаря този час!

И тъй като за вас времето е много ценно, а ние тук сме свикнали на гости като вас, ето ви всичко наготово:

Линкове към чуждестранни сайтове които продават ниш на ниски цени тук
Какво е parfimo, notono и т.н? тук
Защо цените на парфюмите в България са по-ниски от тези в чужбина? тук
Пазарна ниша ли е България за качествени парфюми на ниски цени? тук
Има ли надеждни сайтове в Бъ;гария, от които да пазарувам парфюми изгодно? тук
Мога ли да си купя парфюм в България на ниска цена и да е оригинален? тук
Защо онлайн магазинте в България продават толкова евтино? тук
В кои сайтове да пазаруваме изгодни парфюми в България: тук

И тъй като възбудата не се издържа, страстно ви препоръчвам да наминете и в другата тема  Парфюмни размисли и страсти.

Там момичетета са прекрасни, могат да направят дисекция от Creed-ове, та чак до MFK Baccarat Rouge 540 (само да вметна, че истинското има на този парфюм в България е Бакардин ), за който парфюм са писани дори дисертации.

А най-интересното е, че тук може да научите и кога в България се е заговорило за първи път за унисекс парфюми, но пък трябва да върнете до 2016- та година, а вие нямате толкова време, а и може би не ви вълнува.

# 133
В кои сайтове все още има валидни кодове за намаление,за сега само в Парфюми-шоп установявам 10% с код WELCOME.В Delirium и Notino вече не важат!
Някой има ли търпение да ги изброи?
Кодът на Делириум е WELCOME10 и работи при поръчка без регистрация. При мен работеше вчера.

# 134
Милен, не разбирам защо се хабиш. Хората като не искат да пазаруват изгодно, да не пазаруват, бе 😃 Ако Крийд за 500 лв. ги прави по-спокойни и удовлетворени, няма лошо.

Смарти го е обяснила много добре, повече няма какво да се добави.

Същото важи и за хора, които ако не са си купили парфюма от бутик в Париж сън не ги хваща от притеснения дали е оригинален. Не разбирам такива хора защо се мъчат изобщо с онлайн пазаруването, а мъчат и останалите. Най-добронамерено го казвам.

Общи условия

Активация на акаунт