Изпитани сайтове за парфюми - януари 2022

• 101 120
  • 989
  •   1
Отговори
# 135
Милен, силно те харесвам възбуден.
Благодаря ти, че отново събра на едно място всичко важно.
И за да се подържа огъня, парфюмите в Нотино оригинал ли са?

Днес идва моето бебче Руби Бомба. По случая съм си напръскала с Нектара, за да ги сравня.

# 136
  • Пловдив
Милен, силно те харесвам възбуден.
Благодаря ти, че отново събра на едно място всичко важно.
И за да се подържа огъня, парфюмите в Нотино оригинал ли са?

Днес идва моето бебче Руби Бомба. По случая съм си напръскала с Нектара, за да ги сравня.
Моето вчера го взех, но впредвид хремата, която още ме мъчи не съм сигурна във възприятията си и ще се радвам да споделиш в другата тема като го пробваш💓
Милен, благодаря за сутрешното настроение😆, което внесе с елегантно поднесена информация към поредния невярващ в събраната тук информация😊

# 137
Милен, не разбирам защо се хабиш. Хората като не искат да пазаруват изгодно, да не пазаруват, бе 😃 Ако Крийд за 500 лв. ги прави по-спокойни и удовлетворени, няма лошо.
То това е ясно. Проблем възниква като решат да пишат тук и да ни просвещават и поучават.😇
Все едно някой някого кара насилствено да пазарува от препоръчаните сайтове.

# 138
Milen, благодаря ти за труда и за този пост и за това, че винаги споделяш интересни оферти тук. Най- много ти благодаря за прекрасното чувство за хумор ! Наистина имах нужда да прочета нещо весело

# 139
Милен, не разбирам защо се хабиш. Хората като не искат да пазаруват изгодно, да не пазаруват, бе 😃 Ако Крийд за 500 лв. ги прави по-спокойни и удовлетворени, няма лошо.
То това е ясно. Проблем възниква като решат да пишат тук и да ни просвещават и поучават.😇
Все едно някой някого кара насилствено да пазарува от препоръчаните сайтове.

По-скоро ме дразни как имат самочувствието да звучат, че ние тук сме " някакви заблудени" , и от къде на къде пазаруваме по-евтино от някакви си парфимо, мейкъп и други продавачи на реплики.

И аз чакам бомбата  днес - дано не прилича на Нектара 😭
Чакам и Ariana Grande Moonlight и не знам какво ме прихвана , та отново поръчах CK Endless Euphoria, който подарих преди 2 години 😂
Естествено, тогава дадох 43 лв/125мл за репликата от Парфимо, сега го чакам за 60+ от Парфюм бг - дано е оригинален 😂😂😂

# 140
Е ясно, че всички разбират, но човека ме набра, защото съм задала въпрос за различни опаковки и го окачестви като хейт, малко ту мъч мисля, а от Парфимо аз няма да пазарувам повече, писах някъде назад, че не съм доволна от парфюма и приключих с тях.
Доволна съм от Нотино, Sprayperfumes, Starcop, Parfumi-shop, Douglas

# 141
  • София
Здравейте,
За този магазин някакви отзиви? Намирам си един парфюм, който харесах на по-ниска цена, но го няма на 1-ва страница.
https://www.sabinastore.com/de/damen-parfum/7854-les-infusions-a … /30-grosse-100_ml
За Германия е. Има и испански.

# 142
  • Бургас
По-скоро ме дразни как имат самочувствието да звучат, че ние тук сме " някакви заблудени" , и от къде на къде пазаруваме по-евтино от някакви си парфимо, мейкъп и други продавачи на реплики.

Защото сме ги подвели да си купили Зеленият чай на Елизабет Арден /например/ за 20 лв и хич не им бил траен и повече ментета няма да купуват и да си хвърлят парите на вятъра.

И да не е офф, моят Еликсир от флакони е в Хермес и те са писали, че днес ще го доставят на ГабиЕли....

Избрах си Януарски парфюм /на първи не купих, но в първият месец вероятно ще го направя/ Сега ..... няма да кажа кой е, че имам ваучер за мейкъп, който влиза в сила след 14-ти януари, но ако не му вдигнат драстично цената до тогава .... после ще ви се похваля.

# 143
За много години на всички!

Бъдете много здрави и щастливи, орисани с прекрасни аромати и вдъхновение всеки следващ ден.

-----------------

Не получих ароматен подарък, не си и направих, но изборът ми на Armani Stronger with you Intensely се оказа точно в десетката.
Препоръчвам на 100%.
Дълготраен, по домашните дрехи стоя поне 3 дни.
Много красиво се развива и е изключително секси.
Мъжът остана доволен.

Бих казала че превъзхожда дори и Dior Sauvage, който също не отстъпва по тази точка.

На майка ми подарих Armani My way Intense, харесва ми, напомня ми на някакъв друг, но не знам .......Въпреки това  тя си го искаше, но категорично не бих дала реалната цена  288 лв/90 мл , както до последно беше в Нотино.
Добре че имаше черен петък и падна до 180 лв.

--------------------

В дъглас ми излезе промоцията им за безплатна доставка с бюти карта и -10% ( около  Нова година)  и тогава поръчах за сестра ми едно червило.
Да, беше намалено на 30 лв, но ми добавиха и доставката от 4 лв.
Да, взех си поръчката, но ме издразни  това, че не си спазват условията.
Не видях никъде минимум стойност, за която евентуално да важи тази БД.

# 144
В Douglas код за 15%   HAPPY15
И не забравяйте да си обмените последните точки от декември.

# 145

--------------------

В дъглас ми излезе промоцията им за безплатна доставка с бюти карта и -10% ( около  Нова година)  и тогава поръчах за сестра ми едно червило.
Да, беше намалено на 30 лв, но ми добавиха и доставката от 4 лв.
Да, взех си поръчката, но ме издразни  това, че не си спазват условията.
Не видях никъде минимум стойност, за която евентуално да важи тази БД.

БД по Нова Година беше за суми над 80 лв. Имаше много хубави оферти на Margiela и червила на Джефри Стар по 19 лв.
Кодът 10% за нови клиенти си важи и при промоционални, вече намалени продукти.

# 146
В Douglas код за 15%   HAPPY15
И не забравяйте да си обмените последните точки от декември.
Докога трябва да се използват точките?

# 147
Всичко е наред със Скарлет - серумът е в срок на годност още 12 месеца, а парфюмът дойде без кутия и опаковка, просто опакован в хартия, но мен не ме притеснява. Хубава тубероза е. Малкото серумче е подарък.

# 148
  • София
И аз нищо не си харесвам от мейкъп за РД, набелязаните неща не са налични Sad
даже един корейски крем на Pyunkang Yul, който си бях заплюла преди време, изчезна ....

От Скарлет не бих си поръчала червила пак, двете на TF едно на ръка, че не са нищо особено като текстура и ефект, са с минал срок и са на границата на замирисването. Но пък едни сенки на EL (пак с минал срок, но това не ме притеснява за такъв тип продукт) са страхотни.

# 149
  • Бургас
............, а парфюмът дойде без кутия и опаковка, просто опакован в хартия, но мен не ме притеснява. ..............
Аз нямам парфюми на Jo Malone, но скоро тук дамите дискутираха, че парфюмите са без кутийки. Единствено в бутика /а и явно в някой ел.магазини/ имат еднакви брандирани кутии в които биха могли да ти го сложат, но самият продукт е без. Видях, че не те притеснавя, споделям за тези, които обаче биха проявили съмнение.

Общи условия

Активация на акаунт