Изпитани сайтове за парфюми - януари 2022

• 101 129
  • 989
  •   1
Отговори
# 150
парфюмът дойде без кутия и опаковка, просто опакован в хартия, но мен не ме притеснява. Хубава тубероза е. Малкото серумче е подарък.

Всичко на Jo Malone купувано от сайтове идва без кутия, освен ако не купено от офицялните им бутици, поне ори мен е било така. Иначе в магазините им ги опаковат в момента на покупка

# 151

--------------------

В дъглас ми излезе промоцията им за безплатна доставка с бюти карта и -10% ( около  Нова година)  и тогава поръчах за сестра ми едно червило.
Да, беше намалено на 30 лв, но ми добавиха и доставката от 4 лв.
Да, взех си поръчката, но ме издразни  това, че не си спазват условията.
Не видях никъде минимум стойност, за която евентуално да важи тази БД.

БД по Нова Година беше за суми над 80 лв. Имаше много хубави оферти на Margiela и червила на Джефри Стар по 19 лв.
Кодът 10% за нови клиенти си важи и при промоционални, вече намалени продукти.

Благодаря, не знаех.
От Бюти зон ми отговориха ,, понякога'' се отразява като отстъпка от продуктите.

# 152
Точно така е. В Делириум ги опаковат при покупка, като има и картички с възможност понякога за калиграфско надписване, освен кутия и панделка с торбичка. Опаковките са ми най-любимите. Като видя бежово-черна торбичка и се разтапям.

# 153
Аз имам други два на Джо Малоун, но са подарък от сестра ми, която вече не си ги харесва, та лично не бях купувала техен парфюм. Имаше свободен ход и всичко е наред с аромата. Дори ме изумява колко е силен за Cologne.

# 154
  • Sofia
Поне ви възбудих и ви оправих настроението!
Пак ще намина Wink

# 155
В Douglas код за 15%   HAPPY15
И не забравяйте да си обмените последните точки от декември.
Докога трябва да се използват точките?
Миналата година на място в магазина ми казаха, че до средата на януари могат да се ползват събраните точки за предходната година. След това се анулират.
Сега все още не са ги нулирали (тези за 2021), аз вече си ги употребих днес. Предполагам, че ще е същият срока като миналогодишния.
За съжаление на сайта няма инфо докога е крайният срок, официално заявеното е до края на календарната година

# 156
От Дъглас имам имейл за намалението и в края е отразено за точките това: Удължаваме срока, в който може да усвоите точките, натрупани по вашата карта до 31-ви януари*.
За съжаление продуктът, който искам да закупя не хваща 15 % / вече е намален.

# 157
  • София
Аз съм неприятно изненадана от Скарлет. Поръчах парфюм + нощния серум на Есте.

Козметиката на Есте е опакована само в кутии, няма целофан.

За кремовете не помня, но червилата определено са със целофан - и от летища като съм купувала и тези от Скарлет също.

# 158
Намелени в makup:

# 159
  • Бургас
Милен, ушите ти скъсах да знаеш. Не стига, че  вдигнаха Atkinsons Fashion Decree на 142, ами само един брой остана. Няма да им го купя пък, сърдита съм ти и на теб и на сайта.

# 160
Забелязано в Фейсбук

Денят ми започна с усмивка, благодаря на Milen за което.

# 161
Абе, днес от този толкова изпълнен с радост ден, забравих да ви кажа, че  в бутика на Elinor в Бизнес Парк София вече има целия асортимент на BDK Parfums и може да се тестват. Simple Smile

# 162
Това е чудесна новина, тия дни като съм там ще тествам императорската тубероза и ако се влюбя я взимам на мига Simple Smile

# 163
И от мен пожелания за много хубави парфюмни изненади и находки през новата 2022 г. Purple Heart!

Аз получих от Делириум сета на JEAN PAUL GAULTIER - SCANDAL EDP + BODY LOTION + MINI
https://www.deliriumexclusive.com/bg/aromati-komplekti-i-podarut … 0-bl75-mg-hd20-21
Нямаше опаковка на кутията - целофан или друго. EDP - то е 80 мл., нямаше празен ход, а и няма нищо на дъното - нито гравирано, нито етикет, последното не знам дали не трябва така да бъде, никога не съм имала този парфюм, за да сравня. За липсващото количество нищо не казвам, защото другите ми JPG никога не са пълни, но винаги са били с празен ход.

Dior Sauvage EDP 60 мл. в Парфюми шоп с кода излиза 107.99 лв.
https://www.parfumi-shop.net/product/28123-dior-sauvage-m-zhki-parfjum-edp.html

# 164
Аз поръчах сет JPG Scandal от Нотино, имаше празен ход. Освен металната кутия нямаше друга опаковка. Добавям снимки за да сравниш

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 18:14 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт