Изпитани сайтове за парфюми - януари 2022

• 101 201
  • 989
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Да и цените са като за х2. Open Mouth

# 196
Нормални са си цените ,ние много се разглезихме от намаления напоследък.

На мен ми е интересна базата на Bobbi Brown , ако някой иска да се комбинираме?

# 197
В Скарлет на добра цена Пантерата, 100 мл - 90 лв.
https://www.scarletbeauty.bg/bg/aromati-damski-aromati-eau-de-pa … g-edp-100ml-baz19

# 198
  • при морето

Чудесно,но хваща ли и за вече намалени?

П.С.Тцъ!Отговарям си сама-току-що пробвах.Не хваща.

# 199
# 200
  • Варна
Плюс от мен за Дилириум. За първи път поръчах от тях и съм доволна. Добре опаковани продукти, бонус мостра и най-вече страхотна цена на комплекта. Ще зарадвам любим човек ☺️
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 201
Поръчка от "Скарлет" на два продукта за коса - дойде за ден!

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 21:08 от Tsugumi_

# 202
  • вкъщи
Поръчах coach- a. Идея нямам как ухае,ама имам нужда да си подаря нещо неочаквано и да чакам трепетно. Дано си допаднем.
Ако някоя дама го познава,ще се радвам да го опише.

# 203
Поръчах coach- a. Идея нямам как ухае,ама имам нужда да си подаря нещо неочаквано и да чакам трепетно. Дано си допаднем.
Ако някоя дама го познава,ще се радвам да го опише.
И аз поръчах, благодаря на RedPanDa, в уиш листата ми е, макар да не помня точно защо и по каква причина, но цената си заслужава да проверя. Simple Smile
Опитах да платя, но им е бъгнато плащането с карта на parfimo, някой успя ли? Видях и "новото" левче за наложен платеж.. Имам имейл за приета поръчка, въпреки неуспешното плащане, да видим..

# 204
Другарчета, споделете на каква цена сте мяркали Лалибела на Мемо? От Мемо мисля отново се объркаха и ми изпратиха код за 30 евро отстъпка за поръчка над 100 евро ( но реално намалява с 25 евро). Та се чудя дали да взема сет от 3х10 мл Лалибела и мостра на нещо друго за да мина прага за отстъпката за 76 евро Grinning или да чакам оферта по обичайните сайтове.

# 205
  • by the sea
лелка хубав парфюм е , ще те оставя да се изненадаш Simple Smile
50 Shades of Purple  радвам се, бяхме го попрехвалили малко в другата тема и аз го взех насляпо, размених го защото си взех и i want choo, но прецених, че си приличат и нямам нужда от двата.

mechetaishan в makeup Lalibela  беше преди няколко месеца на добра цена  273лв,
честно казано върви около и над 300лв в България, аз бих си взела малките спрейчета, все пак е доста плътен и зимен парфюм, дълготраен, аз имам бутилка и още съм до никъде, сигурно ще ми стигне до живот Simple Smile

# 206
Другарчета, споделете на каква цена сте мяркали Лалибела на Мемо? От Мемо мисля отново се объркаха и ми изпратиха код за 30 евро отстъпка за поръчка над 100 евро ( но реално намалява с 25 евро). Та се чудя дали да взема сет от 3х10 мл Лалибела и мостра на нещо друго за да мина прага за отстъпката за 76 евро Grinning или да чакам оферта по обичайните сайтове.
Имаше тестери в парфюми шоп,  не помня цена.

# 207
Днес цял ден устоявам на всякакви подканващи за покупка имейли, накрая ще взема да го поръчам тоя Couch. Въпреки, че е намален от 57,60 на 56 лв. На цветя ли мирише?

# 208
Опитах да платя, но им е бъгнато плащането с карта на parfimo, някой успя ли? Видях и "новото" левче за наложен платеж.. Имам имейл за приета поръчка, въпреки неуспешното плащане, да видим..
Да едитна, че може да е полезно за някой, на когото ще се наложи да се бори с това, че нали е новост.. Получих имейл с покана за плащане, но като опитах, отново ми излезе същото:
Скрит текст:
Реших да вляза от телефона и там вече мина плащането без проблем. Вероятно и от компютъра щеше да стане от друг браузер.. та, пробвайте..
Аз се радвам, че се решиха най-после да има такава възможност за плащане, а и явно я поощряват (или гледат от Нотино Simple Smile) като слагат +1 лв. за наложен платеж..

RedPanDa, може и заради това да съм го запазила и запомнила, аз си ви чета там, макар да не е много редовно и да не пиша.. Имам на кого да го подаря, в краен случай. Wink

# 209

Пратката от Maison Violet така и не се появи вече 3 седмици, писах им - отговориха, че съжаляват много и изпращат нова. Нямам търпение да се напръскам с Compliment-а Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 19:54 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт