Изпитани сайтове за парфюми - януари 2022

• 101 254
  • 989
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Не го актуализират особено. Имам случай миналата година пролетта с поръчка от 4 парфюма и като ми се обадиха казаха, че нито един не е наличен.

# 256
  • при морето
Не е хубаво това.Ама никак не е.Бооже,такива нещица си набелязах.Че и си ги записах,да не ги забравя.Шашава работа.Ама то и няма как да е истина-спрени Кавалита,Картиета,Шалимари,даже и в един Армани Ултимативен се вторачих.

# 257
Здравейте!

Присетила съм се за един стар аромат - Lanvin Marry Me от 2010 и си спомням, че няколко години по-късно не успях да го намеря. За изненада виждам, че сега го има тук-там.
Не съм си купувала парфюм онлайн, за това се допитвам до вас - notino.bg или parfimo.bg?
Гледах, че и двата сайта са с положителни отзиви и все пак. На едното място има и тестер. Дали е подходящо? Оригинални ли са?
Непрекъснато купувам и от двата сайта ,никога не е имало проблем .Оригинални са идват добре опаковани и бързо.Поръчайте желания аромат от този сайт който ви е по-изгодно.

# 258
Предвид датата за която го искате, препоръчвам Нотино.
При мен поръчки от Парфимо не са пристигали за 4 дни, още повече че два от тях са почивни.

# 259
В крайна сметка стигнахме до добра цена: https://www.notino.bg/parfums-de-marly/darley-royal-essence-deli … na-voda-za-zheni/

# 260
Много добра цена за комплекта според мен: https://get.bg/narciso-rodriguez-narciso-komplekt-za-zheni-edp-5 … alo-75-ml-neseser

# 261
И лятото беше на тази цена.

# 262
  • София
Vesika, до кой превозвач поръча от parfumdreams.de? Години наред се боря с тях - отказват ми поръчките до превозвачите. Пробвах с няколко и не става - не доставяли до бизнес сгради.
Има някаква промяна за доставката до България ли? Защото доскоро доста съфорумци поръчваха до БГ без проблем.
GGBG . Поръчвала съм от Англия, Германия и САЩ. Досега не са се издънвали. Много тъпо да не доставят до бизнес сгради. Добре, че тук доставят. Всичките ми пратки получавам в офиса. Ако си дам домашния адрес отпуск ли трябва да взема, за да чакам и приемам пратки 🤣  Как ти ги отказват? Не можеш да поръчаш или поръчваш и после я отказват? Че се притесних сега да не ми канцелират поръчката …
И аз не разбрах защо Parfumdreams са спрели доставкатa до БГ. Моля някой, запознат със случая, да обясни.
Sasi6, Роша котюр е прелестен 😍, от изброените препоръчвам него. Нотино доставят бързо. Byzance също е много хубав, пикантна ванилия е. От двато Котюр ми харесва повече и го нося по-често.

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 09:46 от Vesika

# 263
Някой поръчвал ли е от notino.de , приемат ли поръчки до превозвач?

# 264
Notino за 1-2 дни доставят, много са бързи.
Роша  Котюр е много хубав парфюм, началото му е великолепно

# 265
  • София
Proly, да. Ноември поръчах от немския нотино една палитра на Сигма, която тук не беше налична, и няколко други неща, че и цените бяха по-добри също. В предния пост писах кой превозвач ползвам.

# 266

Никой като Някой, голяма беля си,да знаеш,
що ли ми трябваше да чета тук,до сега рових и гледах в това Гет.бг...
......открих истински богатства.Спрени уж са.Дали си актуализират сайта обаче?Thinking
Знам, знам Innocent ..по принцип!
Вчера съфорумката трябваше да не пише за "гет", почти същата мисъл ми мина!
Явно са се актуализирали, защото преди празниците беше доста постно. Откриват се антики, както подобно и в Старкорп.....

# 267
Днес си получих La Panthere Eau de Parfum Legere Edition Limitee Cartier  от Скарлет и....изненада. Датата на производство е септември 2015. Малко старичек🤣 на 6 години и 4 месяца.

# 268
Татьяна Манзюк 683311, нищо му няма Simple Smile
аз си взех едно мини на Womanity със старото име на марката и аромата е 1:1 със спомените ми.

Пратката ми от Le Couvent ме очаква в офиса на Лерон Sunglasses
вътре има една камара 10 ml минита от серията Colognes Botaniques, цената им е супер - 5 евро и два парфюма по 10 мл от серията Parfums Signatures - избрах си Mimosa и разбира се любимата ми Tuberosa и те на добра цена (10 евро. Нямам търпение да се запозная с творенията на Jean-Claude Ellena

от Esenza Nobile очаквам няколко мостри - поръчах до превозвач, избрах една спирала за мигли и ми даде ваучер 20 евро за парфюмни мостри. Има две туберози вътре, една алпийска вода и парфюм, който съм склонна да купя само заради опаковката Grinning

На сайта на Carthusia имаше 20% на всичко на 6-ти януари, но доставка 50 евро до България или 35 до друга страна в Европа е ту мъч

# 269
30ml. на Мадмазел кутюр Роша без панделка ли е?

Общи условия

Активация на акаунт