Изпитани сайтове за парфюми - януари 2022

• 101 318
  • 989
  •   1
Отговори
# 345
Каква е най-добрата цена, на която сте виждали Creed - Royal Water 50 мл и къде?

# 346
В събота и аз направих поръчка от Get.
За сега нищо - нито обаждане, нито промяна в статуса.
Обаче силно се надявам да получа пафюма на обявената цена.

# 347
  • До сърцето...
...
Предпочитам да не купувам много чрез онлайн, а да си направя една разходка до сигурен оторизиран магазин и да си направя своят избор.
Да не забравяме, че тук пишат хора не само от София, Пловдив, Варна и населени места с оторизирани магазини.
Пазаруването онлайн помага да се спестят излишни разходи и време, пък и всеки си има право на лични предпочитания, нали? Mr. Green

# 348
Здравейте, къде мога да намеря Montale intense cafe на добра цена?
Тестер - 119 лв. в Elfragrance, безплатна доставка до офис на Спиди и Еконт.
Продукт - 139 лв. пак в Elfragrance,  също в Perfume-bg, Venera, 140 лв. в Parfimo..

# 349
Łĩ$kǿ, прав сте по принцип! Тестването на място е много по за предпочитане, отколкото "стрелянето на сляпо" минимум, защото спестява много разходи и разочарования. Но пък и цената е важна. И веднага мога да дам пример с нишовите VCA - цена от 274лв. офлайн и намалена в Дъглас пред онлайн средна около 130 не е за предпочитане. Не ми се мисли за надценката, която си слагат и едните, и другите, и  няма смисъл да се задълбава.

А аз, искам да ви покажа нещо!
Този парфюм в Дъглас на ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА е:
100 ml - 130 лв.
/Нормална цена в сайта - 173 лв/

Същият парфюм го видях в оторизиран магазин от който купувам от години, оригинални парфюми!:
100 ml - 85 лв !

Е сега, "аджаба" 45 лв разлика, как ви е!

С тези пари, не може ли да изпием по-кафенце с някоя девойка, а ми ще пълня джоба на онези, които по-цял ден си клатят краката в офиса, и се чудят от кого да "оскубят" , за да си платят наема за месеца! Simple Smile

https://douglas.bg/jimmy-choo-urban-hero-conf-51089

# 350
Амии... ние не пазаруваме от Дъглас неща, които онлайн на друго място ги има по-евтино.Не е задължително това да е във физическа парфюмерия.Аз и за 65 лв съм купувала 100мл Urabn Hero от Емаг Simple Smile

Нямам никаква представа за какво е спорът.
Понякога в Дъглас някои неща действително са на най-ниска цена към момента , в който ги искам.

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 19:45 от KristinaZ

# 351
  • Neverland
М,да ..Дъглас са страхотни,като цените им разбира се. Simple Smile Харесва ми да се мотая там...освен ако не ми се натрапват продавачките Simple Smile Всъщност аз пазарувам повече от чуждестранни сайтове ,защото намирам  страхотни цени и намаления ,дори и с доставка до бг.Напоследък  пазарувам директно от официалните сайтове на брандовете ,все пак съм застрахована от ментета. И да не е празен пост ..Последната ми покупка е от сайта на THE MERCHANT OF VENICE - ANDALUSIAN SOUL https://www.themerchantofvenice.com/it/murano-collection/199-and … ian-soul-edp.html

# 352
Е, то винаги има по някое и друго изключение офлайн. Аз лично нямам нищо против обикалянето по парфюмериите (във Варна даже не знам останаха ли такива освен в двата по - големи  мола) , човек винаги може да си открие по нещичко,  а и просто не разполагам с нужното време на този етап. Та затова ви посещавам тук за новости и разнообразие, прадполагам и при вас е така. Когато цената е по-сериозна си струва да се тества все пак,  а и в темата предложенията са на сериозни цени в повечето случай Wink
Иначе пазарувах много от чуждестранни сайтове, но сега не ми се занимава. Даже не знам дали има подходящ доставчик за Варна, но ще проуча в най-близко време не сега.

# 353
Аз пък предлагам, да си припомним, че темата е за Изпитани сайтове за парфюми, а не за офлайн кеф.

Така че, дайте ако има нещо изгодно, споделте мнение за някой магазин, а който където реши там да ходи.

Я вижте кой отново е наличен: https://makeup.bg/product/241657/

А специално за Łĩ$kǿ, който обича notino , неговият парфюм е с 16 лв. по-евтин  от оторизирания офлайн магазин: да не казвам ако сложи и код за - 5%

Е сега, "аджаба" 16 лв разлика, как ви е, и не си счупвате краката да ходите пеш, а си печелите пари и си поръчвате с кеф - онлайн.

Всчико смятате, а най-ценното нещо - времето, в което се изкарват средства за тези покупки, не се смята.

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 20:39 от Milen™

# 354
В elinor.bg с код mid15 цената става чудна.

# 355
В elinor не е ли Montale Intense Cafe Ristretto ?

# 356
# 357

Мерси magicjo Flowers Hibiscus

Значи това е наистина е най-добрата цена на пазара с код - 15 % , както вече каза ВечеПетя

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 22:14 от Milen™

# 358
Мдааа. А има и разфасовка от 50 мл. за по-скромните 😉

# 359
В elinor не е ли Montale Intense Cafe Ristretto ?

Извинявам се, точно Ristretto търся Simple Smile не познавам парфюма, за сестра ми е. Благодаря!
А дали са оригинални в Elinor? Не съм поръчвала от този сайт.

Общи условия

Активация на акаунт