Изпитани сайтове за парфюми - януари 2022

• 101 322
  • 989
  •   1
Отговори
# 375
kiss06, прочети 1 стр. на темата. Успех!

Взех днес Coach Dreams Sunset Coach от Parfimo (много бързи!), тъй като е за близък човек (затова не беше проблем и да е тестер) го пробвах - чуден за цената си, но на мен самата не ми трябва. Simple Smile Предпазител, празен ход.. всичко 6!

Скрит текст:

# 376
От Гет.бг и ми се обадиха, и с e-mail ме уведомиха, че както и предположих Code Ultimate няма да получа😀
Поне са му оправили " наличността" - похвално😃

# 377
В мейкъп Bouquet Ideale продукт 399лв

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 12:53 от bubanka

# 378
От сайта на Le Couvent, от ръцете (и носа) на мосю Jean-Claudde Ellena 15% отстъпка с код BIENVENUE за новорегистрирани мейл адреси, при покупка на парфюм има подарък ароматна свещ (в онлайн магазини я виждам между 20 и 40 евро) плюс възможност човек да купи минита 10 мл на добра цена. НО, това са колони -  силата им не е в шлейфове, парфюмни облаци и умирачка за колегите или съседните седалки в театъра Grinning а страхотен аромат на свежест и чистота.
Да, има ги и по-евтини, но не искам да купувам натурални колони произведени кой знае кога......
едит: с доставка до превозвач /Лерон/ поръчах, за услугата платих 6 лв.

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 13:31 от Al Georgieva

# 379
Чудесна тема със страхотни хора!
Издирвам Black perfecto 100 ml на приятна цена.
П.П.Смятам че Лиско е жена .

# 380
A кодът за Елинор до кога е валиден? Благодаря
И мен ме интересува,понеже нямат наличен от парфюма който искам 200мл

# 381
  • София
A кодът за Елинор до кога е валиден? Благодаря
И мен ме интересува,понеже нямат наличен от парфюма който искам 200мл
Не се знае. Появи се в средата на м. юни като код за mid season sale. Най-вероятно са пропуснали да го деактивират. Wink

# 382
  • by the sea
Здравейте,
нещо не виждам опцията за поръчка на мостри в https://www.parfumi-shop.net/
някой може ли да ми прати линкче ако успява да навигира до там?
Innocent

# 383
  • София
Махнаха мострите миналия месец от парфюми шоп.

# 384
  • София
От Гет.бг и ми се обадиха, и с e-mail ме уведомиха, че както и предположих Code Ultimate няма да получа😀
Поне са му оправили " наличността" - похвално😃

Докато ви четях и на мен ми звъннаха, че анулират поръчката ми. Беше за Lancome Rôses Berberanza, и него са премахнали от наличността,  но интересно, че другия от линията Сантал Кардамон, още седи като наличен.Confused
Ако някой знае, от къде мога да я купя онлайн, ще съм благодарна за инфо.

# 385
  • by the sea
Махнаха мострите миналия месец от парфюми шоп.
проспала съм този факт... благодаря

50 Shades of Purple супер! Simple Smile

# 386
И на мен ми отказаха поръчка от get. Три парфюма и трите не са налични.
Днес мисля да пусна около 20 поръчки, ей така да вземат да си оправят наличностите
😡

# 387
  • София
Иллейн, до скоро имаше 30 мл в Парфюми-шоп, проверявай, може пак да пуснат.

# 388
И на мен ми отказаха поръчка от get. Три парфюма и трите не са налични.
Днес мисля да пусна около 20 поръчки, ей така да вземат да си оправят наличностите
😡
Няма голям смисъл, защото имат някакви бъгове и след време пак стават налични, без да са.

# 389
  • София
И на мен ми звъннаха по-рано днес от гет да ми откажат поръчката на Elie Saab - Gardenia. За пореден път се убеждавам, че няма смисъл да се пробвам дори да поръчвам нещо от там - все нямат наличност. Просто любопитството надделя Grinning
Al Georgieva, как поръча от Couvent? С превозвач до друга държава, или? Имам спомен, че не доставяха до България, а преди време се бях засилила да поръчвам от минитата...
Някой от България може ли да се похвали с поръчка от MyOrigines? Доставят ли до адрес на превозвач в Германия, например и как стои въпросът с плащането с бг карти?

Общи условия

Активация на акаунт