Изпитани сайтове за парфюми - януари 2022

• 101 354
  • 989
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, супер полезна тема, за пръв път пиша. Поръчах серума Advanced Night Repair от Скарлет и исках да попитам как проверявате срока на годност, тъй като няколко страници назад една дама беше споделила точно за разфасовките от 50 мл., че е успяла да провери срок, но аз виждам само такъв след отваряне. Благодаря.

# 406
tuali, ами честито!
Ясно е, че нервите не се връщат, но благоприятното развитие на случая е супер Simple Smile

# 407
Спиди са ми възстановили точната сума по фактура от затритата ми поръчка от ausliebezumduft. 3 дни след като писаха, че ще го направят.
Абе на тебе не ти ли беше време за подарък за рожден ден? Или пък на magicjo, откакто спрях гинко билобата, много е зле ситуацията, не помня. Flowers Hibiscus

Мисля си за въриантите с върнатите пари, не за друго, може и банкетче нещо да направим за 100-на човече? Neutral FaceSimple SmileSimple SmileSimple Smile

Другото, което мисля е, че такава цена няма никъде : Amouage Jubilation 25 for Woman

# 408
  • София
Аааа, моят мина. Пък аз се и похвалих с Xerjoff тогава. Simple Smile

# 409
Някой отказвал/върнал ли е своя Kilian After sunset към Скарлет?

# 410
Не видях дали някой го сподели: В dolce.bg до 23.01

Забележете код: D-5%, важи за поръчки над 100 лв. и безплатна доставка.

И мисля, че това е на много добра цена:https://dolce.bg/Boucheron/boucheron-rose-d-isparta-%D1%83%D0%BD … edp-125-ml-167741

# 411
В Старкорп са заредили нови неща на добри цени, включително два доста изгодни BDK.

# 412
В Старкорп са заредили нови неща на добри цени, включително два доста изгодни BDK.

Сега видях, че предлагат и мостри ( основно Монтал) в секция мини парфюми. Не знам дали е новост, тъй като рядко отварям сайта.

# 413
Спиди са ми възстановили точната сума по фактура от затритата ми поръчка от ausliebezumduft. 3 дни след като писаха, че ще го направят.
Абе на тебе не ти ли беше време за подарък за рожден ден? Или пък на magicjo, откакто спрях гинко билобата, много е зле ситуацията, не помня. Flowers Hibiscus

Мисля си за въриантите с върнатите пари, не за друго, може и банкетче нещо да направим за 100-на човече? Neutral FaceSimple SmileSimple SmileSimple Smile

😂😂😂 Почти е време, даже съм намислила едно Rock n Rome Bvlgari  по повода. За банкет от стотина не знам дали ще остане 🤣🤣🤣

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 22:00 от tuali

# 414

Сега видях, че предлагат и мостри ( основно Монтал) в секция мини парфюми. Не знам дали е новост, тъй като рядко отварям сайта.
На доста добри цени освен това. Оттам си поръчах мострите на Монтал (4.50), които в сайта на parfium.bg (където се бях засилила първоначално) са на цена от 9.99. За което отново благодаря на всички, списващи в темата и насоките, които ми дадохте 🥰

# 415
tuali, честито! Заслужавало си е!
Макар че моето е несравнимо, ще споделя, че точно днес след 1 м. Лили ми изпратиха липсващите продукти. Трудно ги открих, няколко пъти давах сигнал, но пък винаги бяха много любезни и дори не разследваха (защото не прегледах поръчката, като я взимах, вкъщи установих липсите). Възможно е обаче да правят видео при опаковането, знам, че напр. Озон имат такава практика.. Та + голям за Лили!

Гет.бг ги отписвам този път завинаги! И въобще мисля, че даже не трябва повече да ги споменаваме тук и да им правим трафик само.. Разбира се и на мен ми отказаха поръчката днес, както и очаквах - Wood Mystique Estée Lauder. Дамата по телефона не беше никак мила, но явно няколко дни само това прави.. Въобще някой нещо получил ли е скоро от там??

перличке, наистина по-хубави са цените на BDK от елинорските, дано се появят и още.. Аз до момента от пробваните харесах и искам Gris Charnel, харесах и Tabac Rose, но той не ми е нужен.. И да знаеш, че силно ме замисли за Flora Gorgeous Gardenia за наборката. Two Hearts

# 416
AF-21WELCOMEBG
- 20 лв за Брасти

Какви са условията за този код? С продукти за 350 лв. в кошницата ми излиза надпис, че поръчката няма минимална сума.

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 01:36 от GG_BG

# 417
AF-21WELCOMEBG - 20 лв за Брасти
Какви са условията за този код? С продукти за 350 лв. в кошницата ми излиза надпис, че поръчката няма минимална сума.

# 418
  • София
20% отстъпка на всички продукти в sensunique

# 419
  • София
Дъглас Онлайн:
Цитат
Само до неделя получавате
допълнителна
-10%* отстъпка
за всички вече намалени продукти.

Побързайте да се възползвате от тази