Изпитани сайтове за парфюми - януари 2022

• 100 523
  • 989
  •   1
Отговори
# 585
В Нотино четири вида 10 милилитрови минита на Мюглер в красиви шишенца Simple Smile  Две от тях с безплатна доставка. Цени от 38 до 42 лв.

# 586
Случайно да има за парфимо някакъв код за поръчка над 100 лв?
Днес или вчера Милен сподели, ако разгледате няколко коментара назад, ще го видите.
SAVEBG14 намаля 7лв, но за поръчки над 140лв! Аз чакам код за под 100лв.

# 587
Здравейте, включвам се в темата с въпрос относно сайта ivis.bg - оригинални ли са парфюмите, които предлагат? Единствено там намерих наличност от парфюм, който, за съжаление, вече е спрян от производство, а е от любимите ми аромати.

# 588
Здравейте, включвам се в темата с въпрос относно сайта ivis.bg - оригинални ли са парфюмите, които предлагат? Единствено там намерих наличност от парфюм, който, за съжаление, вече е спрян от производство, а е от любимите ми аромати.

Здравейте, да оригинални са Simple Smile

# 589
Ивис имат и физически магазини.

# 590
Не си спомням да е имало скоро код за под 100 лева. Не мисля и че ще има...

Случайно да има за парфимо някакъв код за поръчка над 100 лв?
Днес или вчера Милен сподели, ако разгледате няколко коментара назад, ще го видите.
SAVEBG14 намаля 7лв, но за поръчки над 140лв! Аз чакам код за под 100лв.

# 591
Пуснах поръчка още одеве, нямам нерви и време да чакам и дебна. Поръчката ми е за почти 100лв.

# 592
Мимоза, хич не си заслужава чакането и дебненето. От личен опит ти го казвам.
Добре си постъпила 💐

# 593
И аз така, от "неам нерви" до " без малко да похарча 140 лв в Нотино" , накрая Парфимо ще ми вземе 140 лв за тестер Black Opium Extreme - бях се настроила вече 🤣
Пък и вървя тук от 2-3 дена пръскам мострата... викам айде , видяло се е , откога те гледам 😀
И направо минах без молитви, и без нищо.

# 594
Този сайт ParfumsBG.com става ли?

# 595
Този сайт ParfumsBG.com става ли?

mell3, става, но не си обновяват артикулите, ако е нещо спряно не се надявайте много да го има. Ако пък го има, то го има и на друго място изгодно. Така, че по добре се ориентирайте към друг сайт.

Момичета, аз един път ви казах, че код за parfimo.bg е едно от  най-значимите събития тук. Simple Smile И не се шегувам,  защото е смешно да направиш поръчка над 100 лв., да не казвам и по - малко и да ти сложат 4.50 лв. за доставка.

Още по-смешното е, да направиш покупка за над 400 лв. и да ти сложат и 5 лв. за доставка. Ясно ми е, че сега ще кажете - тези които купуват такива парфюми не ги бъркат 5 лв. Simple Smile Но аз не говоря за хората, а за начини по който подхожа магазина.

Ние, които не издържаме редовно и даваме тези 5 лв. сме живо доказателство, че тяхната схема работи. Убеден съм, че когато има безплатна доставка, приходите им от покупки са пъти повече, и те самите го виждат и не променят нищо!

Последна редакция: нд, 16 яну 2022, 19:35 от Milen™

# 596
Milen™, сигурна съм, че след твоя пост ще направят безплатна доставката за продукти над 400 лв.Laughing или над 350 лв. Иначе си абсолютно прав.

# 597
Milen™, сигурна съм, че след твоя пост ще направят безплатна доставката за продукти над 400 лв.Laughing или над 350 лв. Иначе си абсолютно прав.
Rosita , точно след има няма и три часа след моя пост, не само че ще спрат код SAVEBG14, ами ще увеличат цените с  по някколко лева.  А утре, когато станем (или за тези, които спим),  ще има все още какво да се купи. Simple Smile

# 598
За почитателите на MFK
Намалени цени в Елф на:
Maison Francis Kurkdjian Aqua Universalis Forte Eau de Parfum Spray 70ml унисекс - 282 лв
Maison Francis Kurkdjian Aqua Vitae Forte Eau de Parfum Spray 70ml унисекс - 285 лв
Maison Francis Kurkdjian Oud Eau de Parfum Spray 70ml унисекс - 319 лв
http://www.elfragrance.bg/vsichki-aromati/maison-francis-kurkdji … n-c-1_45_466.html

# 599
Мили другарчета, домъчня ми за един любим парфюм тъкмо след като го размених. Бях пръснала на едно листче и сега го усещам всеки път като мина покрая него. Та на въпроса, откривам го на прилична цена само в този сайт, а отзиви за него нула. Моля за мнения, ако някой е поръчвал от него.
https://parfum4e.com/

Последна редакция: нд, 16 яну 2022, 21:44 от *Emia*

Общи условия

Активация на акаунт