Изпитани сайтове за парфюми - януари 2022

• 100 406
  • 989
  •   1
Отговори
# 885
# 886
  • София
Какво пропускам, че не ми хваща  VALENTIN в спрей? Регистрирах се и се логнах. Трябва  ли да имам предишна поръчка или кода не важи за всички продукти?
Пише, че е за PREMIUM USERS ONLY, та сиргурно не работи за новорегистрирани потребители

# 887
Перфектни цени във Венерата за Алегориите на любимите ми Герлен тестер- Granada Salvia, Aqua Allegoria Ginger Piccante, Aqua Allegoria Coconut Fizz и други 89лв. за брой.Mask
Tук също има доста + безплатна доставка : https://parfium.bg/search?search=Aqua+Allegoria 

# 888
  • София
Извинявам се, ако някой вече е споделил и се повтаряме: изгодни Trussardi La Vie di Milano във венера (fragrances.bg)

# 889
Милен, моля те, намери ми Alien edp 90ml refillable без аналог на пазара. Реших, че го искам Blush

# 890
Явно в sprayparfums кода VALENTINE / а и предния / работи само за потребители които вече имат направена покупка от сайта ....При мен нито този, нито предходния сработваше .....

# 891
Милен, моля те, намери ми Alien edp 90ml refillable без аналог на пазара. Реших, че го искам Blush
Би ли обяснила, какво за теб е цена без аналог на пазара за Alien edp 90ml refillable?

# 892
Няколко Алегории, Амуажи и други без опаковка в Долче. бг с БД и код  - D-5%.
Chanel Cristalle Eau Verte на 140 лв с намалението.

# 893
Би ли обяснила, какво за теб е цена без аналог на пазара за Alien edp 90ml refillable?
Под 160лв.
Нама да си простя това /Elinor края на октомври/ Cry Знам, че няма такава цена, но нещо между двете примерно Joy По това време бях на вълна Montale Blush

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 12:06 от mimoza7710

# 894

От Нотино са ми изтрили кошницата.
Пресата от Дъглас ме чака в офиса на куриера. Доколкото ги познавам няма да има кьорава мостра за покупка над 400 лева.
Има ли актуален код за Скарлет?

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 17:52 от bubanka

# 895
Цената без аналог на пазара е все още  в Elinor. + безпатна доставка. Онова е било за октомври, за днес е тази, и наистина е без аналог. Дори в чужбина няма по - евтино.

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 17:52 от bubanka

# 896
Да, така е. Hands Plus1

# 897
Здравейте Simple Smile Знаете ли Нотино,кога сменят промоциите си? Simple Smile Или пускат някакъв код ? Благодаря ❤

# 898
Здравейте Simple Smile Знаете ли Нотино,кога сменят промоциите си? Simple Smile Или пускат някакъв код ? Благодаря ❤
Обикновено понеделник сутрин основно и понякога петък изкачат отделни предложения.

# 899
  • София
Явно в sprayparfums кода VALENTINE / а и предния / работи само за потребители които вече имат направена покупка от сайта ....При мен нито този, нито предходния сработваше .....
За сегашния не мога да кажа (макар че в условието единствено се споменава да сме логнати, без повече уточнения за направени поръчки), но за миналия код от декември, който беше за -30%, мога да потвърдя, че тогава поръчах за първи път от тях без спънки, нямах предишни поръчки и кодът се активира успешно, получих си парфюма (с малко повечко чакане от останалите, които тогава поръчаха, но имаха проблем с доставката от марката). Та не знам защо все нещо не сработва при тях, явно вариантът е да им се пише, ако човек желае нещо да купи и има засечка, поне могат да се зададат уточняващи въпроси по условията на промоцията, да се адресира временен технически проблем и т.н. Иначе тук само си гадаем, ясен алгоритъм не може да се хване, при все че явно сайтът не е напълно изправен (все още, да се надяваме, че ще стане). Simple Smile

П.П. Вече нищо не ме учудва, след като дори от Нотино ми канселираха поръчка поради неналичност - дни, след като беше направена, на артикул, който едва ли се е грабил с бясна скорост, понеже не е нищо популярно и цената беше нормална. За толкова години пазаруване от тях ми се случи за първи път в началото на януари. Не останаха безгрешни търговци. Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 13:12 от Klodilia

Общи условия

Активация на акаунт