ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 108

• 53 064
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
ама пиши какво ядеш и тренираш Simple Smile
протеина ми е между 60 и 110
тренера е казал - 1200 кал, 70 гр протеин и за 3 месеца ще свалиш 8 кг
ще я видим тая работа Thinking

Един примерен ден:
Закуска : Протеинова палачинка с 20гр. домашен мед  (120гр. яйчен белтък, 20гр овес, 25гр протеин на прах)

Обяд: 200гр пилешко филе на малки парчета на тиган (без мазнина) със зеленчуци: чушка, морков, 2 филии протеинов нисковъглехидратен хляб на Вита, намазани с извара Брей (около 50гр.)

Следобедна закуска : протеинова вафла до 200калории

Вечеря: Пълнозърнеста тортила (като дюнер) с парченца риба тон, зеленчуци айсберг, чушка, 20гр авокадо, салата капрезе Без дресинг с котич сирене (light) 50гр

Дори си набавям необходимото количество фибри и не надвишавам захарта, даже ми остава 👍 Тренирам фитнес, като наблягам на силови тренировки. Като времето се стопли, правя и по 8-10хил. крачки, но вдигам и калориите малко. Кардиото във фитнеса ми е степер около 20мин. Не тичам

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 07:38 от Snowflake92

# 226
Здравейте и от мен,

положение същото, хаха.

Интересен ми е режима на Страхил.

Аз ям ли хляб, озверявам. Независимо какъв е. Затова гледам изобщо да не го ям.
В зеленчуците има въглехидрат, да, но той е от естествен източник така да го наречем.
Никога не съм се лишавала от зеленчуци, от плодове - да.

# 227
  • тук и там
Ами режима му е балансиран. Има Вх и протеини на всяко хранене,мазнините са малко.И имаш 6 хранения на ден по спомен, едмото предтренировачно-(6 белтъка).Общо взето-"фитнес хранене".Набляга се пилешко филе ,белтъци и др. източници на протеини..

# 228
Това пилешко хич не мога да го ям, само като го помириша и ми става зле.
Режим с 6хранения е супер, ама ако не ходиш на работа. Иначе не знам как ще ги докараш.
Аз се храня 2пъти основно и третия е обичайно плод.

# 229
  • тук и там
Ей сега  го отворих .Моят е още от преди три години поне и не си го спомнях добре.Значи 5 хранения(ако тренираш силово).Иначе са 4. Сутрин овесени ядки с нещо си, киноа с незнам си какво, общо взето -вх (бавни)с малко протеин. Обяд -пил.филе или друго месо(не мазно), пак Вх -ориз, картоф, леща, сладък картоф, но в малко количестово ВХ, Следобед -една ябълка с 30 гр сурови ядки да речем, вечеря-протеин(пилешко,пуешко, риба, телешко, котижд сирене) със зеленчуци. Общо взето това е.

# 230
Включване и от мене.
Бавно напредвам, за 1 ½ месец около 2 кг по-малко...
Изключила съм от храната ми всички продукти, съдържащи нишесте- хляб, ориз, спагети и пр. Дори и от плодовете почти съм се отказала. Никакви десерти и почти никакъв алкохол.
Справям се с ограниченията през деня, но след вечеря неистово ми се дояжда нещо сладичко и за да се "спася" си хапвам някакво сиренце(обожавам всякакви сирена).
Някакви идеи за късна вечерна хапка, която хем да засища, хем да не е много калорична?

# 231
Здравей, Dicte, неистово ти се дояжда нещо сладичко, защото си ограничила калориите прекалено много и тялото си търси бързата енергия. Помисли в посока да хапваш достатъчно калории и протеин през деня вместо да снакваш след вечеря.

# 232
Някакви идеи за късна вечерна хапка, която хем да засища, хем да не е много калорична?
Според мен просто си се ограничила доста, но ето някои идеи:
Пуканки без масло.
Някакъв десерт с протеин на прах, може да пробваш протеин на прах с малко вода и бакплувер. Това го слагаш в микровълновата за 1-2 минути и става много хубаво десертче. Аз слагам отгоре и една лъжица кисело мляко като е фотово.
Когато нямам останали калории а съм доста гладна, мятам в тигана спанак и белтъци, слагам подправки и става много нискокалично ястие, което не е най- вкусното нещо на света, но е прилично и засища.
Обезмаслено кисело мляко с нарязани ягоди или боровинки и мятам някое пакетче подсладител.
Също така и всякакви нискокалорични плодове вършат работа, наистина не знам защо страниш от тях.

# 233
Хубав 85% шоколад. Цял живот мислех, че не обичам - оказа се, че просто не съм намерила моя. Тези на Лидл и Била Премиум се оказаха страхотни. Точно едно парченце (квадратче) ми стига за вечерното сладко, редче ми е много.

Преродих се също откакто открих, че протеина ми има хубава разтворимост в кисело мляко. Баш като купешките плодови млекца, но полезно и засища в пъти повече.

Сладки плодови деликатесни сирена (не знам как е правилно да се наричат) - Чедър с боровинки, Чедър ябълков пай, имаше и едно бяло меко леко кремаво с папая, такъв тип. Едно парченце, 20ина грама върши супер работа.

Нискокалоричните плодове мен ме разяждат.

# 234
Много хубави предложения- благодаря ви!

От плодове огладнявам много, а и те не са съвсем нискокалорични, затова ги избягвам.

# 235
Вечер и аз съм доста гладна, като много ми се дояде сладко, ям черен шоколад.

Ето днешният ми обяд е 390ккл.
Омлет със сирене и 3супер тънки парчета нарязана шунка. И грах варен 150гр.
Гледам да държа 1200ккл. И....кантара не мърда.
Ако ги вдигна...противно на всички съвети и мнения, ще започна да качвам.
Повече от това не искам да сваля за момента.
Била съм и на 900ккл и си е честно казано бая глад.

# 236
Аз нямам с какво да се похваля. От две седмици цикля на едно място- 200 грама надолу, 100 нагоре и така до безкрай. Тази сутрин бях 52.6, толкова бях и преди две седмици. Имах няколко изтрещявания с тахан и черен шоколад. Вярно режимни, но не и в такива количества като моите. Yum Мотивацията ми никаква я няма- нито за режим, нито за спорт. Зимно ми е, студено ми е, мрачно ми е. Душата ми е заспала зимен сън и тялото ми също не може да се събуди. Да идва да пролетта вече, че да живна малко. Nature Sunny

# 237
И аз се чувствам като Прешъс ... само дето още по-зле ми става, защото пролетта ще дойде, а аз няма да съм в желаната форма за нея. Егати порочния кръг.

# 238
Давай тогава да се ритваме отзад, аз тебе, ти мене и да се стягаме. Hug

# 239
Аз днес си стигнах крачките 10 000. Още седмица, ако ги стигам всеки ден ще ги вдигна на 12000. Иначе и на мен ми се яде само слафко, шоколад, многооо шоколадов шоколад 🤣нищо друго.
Не съм още си вкарала храната за днес, но няма да е много калории я дтигне 1000, я не.
Сега ще ги пиша да видим.

Общи условия

Активация на акаунт