ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 108

• 53 052
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
Какъв проблем, то това си е почти глад. Дори и с мазнина да готвиш пак не виждам колко па толкова калории ще добавиш. Или пък наистина доста да добавяш в готвенето и салатите... малко количество на пръв вид може да промени доста нещата.
Колко кг имаш за сваляне?

# 166
  • France
Joy да, ама не виждаш количеството.
7кг до целта ми от 52. Точно бях свалила един и се заредиха ковид карантина и коледно-новогодишни празници. И хайде пак от начало Tired Face

# 167
Малко са ти кг за сваляне и ще е бавно... На кое количеството- една филия хляб, съвмнявам се да изяждаш по 1 крава, за сиренето и виното каза че са малко. Останалото не е калорична храна. Е, моцарелата е калорична, но предполагам слагаш по някой друг резен върху доматите.
Сметни един нормален ден калориите, просто да добиеш представа наистина. Ама сметни абсолютно всичко.

# 168
  • тук и там
Направих  "танците" с японката. 20 мин. съвсем леко натоварване. Голяма скица е, на мен ми е смешна като говори,а  и се движи малко неграциозно, което  мен ме кефи. Май имала и йога клипчета,ще потърся. .Направих след нея и 20 мин.   кардио на Румяна (за начианещи). Много добре се почувствах, бях забравила как се чувства човек след малко спорт. Та може  и незначително да беше натоварването ,важното е че ми хареса.
За яденето-до тук съм добре с калориите , но да изкарам денят и тогава ще се отчитам..

# 169
Браво! Аз днес съм парцал, ковида си каза думата и точно вчера ми свърши карантината и тази сутрин +тест, та айде още 10дена. Не ми е добре и не съм подскачала изобщо. Обаче държа фронта само с мюсли /диетично/, ама то не съм и гладна. Днес определено няма да си направя крачките.

# 170
  • тук и там
Приключвам денят така.
Скрит текст:

Уф, трябва да намалям въглехидратите, а не ми се получава.  заложила съм -20 процента ВХ, 50 -мазнини и 30 протеини. Но май трябва да променя съотношенията..Както и да е-планът е да имам два дни седмично  с по около 500 кал,  останалите дни с по 1500-1700  и да разчитам на седмичен дефицит . Ще видим какво ще направя ..

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 10:11 от Kassia

# 171
  • France
Какъв апп ползваш?

# 172
Аз да питам дните с по 500ккал какво се яде.
И приложението ми е интересно.

# 173
  • тук и там
MyFitnessPal ползвам за момента. Тегаво е да си вкарвам там храната, но на първо време е добре-защото ми дава представа колко калории поемам в действителност.В дните с 500 калории, мисля да съм на салата, или айрян, или протеин . Днес съм замислила да ми е първият такъв ден...Това със 500-те калории си е моя измислица, просто щото фастове не ми се получават (само на вода), най-малкото заради кафето сутрин ,което пия подсладено с ксилитол.. Та поне да съм на малко калории..Rolling Eyes Само така  евентуално ще постигна калориен дефицит..
Щото моето тЕло трудно допуска дефицити иначе..Като ми паднат калориите и на третият ден съм озверяла от глад и си ги поемам двойно. Та да му ги  намалям малко по малко, важното е за седмицата да имам калориен дефицит , па макар и малък.
Ще  се мъча да го излъжа, ама да видим на практика дали ще се получи..

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 10:12 от Kassia

# 174
Здравей те, минавам да се отчета след още три дни фастинг 20/4 резултат минус още едно килце Simple Smile , но на половинката хич не му се получава след 14 дни фастинг с Кето режим/разбира се с калориен дефицит/ е свалил само един кг , а той има много за сваляне към 20кг. И не мога да разбера защо няма резултат . Има ли някой идея защо не сваля ?

# 175
на половинката хич не му се получава след 14 дни фастинг с Кето режим/разбира се с калориен дефицит/ е свалил само един кг , а той има много за сваляне към 20кг. И не мога да разбера защо няма резултат . Има ли някой идея защо не сваля ?
Може би не е лошо да кажеш какъв му е интервала на фаста, на колко калории е и колко кето му е кетото? Пиши на лични, ако някой чувства, че не му е тук мястото на мъжкото отслабване.

# 176
Да се разчита да се сваля само от фаст е несериозно, ако през прозореца на хранене човек приема над допустимите си калории.
Фаста сам по себе си не е нищо повече, освен време за организма да си почива от преработка на храна.
Ако в прозореца обаче се наблъскаш с 3000ккл...ами няма как да отслабнеш.

# 177
Здравей те, минавам да се отчета след още три дни фастинг 20/4 резултат минус още едно килце Simple Smile , но на половинката хич не му се получава след 14 дни фастинг с Кето режим/разбира се с калориен дефицит/ е свалил само един кг , а той има много за сваляне към 20кг. И не мога да разбера защо няма резултат . Има ли някой идея защо не сваля ?

# 178
Да при всички обстоятелства трябва не само да се приемат нормални количества и калории,при които да се внимава какво и по кое време се яде.
Така ако прозореца за ядене например е от 15 до 19 не ок вечерта да се натъпчеш ..

# 179
Разбира се , абсолютно съм съгласна ! Говоря за дефицит на калории , въглехидрати само от зеленчуци /основно зелени и прозорец между 16-20 ч/, но както и да е ,както evenfall каза тук не е място за мъжко отслабване . Благодаря все пак за отговорите

Общи условия

Активация на акаунт