Въпроси всякакви за автомобилите и задволанните устройства ~2022г.~

• 62 437
  • 1 443
  •   1
Отговори
# 1 185
А ти какво се опита да ни кажеш?

Видеорегистратор имам за да си правя колекция...как трябва и не трябва да се кара.

И върши работа. Ако обжалваш акт особено ако този който го пише не е много наясно какво може да докаже

# 1 186
Бус/камион/тир - малките хлебарки, извинете - тия с леките коли ...Те все бързат за Бакърената ...

Как се спира голям товар с кофти съединител и спирачки като гониш време? Най - голямата глупост е да режеш  голям защото не знаеш че той бърза повече от теб.

Ти си взимаш леката кола да ходиш но работа или на пазар. Той това го работи и бърза защото го чакат 100 магазина и нерви да се разправя с идиотите по пътищата и магазините, с пари и всичко останало.

Кой е с предимство? Тоя дето бърза за работа/магазин/мол да си вози дупето или тоя дето бърза да зареди кафето или мола?
Вие ще го псувате че ви е запушил ама той кара хляба/водата/месото на тия  дето живеят наоколо

Е ...

На кой е предимството? Май на хлебарките дето не знаят на кой свят се намират. То стоките в магазина там си стоят.

По-голям бълвоч от това отдавна не бях чела. Явно си пристрастна, вероятно професионален шофьор на камион/бус и прочее, ама ако е така би ли цитирала къде в правилника пише, че който шофира по работа има предимство и може да мачка пътуващите с друга цел??? По-идиотски аргументи трудно могат да се измислят.

Да не говорим, че май аз те провокирах с разказа за засичането от ТИР на магистралата, та кажи ми какво оправдава този идиот, създаващ предпоставки за верижна катастрофа? Понеже неговата настройка на тахографа му позволява да кара с 92 км/ч, а отпред "го бави" друг камион, каращ само с 90 км/ч и той не търпи? Ама търпи не търпи в правилника пише какво се прави преди да се предприеме такава маневра.

# 1 187
За какво ви е видео регистратор като данните от него нямат тежест в съда?
До съда не сме стигали, но ни помогна пред застрахователната компания.
Става дума за щатите. Жената се чукна странично с една друга кола. Цялата ситуация е - две коли се престрояват в една и съща лента, жената от третата към втората, другата кола от първата към втората лента. И бум. Ченгето в протокола писало, че ситуацията е "тоя каза, онзи каза", но предупреждението ( worning )  беше за моята жена. Акт нямаше, но застахователя на другата кола имаше претеници за вина. И добре, че беше видеото. Качих го на Youtube и им го пратих. Ако не беше камерата щяха да ни вдигнат застраховката. Между другото, аз съм го споменавал вече, шофьорката на другата кола беше българка. Жената после счупи на един задната броня, но това не съм го качвал в Youtube.
Това е линк на това, което качих:
www.youtube.com/watch?v=yqw43fEZ5ck

# 1 188
За какво ви е видео регистратор като данните от него нямат тежест в съда?

За идиотите/малоумниците по пътя не ми се говори. Освен войната пешеходец/коли войната голям/малък също е важна част.  Да се покажеш колко си голям, бърз, можеш и силен защото си подкарал мощна и уж скъпа кола и си мислиш колко си велик и бърз, колко ти е голяма оная работа ...
Бус/камион/тир - малките хлебарки, извинете - тия с леките коли ...Те все бързат за Бакърената ...

Как се спира голям товар с кофти съединител и спирачки като гониш време? Най - голямата глупост е да режеш  голям защото не знаеш че той бърза повече от теб.

Ти си взимаш леката кола да ходиш но работа или на пазар. Той това го работи и бърза защото го чакат 100 магазина и нерви да се разправя с идиотите по пътищата и магазините, с пари и всичко останало.

Кой е с предимство? Тоя дето бърза за работа/магазин/мол да си вози дупето или тоя дето бърза да зареди кафето или мола?
Вие ще го псувате че ви е запушил ама той кара хляба/водата/месото на тия  дето живеят наоколо

Е ...

На кой е предимството? Май на хлебарките дето не знаят на кой свят се намират. То стоките в магазина там си стоят.
Ей това много се мрънка, кой за къде е тръгнал си е негова работа. Задължението да се спазва закона и правилника са за всички. Той не знае другия за къде е тръгнал, с какви идиоти се разправя и какви отговорности са му на главата. А като е толкова трудно да правиш доставки не го практикува толкова други специалности има - например лекар, архитект. Е нужно е повече от един курс и отговорностите са повече, но пък няма да караш стока и да си мислиш, че само ти работиш.

# 1 189
Хора, пазете се от тировете, те са луди. Особено турските. Те са абсолютни маниаци. Намалявам и ги оставям да ме изпреварват, с тях оправия няма. Пътуваме веднъж месечно до Видин, на такива неща сме се нагледали... Ужасно. Точно щото " били карали храни и продукти и си били хранили децата" а ние  нали щото си веем едикаквоси и се чудим къде да им се бутаме между колелата...
Точно в събота ми монтира синът ми едно A800s и ми каза "има апп, инсталирай си го и се оправяй". Днес се опитах, но нещо не мога да ги свържа с телефона, утре пак ще пробвам. Преди време едни куки направиха обратен завой на забранено място точно преди подлеза на Красно село. Мацката пред мен за да не ги удари (а и явно се уплаши) наби спирачки и я ударих отзад. Ако имах камера щях да ги натопя, гадните гнусни гадини от 6-то...

# 1 190
Това е линк на това, което качих
Тази в дясно въобще не видя, че лентата в която се включва вече е заета. @Черна станция. Такъв тип маневра ли беше или каквато е в линка?

П.с. Нищо им няма на тирове. Като изключим единични прояви на несъобразителност, която се наблюдава доста по-често от водачи на леки коли

# 1 191

Е ...

По-голям бълвоч от това отдавна не бях чела. Явно си пристрастна, вероятно професионален шофьор на камион/бус и прочее, ама ако е така би ли цитирала къде в правилника пише, че който шофира по работа има предимство и може да мачка пътуващите с друга цел??? По-идиотски аргументи трудно могат да се измислят.

Да не говорим, че май аз те провокирах с разказа за засичането от ТИР на магистралата, та кажи ми какво оправдава този идиот, създаващ предпоставки за верижна катастрофа? Понеже неговата настройка на тахографа му позволява да кара с 92 км/ч, а отпред "го бави" друг камион, каращ само с 90 км/ч и той не търпи? Ама търпи не търпи в правилника пише какво се прави преди да се предприеме такава маневра.

Зуки се завърна във форума. Явно нещата с буса са потръгнали.

# 1 192
  • Mars Hotel
Зуки, липсваше ни! Ударно завръщане!

# 1 193
Зуки, защо си се прекръстила?

Честно да ти кажа, след прочетеното, вече съм убедена, че имаш нужда от помощ, само не знам каква точно....

# 1 194
  • София
Комплексна вероятно

# 1 195
.....и още нещо - Зуки, с предимство е този, който правилника за движение по пътищата е определил. И, ако не си наясно с това, моля те слез от МПС-то, защото на хората им се живее.

# 1 196
  • СИ
Хора, пазете се от тировете, те са луди. Особено турските. Те са абсолютни маниаци. Намалявам и ги оставям да ме изпреварват, с тях оправия няма. ...

Да бе... Няма? Няма, защото няма работещ КАТ. Турските ТИР-аджии, защо не се правят на важни в Австрия или Франция примерно? Как да се правят като знаят, че ще ядат дървото и ще плащат? Я да ги застържат с камери и глоби и да видиш как ще се кротнат. В Гърция знаеш ли колко са кротки турските шофьори? Познай защо...?

# 1 197
Знам защо Sad бг тираджия ни е разказвал. Как като куките спрат турски камион им се подава банкнота през прозореца и си продължава камионът. Какъв тахограф, какви скорости и часове, какви пет лева. Затова толкова убийства стават тук. Известни сме.
Затова писах пазете се.

# 1 198
Преди няколко седмици един камион така бързаше да зарежда стока и уби младо момиче на спирка на бул. Гоце Делчев Anguished

# 1 199
  • Light of Zartha
И аз подозирам, че е Зуки, което не говори добре за нея. Кога се научи на буса, кога стана и толкова смела, че да казва кой кого? Правилникът го е уредил, от там нататък са свободни съчинения и лошото е, че завършват със жертви понякога. Сигурно и на "турския завой" на Ребърково пак така бързат и системно помитат леки коли. Последните жертви бяха две дечица и дядо им.... Айде да не избеснявам повече, че не всички шофьори са такива и не трябва да обобщавам.

Общи условия

Активация на акаунт