Съпругът ми прекалява с хобитата си и мен не ме зачита за нищо

• 11 422
  • 265
  •   1
Отговори
# 105
Иначе много жени "кастрират" мъжете - с постоянни критики, забележки, вечно неудовлетворение, мрънкане. Причината за това поведение доста често е неосъзната и е лична, а може и семеен модел да е. Обаче кой би обичал такава жена, на която всичко й пречи и светът й е крив?
Айде пак - сами сме си виновни, че мъжо си гледа хобито, а на нас са се паднали битовозмите.
Aми на мен ми бяха необходими 5-6 години да свикна с чистенето на ММ. Все му намирах кусури. Нито е мърляч, нито чисти лошо. В моите очи, аз чистех най-добре...ми като чистя най-добре, готвя най-добре, гледам децата най-добре..не е лошо най-добре да си го правя.
Всеки от нас си има някакви негови виждания и ако двамата не се напаснат един към друг...пишИ го заминал този брак.

# 106
След като се ожени, Иван разбра, че грешно слага млякото в хладилника.
Няма ги онези мъже, от едно време.

# 107
Май битува някакво схващане, че жените са мрънкащият, недоволният, кастриращият пол. Мъжете също са такива. Жална ти майка да случиш на такъв мъж. Още по-жална, ако хем е недоволен, хем сам не бутва.

# 108
Май битува някакво схващане, че жените са мрънкащият, недоволният, кастриращият пол.
Ми в мъжките форуми не знам да има раздел "Семейни отношения" ¯\_(ツ)_/¯

Но конфликтът е не заради това дали жената или мъжът мрънка, а заради това че другият си седи на ушите и не чува.

# 109
Ми в мъжките форуми не знам да има раздел "Семейни отношения" ¯\_(ツ)_/¯
Ми те затова мъжете идват тука да обясняват каква трябва да е жената - от работата, през заплатата и десерта, до секса.

# 110
Ми те затова мъжете идват тука да обясняват каква трябва да е жената - от работата, през заплатата и десерта, до секса.
Така е най-добре, да се запознаят двете групи една с друга, за да няма погрешни очаквания базирани на измислени истории писани за съвсем други народи Grin

# 111
да се запознаят двете групи една с друга, за да няма погрешни очаквания
Прати ми една бутилка от питието си Blush

# 112
Авторката описва ситуацията в момента. Не вярвам децата да са плод на два импулсивни секса. Имало е близост, имало е и тръпка 100 процента. Някъде нещо се е счупило. Това е единия вариант. Другия е нещата да са били такива от самото начало, а надеждата да е била "той ще се промени". Някои мъже не са фенове на държенето за ръце, на демонстриране на близост , просто не им е това природата. Добре щеше да е да знаем и другата гледна точка.

# 113
  • волно калдъръмче
Никой не иска от него да убива змей, а да прояви отношение. Ама той не бил такъв. И това трябва да е неин проблем?

# 114
След като се ожени, Иван разбра, че грешно слага млякото в хладилника.
Няма ги онези мъже, от едно време.

# 115
  • волно калдъръмче
Цитат
Мъжът се обръща, поглежда към съпругата си и натъртено произнася:
Вместо да й натъртва, да я беше завел на СПА Grinning

# 116
Вие сте иззели всички функции в дома ви, защото се чуствате по-сигурно че всичко ще е ОК. ТОЙ се чуства ненужен като мъж или изобщо и компенсира с занимания с които си придава важност за пред самия себе си, да е сигурен че има стойност. Той от друга страна си е свикнал да си живее така, не с жена а с перфектния приятел, съквартирант. Трябва сериозен разговор. Защото ако не ви възприема като ЖЕНА, тогава е въпрос на време да фиксира някоя, макар и след години. Някоя ше го накара да почуства нещо, което е забравил. Защо да играе шах в свободното си време? Вие сте там, има 100процента с какво да се занимавате нон стоп но той сяда на компа.. Дано не с слушалки поне, сяда и се потапя в друг по-приятен свят... Защо?

# 117
Ужсява ме това, че очаквате от мъжете повече от това, което сами имат ресурс да ви дадат.
Аз тази дама от темата не мога да я нарека уфатна. Ето, че с мъжа си не знае какво да прави. А то оттам се тръгва.
Simple Smile

# 118
  • София
Може ли лекичко описание и спесификация на границите ресурсите и имплементирането им във на възможности и функционалности на мъжете? Накратко - какво са способни да направят(дадат) и какво е извън способностите им? Сравнение на ресурсите мъже-жени също да кажеш. Така, де, да знаем с какъв двигател разполагаме като мощност - на трактор ли, на моторетка ли?

# 119
Накратко - трудно ще ти се падне мъж, който съчетава и съвместява много качества/функции. И то така, че да ти е удобно. Обратното обаче не е рядкост. Въпросът е като се съберат двама, как завъртат колелото.
Wink

Общи условия

Активация на акаунт