Много късмет и щастие да съпътстват живота ти!
Бъди здрава и много слънце да има в душата ти!

Честит рожден ден на Криско!
Желая му здраве, късмет и сбъднати желания!

Поздравления за Неда! Много късмет и успехи!

Поздрави на Ели. 

И това от както не работя.Мисля си да ги понамаля ,ама хич не ми се получава.И сега си харесах една еклерова торта от нета и....само мързела ме удържа да не я направя днес.Утре обаче ще стане.
Неда се надяваше да отиде от у-ще на обменно обучение,но...ковида разби всичко.Преди още от девети клас няколко деца и преподавател отиваха за три месеца в японско семейство,а техните деца идваха в Бг.Нямаше проблем да посрещнем японче,стаи бол,но....ситуацийка.
Раздвижили са се момичетата, строили са се, преброили са се (чакаме и останалите позадремали). Че то в тия студове наистина си беше за зимен сън. На дивана, под юргана, пред ТВ някои, плетки и пъзели, книжки. Да се похваля, че аз вчера си наваксах стоенето у дома два дни - такава разходка направих, над 11000 крачки - направо съм отличничка. Имало е през топлите пролетни и есенни дни и повече, но това ми е добри. Днес пак залагам на движението без посока. След час ще изляза и ще се насладя на природата, като не обръщам внимание на кишата.
Като гледам крачкомера на телефоня, който ми седи в джоба, досега съм навъртяла 2 км 300 м.
Честито и на теб, момиче, много щастливи години с твоите Хора да изкараш!

Като направиш еклеровата торта, да споделиш как се е получила. Много ме е впечатлил един сладкиш с круши, който отдавна беше правила. Все се каня да те питам кое, какво, по колко и как, че да го направя и аз. Ако ти се пише, моля, напиши рецептата или как да го намеря в И-нета, ако е от там.

Ама се чудя дали да ви се оплача. Все пак, де! На 19 ти тегля 50 лв и ми остават 335. Днес отивам да изтегля 300, че ми трябваха и....