Лидл 159 - Януарско ново начало

• 139 779
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Може ли да се замразят ловджийските наденички от Лидл? За Нова година взех, но в повече и имам две тарелки неразопаковани и се чудя дали мога да ги замразя. Кебапчета и кюфтета съм замразявала, но такъв вид наденички - никога.

# 121
Леми, аз веднъж пазарувах заедно с майка ми, а и плащането беше заедно. Бях взела 3 пакета масло за мен и 3 за майка ми и чак при маркирането се сетих, че ще ги таксуват заедно и ще станат повече от 5 бр...😆
Замразявам без проблем всякакво месо от Лидъл, не съм имала проблеми.
Не знам да има сума за купон за рд. Аз за моя рожден ден не получих- но определено не е било заради някаква сума, защото редовно пазарувам в Лидъл.

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 17:11 от dolce miele

# 122
Може, но не в тарелката. Извади, сложи в пликче, извади въздуха и тогава. Това, за смяна на опаковката се отнася и за други месни продукти.

# 123
Замразявала съм и в тарелка, и без. Не съм виждала проблем. Естествено, в пликчета заемат много по-малко място нещата във фризера. Обаче на мен пликчетата за замразяване след известно време ми миришат (по-тънките, не съм пробвала в пликове с цип да замразявам). Замразените направо в тарелката не ми миришат на найлон...Някой друг усеща ли я тази миризма от пликчетата за замразяване или е само моят нос? Майка ми казва, че не усеща разлика... 🤔🤔

# 124
Аз замразявам всякак и почти всичко, и в тарелки и без, но определено предпочитам да е в тарелката.
Долче, и на мен ми мирише на застояло, като е без тарелка, особено ако постои повече дни.

# 125
  • София
Ех, жалко ще бъде за сивата Голдеса..
Да ви питам, от последната италианска седмица имам кори за лазаня от пресните и една опаковка маскарпоне, годни до 01.12.2021. Дали ще им има нещо, ако ги употребя или да заминават в коша? Ха днес, ха утре да ги употребя и то срока им изтече...

# 126
За корите не зная, но не бих ползвала маскарпонето, това си е цял месец.

# 127
Моцарела, извара и някои други са ми издържали доста след срока им на годност, с нормален вкус са били. Но може и да зависи от хладилника, в нашият се запазват доста добре нещата, особено, ако са в по-хладната зона.
Леми, на мен ми мирише на найлона...и зеленчуци да замразя, после пак така ми мирише. Не бих казала, че е точно на застояло миризмата 🤔

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 17:17 от dolce miele

# 128
Да ви питам, от последната италианска седмица имам кори за лазаня от пресните и една опаковка маскарпоне, годни до 01.12.2021. Дали ще им има нещо, ако ги употребя или да заминават в коша? Ха днес, ха утре да ги употребя и то срока им изтече...
[/quote

Изобщо да не ти пука 🤣🤣🤣

Най-редовно купувам по много все да има като се присетя да врътна торта/сладкиш поддържам маскарпоне и крема сирене в кутиите
ползвала съм с изтекъл срок отпреди 6 месеца..нищо ама абсолютно нищо няма ! Да отбелязвам давам и на децата ..и не никой няма стомашни проблеми.
Предполагам са бъкани с консерванти.

# 129
  • Sofia
Аз изобщо не гледам датите, щом е у нас продуктът. Когато ми потрябва,  отварям - вид, мирис, вкус - в този ред и ползвам ако ми харесва, ако и да е бил (ама не знам) със срок от преди половин или една година.

# 130
За корите не мога да се изкажа че такова не ползвам, но маскарпонето бих хвърлила само ако видя че е променено на цвят и мирис, ако си изглежда ОК при отварянето бих го изяла. Е, след отваряне няма да се моткам де.
Ама пък аз толкова го обичам че моята рецепта с маскарпоне има точно две съставки: 1. Маскарпоне и 2. Лъжица Joy

# 131
връщам се сега от Лидл, само шоколадите с  -25% си накупих..и
златно киви по 1.49лв. за - 1/2кг.

# 132
Врата не го ли намаляват Joy

# 133
Йок. Увеличават му срока на годност.

# 134

Общи условия

Активация на акаунт