Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 149
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Ламинатора ми върши работа. Нямам опит с други такива, но то не е alien technology. Трябва му време да загрее, няколко минути.

# 1 261
  • София
Докато ходех на работа съм слагала в термоса за храна - пържола.
Печах си я сутрин, докато се обличам. Защо да не може и сандвич да се сложи и да остане топъл до обяд. Но при пренасянето термоса трябва да е легнал в термочантата, предполагам.

# 1 262
  • Sofia
Благодаря ви, Соул и Феникс, прекрасни пожелания! Simple Smile

Соул, Nuvita ползваме - първоначално малкия 350мл, след това и 500мл.  Първите два пъти бях сложила по-топла, гореща храна (в 7ч. сутринта сипвам, в 13-13.30 обядваше щерката в у-ще) и не могло да яде детото - горещо било.

https://www.moliv.bg/bg/termo-konteyiner-za-hrana-500-ml-bezhov- … p;gid=1&pid=1

# 1 263
  • Пловдив
Morena, честит рожден ден! Да живееш с орлите в безкомпромисно здраве!

Аз ьа моите сатъри да питам. Ако пиша до Лидл мога ли да очаквам да ми пренасочат сатър в близкия магазин или само могат да ми кажат къде в града има наличен? Не дъм ги търсила по такъв повод до сега, ама вече много се издразних.
ММ пробва лупата и също е недоволен.

# 1 264
  • София
Душа, да си жива и здрава и още да ни показваш разни хубави неща!
Кроасаните с масло ги пуснаха, с 10 ст по скъпи, добре.

# 1 265
Морена, честита да си, здрава и щастлива! Flowers Hibiscus
Хем много искам термос за работа, хем искам да спра да ям, че... знаете...

# 1 266
  • Sofia
Благодаря, Наирянка, душа, milanda! Simple Smile
Душата, хубава новина! Simple Smile Утре ще мръдна значи, ако не за друго,  за корасани. Simple Smile
Ти какво реши за тенджУрката?

# 1 267
Морена, честита да си ! Да си много здрава и да ти е сладък живота, като сладкиш !!

Тиквените семки не да лоши ама 2 лв са си много за това пакетченце.
Skk, честит рожден ден на Малкия смел герой , на патерици ! Да сте много горди с него и да расте много здрав !!

# 1 268
  • София
......................
Ти какво реши за тенджУрката?
Отказах се, имам 2 броя,  тиганите отделно, те даже са  повече, няма магазин да правя и да ти кажа не ми е криво

# 1 269
Честита да си!  Много здраве и семеен уют!
Заслужила си поне 100 хонорара от Лидл с вкусните рецепти и кутии Simple Smile които редовно зяпам Simple Smile толкова много идеи си ми дала, не само за интересни продукти, но и за ползването и съчетаването
Тия лидълци ваучер за вино пратиха ли ти Sunglasses

# 1 270
  • Sofia
Благодаря, Пийк! Simple Smile
Хепи, направо си глътнах граматиката...  Благодаря! Много ми е приятно да съм ти полезна!  
Тия от нашия Лидл... ако не им бях посочила мястото... Simple Smile   
Иначе си взех вино, да, подарък за 1стотинка. Simple Smile

Правилно, душа

# 1 271
Морена, ЧРД! Много още шедьоври да правиш, да си здрава, щастлива и Лидъл да те радва с разнообразие на плодове и зеленчуци! 😉 Този сладкиш е съвсем по мой вкус- много шоколадово-маслен.
 Куките за месо бяха поне 2 вида- по 5-6 броя големите (нещо като 6,5 кг май пишеше отзад), по около 10 броя бяха по-малките...Имаше много при нас, ще им се почудя...
Новите домати бяха "Суийт"...нещо си, Суийт Марманде ли, друго ли 🤔 Ех, защо все такива сложни имена....😄
Соул, Долчето взе чадър и е много доволна 😃 Имаше почти 25 броя чадъри, аз се бях запътила към касата, когато се сетих, че нещо забравям...😅 Целият чадър е един голям светлоотразител- детето може и да го поодраска и да му развали визията, но на мен ми е важни да е здрав и да отразява светлината. 😉
Най-накрая и за моя милост имаше ножичка за порене, чак не ми се вярваше. 😃
И термос взех (пъпешово оранжев). Голяма КАРЪЩИНА- нали забравих да отворя и проверя кутията още в магазина...и вкъщи се оказа, че липсва лъжичката! 🤬🤬🤬 Но все пак беше запечатана кутия, с идеален търговски вид, реших, че "едва ли ще има проблем" (аз се опасявах да няма драскотини или някакви подобни дефекти, че ще липсва лъжичка дори и не помислих!). По живо, по здраво, върнах се да сменям (не направиха проблем,  но на мен ми беше напрегнато)! 🤪
Духи, не се надявай много на термосите, според мен...първия път имаше около 10 броя, като се връщах после- само 1 кутия запечатан и 2 разпечатани (в едната вече липсваше лъжичката)...
Попаднах на много общителна дама, която покрай мен загледа термосите...и, освен многото въпроси как и за какво се използват, накрая получих и "предложение"...да отворя нейната кутия от термос, че съм била с по-дълги нокти! 🤣 Досега не са ме молили да им отварям нещо с ноктите си, изненадах се...☺☺
При нас сатъри няма! От другите ножове има достатъчно....да ги бяха пуснали просто с по-висока цена, но в адекватно количество (и за термо смесителите за душ и вана бих предпочела така да действат, вместо да пускат смешни бройки).
Кроасани с масло при нас има поне от 10 дни...
Градинската салата наистина гони 4 лв...абсурд да дам толкова за нея!!!
Пийкок, тиквените семки са намалени на 1,49 лв/150 гр. 2 лв е редовната цена...
Феникс, става за багета/франзелка, но вече на дължина колко от нея ще побере...не знам. Част от нея да, но цяла мини багета- не. Има известна ширина обаче...
Момичета, за какво служи бутончето, което е на вътрешната капачка на термоса? Не съм чела упътването, реших, че е за по-трудно неволно отваряне...
 П. С. Много се ядосах с липсващата лъжичка, обаче после ми мина- минах през "съседите" от Кауфланд и там вече ударих джакпота-
Скрит текст:
чорапи 10 чифта за 1,80 лв (общо), микрофибърни подложки за под по 67 ст и по 80 ст, 2 термо блузи по 90 ст за брой  (с качулка и с ръкави с дупки за палците), дебел софт тач гащеризон за дъщерята за 3 лв (всички артикули бяха на -90%- Лидъл да взимат пример😃)! Имаше хубави тигани Ръсел Хобс и Тефал по 5-6 лв, ножове Брио с магнитна поставка, бебешки чорапогащници по 2 бр- за 30 ст- единственият проблем е, че всичко се разпродаде за минути... 😀

И за предишната им намалена цена щях да ги взема...

Последна редакция: пн, 17 яну 2022, 23:31 от dolce miele

# 1 272
Честит празник Morena!
Пожелавам ти много здраве, за теб и цялото ти семейство, обич, разбирателство  И само позитивни емоции!

# 1 273
купих на ММ лупата със стойка, но не държи. много съм разочарована и ще я връщам. иначе имаше супер термоси за храна и супа, та взех. даже се чудя дали да не взема още един.
Извинявай, може ли снимка на термоса за храна. Благодаря!

# 1 274
  • Sofia
купих на ММ лупата със стойка, но не държи. много съм разочарована и ще я връщам. иначе имаше супер термоси за храна и супа, та взех. даже се чудя дали да не взема още един.
Извинявай, може ли снимка на термоса за храна. Благодаря!
Има снимка по назад, от днешния ден.

Софи, благодаря! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт